418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #298775 De jó lenne, ha minden meccs után ezt látnám 
Győzelem!
Csata: Ensk 2014.03.20. 22:43:43
Jármű: KV-4
Szerzett tapasztalat: 1 717
Szerzett kredit: 193 088
Csatában elért Achievement: Acélfal, Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Simulacrum #298774 Ez a megoldás, köszi minden tippet. Már el is felejtettem, hogy most már ezért is jár a spotsebzés. Ez nagyon jó dolog, úgyis mindig láncra megyek. -
kisokka #298773 Tuti, hogy nem, SU-122A-ig mentem, de unalmas. Ha már tényleg nincs kedvem semmivel játszani, de az időt valamiféleképpen el akarom verni, akkor artyzok. De általában találok rá kevésbé szenny módot is, hogy elüssem azt a bizonyos időt :) -
Ilyen medált sem kaptam még. Gondolom, ez mostanában lett bevezetve.
[IMG][/IMG]
-
Vigyázz mert a végén még artysta maradsz. :) -
kisokka #298770 Rühellem az artykat, de kipróbáltam a ruszki ágat, hogy mégis mit láthatnak be a rohadékok(meg én az artyban). És volt olyan szituáció, amikor ott futkorászott az ellen körül egy társ és én is kaptam spot dmg-t, cirka a semmire, mert max észlelési távom szélén volt. Nem kicsit lepődtem megfelé. -
Szerintem így 100x jobban néz ki mint a mostani műanyag szürke színnel. :) -
OnkleTonto #298768 két lövés a tigrisbe, majd kettő a kis scout-ba
azért ez sztem vicc
-
FosTalicskaa #298767 Egyszer voltam egy olyan szituációban, hogy 3-an voltunk egy su-152-vel "szemben". Egy hummel a pálya másik sarkában, én nagyjából 550+ méterre a td-től, meg egy pz4 aki a szikla körül kergetőzött a td-vel. Ő nem lőtte meg, az arti nagyjából 100-at splash-elt oda én meg lelövöldöztem róla a maradék hp-t közel 700-at. A csata végén megnéztem a pz4 statját és azt vettem észre, hogy alig kapott 200 spot dmg-et... Nagyon nem értettem a dolgot mert minimum a 800 hp-t azért neki kellett volna adnia a játéknak, de nem. Csak 200 volt. Azóta én már nem keresek logikát ezekben a spotolásért járó értékekben. -
Iggen!!! Androidra már kint van XD
Kecske szimulátor!!! -
kisokka #298765 Ha eltűnik a spotod, akkor biztosan nem lesz spot dmg, de ha még "világos", akkor te kapod.
A többit nem tudom, de lepődtem már meg negatív és pozitív irányban is
-
csak tipp
Szerintem a látótávolság.
Pl: ha ugyan az a két tank 100% legényekkel, de az egyiken van optika vagy venti vagy bia vagy csoki akkor az viheti a spoting sebzést jelen esetben.
Egyéb esetben szintén számít a látótávolság és az hogy a sebzés pillanatában teljes rálátásod van a célra, mert ha kibújsz villantasz, visszabújsz és társak ezután sebeznek akkor úgy vettem észre nem kapsz csak ha live-ba közvetítesz :)
Ebből adódóan hiába vagy előrébb 400m látótávolsággal ha egy td mögötted távcsővel 500 métert lát.
Ez azén fikcióm a valóság oda át van:) -
Angelus1991ster #298763 Kicsit buffolhatnák, eléggé papír. -
yossarianHUN #298762 Új Tigris:
Hát nem tudom. Nekem túl sötét. De állítólag ilyenre lesz később "átfestve" az összes német gép, úgyhogy jobb, ha hozzászokunk. -
acer31 se rontja a levegőt egy darabig. 
-
lammaer #298760 Miért nem nézed meg hogy a táncpartnered mennyi spotsebzést kapott?
-
lammaer #298759 Na ja, nyilván a belélegzett DU hosszútávú hatásai miatt aggódnék amikor éppen "pattog" benn a küzdőtérben a kumulatív lőszerből származó olvadt fém :D
Ilyen alapon nyilván a gázolaj is káros, mert ha felrobban az üzemanyagtartály és a lángoló gázolaj rámfröcsen, akkor bizony halálos is lehet. -
stoppos #298758 Nem láncoltad le véletlenül? Vagy azt ilyenkor külön írja? -
Simulacrum #298757 Ketten táncoltunk körbe egy JPZE100-at egy másik meddel és a végén látom, hogy 1100 spotsebzést kaptam érte. Az benne van a wikiben, hogy mi alapján kapja két tank közül az egyik a spot sebzést? A távolság számít? Bár nekem ez gyanús, mert úgy emlékszem, ha többen spotolnak akkor megoszlik adott arányban? Vagy ő kapja az én sebzésem után a spotot én meg az övé után?
Le van ez írva valahova pontosan? -
TomDantes #298756 Érdekes jószág az E-25. Sikerült olyat menni vele, hogy T29-esekre 8 lövést adtam le, mind lepattant. Szép volt.
Másik meccsen, Hellcat oldaláról sorozatban pattantam le, majd ugyanebben a meccsen, KV-1s-t szinte full hp-ről szemből kivégeztem, pedig a KV-1s frontja szerintem keményebb mint a Hellcat oldala.
Utolsó meccs: 8 sebzett 1 kill, mindezt úgy, észre se vettek. Egy lövés se szállt felém, így sikerült 9 tankba belelőni. Nem semmi durva azért. -
calalevado #298755 T 5 csatában egy vicc ami megy. Mindenki lövöldöz össsze-vissza. Szánalom milyen mélységekbe jutott ez a szint. -
Csipet csapat, 3, 4, és 7 ezer csatával és kimagasló eredményekkel! Ez valami vicc!
-
stoppos #298753 Hehe. Klasszik. :) -
foxbat88fx #298752 hülye vagy? :D
Tudod milyen gépem volt nekem????
2007-2008-ban összeraktam egy gépet magamnak:
Intel Core 2 Duo E8400, nvidia 9800GT-OC, 4×1GB Geil ultra ram, ASUS P5K alaplap, 2 vinyó, 2 író, aerocool xtreme engine ház, coolermaster RS táp, ASUS V-60 torony procihűtő, 19-es Philips LCD monitor...
(ekkor ezek voltak majdnem a legjobb cuccok)
ezeket nem egyszerre hanem pár hónap alatt vettem, majd miután meglett minden és összeadtam az összes számlán lévő összeget amit kifizettem
hááááát.... majdnem beszartam :D onnantól kezdve kezdtem el szép lassan eladogatni belőle a cuccokat
végül is elmondhatom hogy hülye voltam hogy ennyi pénzt költöttem egy "szar" gépre, de nem buktam sokat mert egész jó árban tudtam a cuccokat tovább passzolni
úgyhogy én nem fogok már költeni gépre, akkor inkább elsörözöm a haverokkal, miközben kiülünk hátul az udvaron a fa alatt
majd kajálunk aztán be a sátorba
vagy inkább eltúrázom :)
de többet nem költök gépre -
Kisf4rk4s #298751 Inkább gépet újíts rajta -
nemtudommivan #298750 Adok erte egy rekesz alkoholmentes sort meg egy zsak faszenet. All az uzlet ? -
foxbat88fx #298749 kíváncsi leszek én erre a 9.0-ra :)
hogy fog futni 9500GT-n :D lehet ideje új játék után néznem
de akkor az accom meg eladom és nyáron olyan kerti partikat csinálok a pénzből XD -
nemtudommivan #298748 Nezegetek wotos videokat you tuben es ez a kukibaby rendszeresen felbukkan. Ezzel nem is lenne gond de miert kell azt a savanyu képét mutogatnia minden videojaban ? Feltunesi viszketeksege van ? Ertelme nincs. -
Toweliee #298747 Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a világháború után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe... -
yossarianHUN #298746 Nem lenne lényeges, ha nem hánytorgatnák fel folyton, mindennek elmondva minket. Érted, ha odajönne hozzád valaki, elvenné a tárcádat, pofán vágna, majd ordítva leférgezne, és közölné, hogy azt a tárcát ő még gyerekkorában kapta, és te elloptad, akkor te is furcsán néznél. -
Angelus1991ster #298745 Mennyi mindenről maradok le a munkának köszönhetően:D
- trollszar megint többnapos rohamot él át
- románokat szidjuk (jogosan) amiért egy fantasy könyvet tartanak történelmüknek, ahol egy büdös rablógyilkos a legnagyobb hősük .
Vajon azt is bevennék , ha Beleriandból , Numenór szigetéről vagy Középfölde vidékéről származnak?
Mennyire rossz lehet azon románnak és szlováknak aki a hiteles történelmet tanulva rájön , mennyire hazug maszlag amit oktatnak neki. És ezek ugatnak a WoT-ban, akik semmit sem tettek le az asztalra, csak a magyar vért szívták. Amit mi felépítettünk azokat a saját tulajdonuknak tekintik. -
stoppos #298744 Nekem amúgy halvány lila segédfingom nincs arról, hogy a románok mikor kerültek oda, ahol most vannak. Meg nem is tudom miért lényeges, hogy ki hol volt előbb. -
Na, ez a majom se játszik most egy darabig. 
-
megkérnélek, hogy ne foglalkozz vele (most azt csinálod, ugyanis)
köszi, további jó fórumozást -
madmanic #298741 done -
Beszarok, és tényleg holnap teszt .
http://ftr.wot-news.com/2014/03/20/test-9-0-tomorrow/ -
yossarianHUN #298739 Tiltsd le a vérbe, és azzal többet nem küld. -
Anno volt egy sztori román régészek turkáltak Székelyföldön keresték az őseik bizonyítékát és persze találtak is.
Megörülvén mindjárt lerajzoltatták az edényeket részletesen minden karcot, csorbát ahogy kell.
Szépen beillesztették a nagy könyvbe ennyi és ennyi éve itt már románok laktak tessék bárki láthatja.
A Székelyek is belepislantottak a könyvbe és már vigyorogtak is, mert a részletes rajzokon amin minden csorba és karc látható volt, nekik azok nem karcok voltak hanem az őseik szavai rovásírással. -
madmanic #298737 megvárom míg befejezed hülyegyerek és egybe törlöm az összes pm edet...
Kretén.
Most már komolyan érdekel, hogy te ebben mi a pöcsömet élvezel..?
Órákat elkúrni naponta új regisztrációkra, csak, hogy 5 percet foglalkozzunk veled... -
FosTalicskaa #298736 Hát jah. Ott van pl a Dákó-Román elmélet is. Az is vicces... Meg amikor a román leleteiket a Dobrudzsából szállítják át Erdélybe, hogy ott áshassák ki, mintha mindig is ott éltek volna. Történelemhamisítás mesterfokon.
Oddball29: De nagy különbség van aközött, hogy a hadsereg meg vezetés elég jól asszisztált a németeknek és puskalövés nélkül átjátszották az egész országot Hitlerájéknak, majd együtt kéz a kézben meneteltek tovább a szövetséges csapatok ellen vagy pedig aközött, hogy akár fegyveresen is ellenálltak volna a megszálló német csapatoknak. Ígyis-úgyis megszálltak volna minket bármit is csinálunk, de mondjuk egy háború utáni békekötésnél azért biztos sokat javított volna az ország megítélésénél, ha nem az első opció ment volna végbe.