418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kisf4rk4s #298653 Akkor ne Magyarországon kirándulj 8D -
foxbat88fx #298652 ja :D
de ez Magyarország, itt nem tudsz megtenni gyalog 10km-nél többet hogy ne találkozz civilizációval :D -
Kisf4rk4s #298651 Nem kell bringa se sátor meg sör Bear Grylls se visz magával semmit
-
Test indulása előtt 1-2 héttel már tudjuk mikor indul. -
Ry0K3N #298649 -
Linkbe itt -
A common test akkor szokott ilyet csinálni amikor közeleg az új verzió.
Szóval holnap jön a 9.0 Common Testje :D -
foxbat88fx #298646 na az meg a másik ami felbassza az agyam :)
oda meg csak kocsival mehetek még :S
nem szabad sajna bringáznom gyulladt mandulával, vagyis nem szabad hogy kimelegedjek.... egy sátorral meg minden cuccal sörrel megrakott bringának van súlya :D képtelenség elmenni túrázni anélkül, hogy ne melegednék ki :)
de szerencsére most már itt a jó idő, így nem tud felbaszni a wot, mentem most kapásból 5 vereséget :) alt + f4 és inkább megyek ki kertészkedni :) -
-
-
Ry0K3N #298643 A BigWorld engine?
Ez is egy rakat pempő mint a cryengine, ennek viszont a hálózati kódja jó viszont ugyanolyan fos az optimalizációja. -
Kisf4rk4s #298642 Menj inkább túrázni -
foxbat88fx #298641 nekem már így is érik a játék törlése... vagy komoly hanyagolása
most is mivel kezdtem? 4 vereség eddig...
semmi értelme szenvedni itt a sok gyökér között :D
nekem tenne szivességet a WG ha kiadná a HD peccset magas gépigénnyel mert akkor futna 10 fps-en -
lexlutor #298640 ettol fuggetlenul a wg motor kenterbe veri. a hd megjelenitesnek meg majd meglatjuk miylen eroforras ara lesz. nekem nincsenek illuzioim. szokasos ganyolast hozzak majd ahoyg szoktak. -
FosTalicskaa #298639 Nyilván komoly felmérést végeztél, hogy ezt így kijelentetted... -
Ry0K3N #298638 A havocnak semmi köze a látványhoz....
Az meg a másik hogy cryengine egy rakat szar.
Szépnek szép. És itt ki is fújt. -
400V #298637 Munkatábor! :) -
calalevado #298636 Remélem ezeknél az új játékoknál nem az lesz a kezdő momentum mint a Wotnál, hogy stock felszereléssl "agyonszopatom" a kezdő játékost, berakom két sorral magasabb tierbe hogy ne is tudjon sebezni. Mert ilyen aljas dolgot mint a Wot művel(művelt) csak azért tudta megtenni mert nem volt más hasonló játék a piacon. Mindezt teszi pénzügyi megfontolásból hogy költsél a játékra ha nem akarsz szívni. Megtehette mert uralta eddig a piacot. -
madmanic #298635 copyzd be pls nem nyílik a link
-
Én arra gondoltam, hogy nekem pl. azt jelenti ez a játék: kinézek magamnak egy 10-es tankot, elindulok azon az ágon, és kihúzom, régen is ez volt a cél nálam, és most is megmaradt! Nem izgatnak az ingyen cuccok... -
Nazarov77 #298633 az csak az account regisztrációra küldött aktiváló link. A closed betára bejelentkezés után lehetne jelentkezni de nem működik az átirányítás jelenleg. -
campernoob #298632 Nézd meg az e-mailodat, mert a hiba ellenére elküldi az ellenőrző linket. -
foxbat88fx #298631 hehe itt vannak a bónusz kódok :)
csak kérdés hogy mikor lesznek aktiválva!!!
http://ftr.wot-news.com/2014/03/20/wgl-future-codes-from-wargaming-eu/ -
Nazarov77 #298630 Kizárt, mivel ez modern korba fog játszódni, akkora konkurenciát nem jelent a másik két játéknak. Világháborús tankok sokkal népszerűbbek. -
400V #298629 Íme T90 bemér téged lézerrel aztán egy gombnyomással kiszed. Bármit!
-
Nazarov77 #298628 Nagyon szép a grafika meg minden de engem a modern tankok nem hoznak lázba, legtöbb ugyanúgy néz ki minimális különbségekkel, ugyanarra a sémára épülnek nincs meg a jó kis változatosság mint a világháborús tanokon.
Azért majd kipróbálom főleg ha működne a sign up bétára és nem 503at dobálna -.- -
400V #298627 Engem nem érdekel más játék mert van tank szimulátorom. T55 T72 T80U T90 M1A1 LEOPARD 2 és még számtalan légvédelmi tank, tüzérség és sorolhatnám. Felállítok 3000 tankot egymás ellen és nézem ahogy egy lövéssel döglik mindegyik.
Én a WOT ot úgy szeretem ahogy van, így arcadeba, Semmi szükségem sincs arra hogy rám verjenek egy repeszrombolót azt elégjek vagy elporladjak a semmibe. -
lexlutor #298626 ahhoz h ranezzen es lassa a kulonbseget megis miert feltetel h tudja h a havoc pontosan mit csinal?? -
400V #298625 Mert szerinted az IS6 eventel hány ember tud farmolni és jobban haladni full ingyen? -
Ry0K3N #298624 Hopsz ez nagy lett :D -
FosTalicskaa #298623 400V: Most komolyan, téged érdekelni fog egy ingyen e4 vagy bármi más amit visszapillantó tükrön keresztül szét lehet lőni egy a gold spam meg buginvázió miatt élvezhetetlen játékmenetben?
Engem sok lelkes emberrel ellentétben a WT nagyon nem győzőtt meg. Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz mint a WoT, de hogy annyival jobb lenne majd? Kétlem. Ugyanazok a hülyeségek ott is meglesznek. Ld. arti.
De ez... ez nem csak grafikailag lesz újszerű de még a járműparkot is lecserélik. Már önmagában élmény lesz.
fox: Én azon csodálkoztam, hogy a többi stúdió, kiadó miért várt ennyi ideig... Bár elnézve a videókat ezek már legalább 2 évet beleölhettek a fejlesztésbe. Szóval hiába friss, valszeg nem kell annyira sokat várni rá... Lehet, ha steamen akarják futtatni, még akár early access is lehet belőle. -
Ry0K3N #298622 -
foxbat88fx #298621 sztem akit érdekel még most jelentkezzen béta tesztre :)
LINK -
stoppos #298620 Fejlesztői szempontból néztem, nem marketing szempontból. Amikor ígér bármilyen fejlesztőcsapat valamit azt csak az veszi esetleg készpénznek, aki még nem fejlesztett semmit. :) -
Grat megint az értelmi szintedhez.
Villogsz hogy WT szebb a Wottól azt az se tudod a Havok az milyen engine.
Húzd le magad. -
foxbat88fx #298618 nem hiszem mert a wot is meg a WT is "régi" tankos...
habár itt wot-ban is megtalálható egy-egy modern tanknak számító a többihez képest....
Leo 1, Patton
viszont ez az új game modern tankos lesz :)
szerintem feltűnt a többi játékkal foglalkozó cégnek hogy elég szépen megy a szekér a WOT-nak
és gondolták csinálnak egy modern tankos játékot is :)
és azt sem zárom ki hogy a WG is készült volna előbb utóbb egy modern world of tanks-ra, de most már késő Serb :D
How terrible!!!!! XD -
lexlutor #298617 abba mi a plane h a heti eventeken ontik bele a jatekban a tobb szazezer kreditet? -
Desmodromic #298616 "de mire ez kijön....."
Elég friss lehet a kicsike, facebook-on 203 like. /Fejlesztők és szűk családjuk :)/
-
Abban mi a pláne, ha mindenki kap egy ingyen 10-es tankot?
-
lexlutor #298614 barki elhisz ezeknek meg bmiylen igeretet? :) amit letettek rohammunkaban, az is ertekelhetetlen...