A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #298752 hülye vagy? :D
Tudod milyen gépem volt nekem????
2007-2008-ban összeraktam egy gépet magamnak:
Intel Core 2 Duo E8400, nvidia 9800GT-OC, 4×1GB Geil ultra ram, ASUS P5K alaplap, 2 vinyó, 2 író, aerocool xtreme engine ház, coolermaster RS táp, ASUS V-60 torony procihűtő, 19-es Philips LCD monitor...
(ekkor ezek voltak majdnem a legjobb cuccok)
ezeket nem egyszerre hanem pár hónap alatt vettem, majd miután meglett minden és összeadtam az összes számlán lévő összeget amit kifizettem
hááááát.... majdnem beszartam :D onnantól kezdve kezdtem el szép lassan eladogatni belőle a cuccokat
végül is elmondhatom hogy hülye voltam hogy ennyi pénzt költöttem egy "szar" gépre, de nem buktam sokat mert egész jó árban tudtam a cuccokat tovább passzolni
úgyhogy én nem fogok már költeni gépre, akkor inkább elsörözöm a haverokkal, miközben kiülünk hátul az udvaron a fa alatt
majd kajálunk aztán be a sátorba
vagy inkább eltúrázom :)
de többet nem költök gépre