418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Vagy csak nem első accja volt, használt xvm-et és tudta, hogy mit kell csinálni. Én használok prémet, és semmi előnyét nem észlelem a +50%-os bónuszokon kívül (23k).
  • 400V
    SHARES1MAGESWGLGRANDF1NAL

Most másolták streamen!
  • Kancsalborz
    De te meg azt nem érted meg végre, hogy ha naponta legalább egyszer nem írnak ide be valami bödületes konteós faszságot az sg-re, nem tudnak majd este nyugodtan aludni ? XD. Kurwawégé !...XD

• Nazarov77
    De, valószínűleg az a traktor az.
  • yossarianHUN
    Easter egg:
    Nézzétek meg a VK-s képen a háttérben, bal oldalon álló tankokat:
    kép

Csak nem?
  • 400V
    Vicces hogy sokan tankos játékkal játszanak és nem soknak van gőze a ballisztikáról.
  • TomDantes
    Ebből is látszik mennyire kurvára nem ismered a játékot, de pofázni azt tudsz.
  • Nazarov77
    Új kód facebookon, 1 perce se rakták fel addig vigyétek míg meleg, már aktiváltam is :D

WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB

• FosTalicskaa
    Azért pattansz a 270-es átütéseddel a 30 mm nem döntött páncélról, mert ott a +-25% is. Ezt se hagyd ki...
  • TomDantes
    Semmiféle anomália nincs. Az ilyen esetre a magyarázat a random faktor. Ezt tényleg annyira nehéz megérteni? Nem hiszékenység, hanem a játékmechanikának a része a random faktor.

Olyan is simán elő fordulhat, hogy a vérvörös csapat ledarálja a zöld csapatot, bár én ilyet még nem láttam. De amik módosítják a dolgot:
    -random faktor
    -gold lőszer
    -szerencse
    -jó játékos is játszhat rosszul
    -rossz játékos is játszhat jól

Ez talán logikusabb. De tök mindegy, aki hinni akar ebben faszságban azt úgyse lehet meggyőzni.
  • Sherman0070
    A vörösök azért nyernek mert úgymond leRUSHolnak minket. A másikba meg egyetértek hogy 10% alatt mindig pattog Pl. 1M re van tőlem 1 lövésre van a haláltól ugyanoda lövök ahol azelőtt átvitte erre lepattan...
  • Sherman0070
    Nem fogjátok elhinni mi történt velem. T49-el Ammorackeltem egy TigerI-et és leszedtem 1500 HP-ját :D
  • malystryx
    Ugye ugye??? Az összeesküvés elméletes cikk, amit a wotinfo-n lehetett olvasni, ha nem is minden részét, de ezt az egyet írtam is itt, hogy ezzel bárkivel vitába szállnék. Igenis van olyan hogy 10% hp alatti tankokat nem enged kilőni a játék!!! Ilyenkor nem értem Cleverland-et és Ph3lan-t akik a videókban megcáfolták ezeket. Minden tiszteletem az övék, de küldjetek nekik replayeket erről a b*zi anomáliáról, és győzzétek meg őket. Szegények, annyira hisznek.. Annyira a játékkal vannak.
    Meg számomra az a másik rejtély, hogy a piros (vérvörös) csapat ledarálja a zöld csapatot, de nem gyengén.
  • replicabuk
    semmire nem lenne jó akkor megint a WOL lenne a neve
  • Sherman0070
    Dejó lenne ha ma kijönne a 9.0 :D
  • calalevado
    "azon csodálkozom, hogy a fizetős prémium account nem jár több előnnyel, mint pl. pontosabb célzás, kisebb esély motortűzre, nagyobb esély pattogtatásra stb..."
    Miért? Honnan tudod hogy nem csinálták már meg ? Annyi patch halmazt dobáltak már ki hogy suttyomba kevergethetik a lapokat. Én sosem felejtem el mikor mentem anno pár hete egy norvég gyerekkel egy csatát aki végigkempelte az egész időt, semmit sem csinált, megnéztem a statját csata végén 60% volt. Garázsa tele mindenféle prémtankkal, T57-ig úgy jutott el hogy sehol nem volt a statban az út ezekhez a járművekhez, sehol M7,T71,T69, még T54E1-el se ment egy kört se és megvolt neki a T57. Mindet kihúzta a gyerek egy kör nélkül free Xp-ből. Leo-1 detto ugyanezt eljátszotta, Vk3002d,Indian,Leo PA, sehol nem volt a garázsába és ott ült a Leo-1-ben végigkempelve a végén jött elő amikor már megnyerték a csatát. Én akkor döbbentem rá hogy így is lehet szép szinesnek lenni. Norvég gyerek, tele pénzel(vagy szülöi háttérrel) nem kinlódik hetekig mint mi.
  • FosTalicskaa
    Szerintem meg vannak ilyen előnyei. Amikor vettem prémiumot, arányaiban sokkal kevésbé éreztem a szívatást.
  • Kancsalborz
    Regisztráltam is. Megnézzük mi lesz belőle...
  • Kancsalborz
    Köszönöm szépen. :)
  • popey8
    Köszi.
  • a6m2mszero
    Szívesen mindenkinek:) Ha tudom majd a többit azt is írom.
  • 400V
    Még 200 és lesz ingyen klánom! xD
  • suba53
    50 arany bepottyant, köszi.
  • madmanic
    köszi!
  • 400V
    Köszi! :)
  • a6m2mszero
    TWEETSTANKSWGLGRANDFINAL
  • okosszöszi26
    szerintem az ilyen álmodozásnak nem sok alapja van
    gondolj bele, hol érné ez meg nekik?
    azért a WG egy profitorientált vállalkozás, az ő érdekük, hogy minél többen minél többet fizessenek, ezt erre ez a gold lőszer mizéria tökéletesen alkalmas
    azon csodálkozom, hogy a fizetős prémium account nem jár több előnnyel, mint pl. pontosabb célzás, kisebb esély motortűzre, nagyobb esély pattogtatásra stb...
    akkor még több núb venné, még nagyobb lenne a haszon
    remélem ilyen nem lesz, nem akarok ötleteket adni nekik
  • DarkDays
    WG-el kapcsolatba már senki sem hisz a mesékben,DE BÁRCSAK AZT ADNA :)
  • 400V
    Adna egy Object 907 et! :DDD
  • DarkDays
    Bónusz kódos témában:

Ma elvileg lesz aktiválva kód érdemes délután 4 körül sasolni
    3 weboldalt aktivált a wg ezek közül nagy eséllyel az egyik ma bekerül
    (még csak a weboldal aktív,maga a kód nem)

1 kód
    2 kód
    3 kód
  • Malarki
    Akit érdekel, annak mondom, hogy a tegnap emlegetett Armored Warfare-re már lehet rendesen regisztrálni, nem 503-at ad.
  • 400V
    Ma lesz elvileg! Majd este felé.
  • TomDantes
    Ok.
  • lexlutor
    fr-en ennyi van kint: According to Storm, Test 9.0 will come tomorrow.

azaz ma akarmikor is kezdodhet.
  • TomDantes
    Arról továbbra sincs semmi infó, hogy lesz-e ma tesztszerver, vagy én tudom rosszul? Hátha ez mást is érdekel, mint a ki hányszor vesztett ma siránkozás.
  • FosTalicskaa
    *szumóbirkózás
  • FosTalicskaa
    Szerintem van egy mégegyszerűbb megoldás. Mindenki vihetne magával 1 repeszlőszert, aztán annyi. Utána meg mehetne a szomóbirkózás. Nincs kemp, nem kellene félni az artitól, goldtól, nincsnek weakspotok, nem kell tartani az ammo racktől. Hihetetlen mennyi előnye lenne...
  • voivod32
    Így van! Korlátozni, mondjuk 10% ra az össmennyiségnek. Kritikus esetben lehetne használni, de nem lehetne vele egy egész hadosztályt kivégezni!
  • Ry0K3N
    Nagyon egyszerű lenne a megoldás. Egyszerűen le kéne korlátozni mennyi aranylőszert vihetne magával az adott tankon az adott játékos vagy totál száműzni randomból a goldot. Másik helyeken bőven megfér.
  • foxbat88fx
    tegnapi nap: 28.57% :D
    szopóágon voltam vajon? :D
    alig várom a mai napot :)