418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Igen, mivel az igazi KV-1s az pont ilyen volt mint a videóban. Kicsi torony és rövid 76mmes ágyú.
    Deal with it.
  • Oddball29
    Aham, stock ágyúval.
  • lexlutor
    a historical battle videonal, az ott egy kv1s 122es nelkul?
  • ximix #298934
  • Sherman0070
    Huhh ez a 4 kill után járó 75K és ha a legjobb 3-ba vagyok 50K jól hozza a pénzt :D
  • Oddball29
    A könyvtárosok nem bicskáznak, ha túl sokat nyernek el tőlük zsugázás közben, na.
  • Toweliee
  • Malarki
    Te valami nagyon elit társaságba járhatsz társasozni
  • Toweliee
    Én simán ráborítom bárkire.
  • voivod32
    Konkrétan kockapókerben, dühítően szerencsés vagyok.:D
    De a többiek, nem is mulasztanak el dühöngeni emiatt, holott tudják , hogy nincs lehetőségem csalni és nem is tenném. De a frusztrációt, akkor is le kell vezetni, mert különben felrobban az ember.
    A legelső megszólalásom a tárgyban pontosan ezt a célt szolgálta.
  • TomDantes
    De tőlem kivehetnék a 25% randomot egyébként.
  • TomDantes
    Igen, úgy tűnik, ezt aláírom. De az ember az ilyen dolgokat tévesen ítéli meg. Biztos játszottál már társasjátékkal. Ha dobókockával dobunk, elvileg ugyanannyi esélye van mindenkinek hatost dobni, mégis van akinek sikerül, van aki mindig csak egyest dob. Társasozás közbe mégse borítjuk fel ügye az asztalt, hogy csalók.
  • Angelus1991ster
    Nem késtem , hanem dolgoztam.
  • Angelus1991ster
    Hát végülis van helyük a játékban, még ha én is néha utálom. Utálom mertt kurvanehéz kilőni azt a a szaros Conqueror GC-t.
  • voivod32
    Értem én, hogy nem olyan módon működik ez, hogy szabályos ciklusokban adja be az átütést, hanem, minden egyes lövésnél a plusz és mínusz 25% között, random módon dönti el, hogy fel, vagy lefelé szorozza -e az átütési esélyt. De ettől még, mindig nagyon úgy néz ki, mintha "irányított véletlen"-ről lenne szó! Tudom, hogy így működik, el is fogadom, mert nyilván más is mondta már ezt, amikor rólam pattant, de attól még iszonyat dühítő. Az lenne az igazi, ha úgy működne, hogy , ha az átütés mértéke nagyobb, mint a páncál vastagsága,(persze figyelembe véve a szöget, távolságot, stb.)akkor átüt. Ez így lenne igazságos.
  • kisokka
    Kiírta, hogy "Connection timed out, please try again"?
    Kancsalborz írta korábban, hogy így is megkapta. Én is megkaptam. Te is megkaptad(persze, ha ezt írta ki).

Egyébként volt egy olyan téma, hogy kilépésnél kifagy a játék és ezt valamilyen fájl törlésével ki lehet küszöbölni. Mi is volt az?
  • JeffDunham
    Na rinya van még? Inkább beszéljünk a WOT-ról.

Én szeretem az artykat.

Ti jöttök.
  • yossarianHUN
    Buktál kemény 50 forintot. Ha két kódot váltasz be, 100-at. Igaz, rohadjon meg az egész banda.
  • TomDantes
    Na egy másik jómadár. Igen, ők tehetnek róla, hogy későn értél haza. Nem vártak meg. Kész kész kész
  • j0nNyKa
    ugyanez a célom a topic-kal :)
    na most távozom, jók legyetek továbbra is
    Tom: te is fejezd be kérlek a direkt hergelést, nincs értelme. köszönöm.
  • Angelus1991ster
    baszott gagyigaming, dolgozom és pont le kések erről a buzi kód aktiválásról? menjen csődbe az egész szar, egy lófasz pénzt nem ér a játék
  • voivod32
    Köszönöm,de nem kellett volna, nekem csak annyi lenne az igényem, hogy tiszteljük már meg egymást annyival, hogy nem gázolunk a másik ember önérzetébe.
  • TomDantes
    Vagyis nem.
  • voivod32
    Hogyne? Azt eddig is tudtam, 25 %, az bármely számnak, a negyedrésze! :D
  • Malarki
    Te emlékszel rosszul
  • j0nNyKa
    sőt, fel is plusszoltalak :)
  • TomDantes
    Jó lépj tovább. Haladjunk. De most már sikerült megérteni mit jelent a 25%?
  • voivod32
    Több, mint 23 évvel ezelőtt jártam iskolába. Már nem emlékszem rá. Nem is az a bajom, ha elmagyaráz nekem valaki valami olyat, amit nem tudok, vagy ő jobban képben van vele. Azzal van bajom, ha olyan stílusban magyaráznak valamit, mintha teljesen idióta lennék. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan dolog van az életben, amiről neked fogalmad sincs, de én órákig tudnék neked beszélni róla. És nem azért, mert te gyengeelméjű vagy, hanem azért, mert te pont nem foglalkoztál/találkoztál az adott dologgal. Én szívesen el szoktam magyarázni olyan dolgokat, amihez értek, olyan embereknek, akiket érdekel, de azt türelemmel és tisztelettel teszem. Nem az a célom, hogy az én(adott témában) nagyobb tudásommal megalázzam az illetőt, hanem, hogy segítsek neki.
    Remélem ez nem volt "flémkeltő magatartás"!
  • Kancsalborz
    Nem az a baj, hogy nem jártál főiskolára, egy diploma nem feltétlenül tesz intelligensebbé, ezt az élet számtalanszor bemutatta már, az sem baj, ha nem tudsz valamit, vagy nem értesz,( mind vagyunk így egy csomó dologgal, sőt az ember minél többet tanul, arra jön csak rá, hogy milyen k#rva keveset is tud valójában... )a gond az, hogy úgy nyitsz vitát valamiről, hogy hülye vagy hozzá, utána megsértődsz, és alpári módon vagdalkozol. Na az égő. Annak mindíg az a vége, hogy kiröhögnek. Ilyen g*cik vagyunk mi emberek...
  • yossarianHUN
    M103 HD modell

Ez a lövegpajzs tényleg új, vagy csak én emlékszem rosszul?
  • 400V
  • j0nNyKa
    számold meg kérlek, hogy hány hozzászólásod volt a témával kapcsolatban
    javaslat: próbáld ki, hogy nekiállsz WoT topicban a WoTról beszélni - ha ezek után bárki a nyakadnak ugrana, személyesen b****m meg minden lehetséges lyukát
    ezzel ha nem haragszol, le is zárnám a mai trollkodás / off / stb témát, eddig is olyan szépen elbeszélgettetek a játékról, folytassátok onnan újra!
    köszönöm.
  • TomDantes
    De ez nem főiskolás és még csak nem is középiskolás tananyag. Az pedig megint nem függ az iskolától hogy ketten próbáltuk elmagyarázni mit jelent a 25%, de ehelyett dühöngsz.De tök mindegy, nem érdemes vitatkozni. De ezek után, világos hogy miről van szó? Sikerült megérteni? Vagy a legközelebbi esetnél megint dühöngsz és kezded elölről?
  • voivod32
    Olyanok vagytok, mint egy kutyafalka. Ha az egyik harap, a többi is ráveti magát , habzó szájjal. Ma én vagyok a konc, holnap majd mást találtok.
  • baromarc111
    Ez most rövidre sikerült.
  • voivod32
    Sajnos nem volt lehetőségem ezt tanulni, nem jártam főiskolára. Kénytelen voltam dolgozni, mert én voltam az egyetlen keresőképes ember a családban. Sorry, hogy ilyen elviselhetetlenül ostoba vagyok4
  • voivod32
    Ha vennéd a fáradságot, és visszaolvasnál a flame kezdetéig, rájönnél, hogy nem én indítottam!
  • TomDantes
    Figyelj, ketten próbáltuk normálisan elmagyarázni. Én feladom. Ha nem akarod megérteni, nem lehet mit tenni.
  • 400V
    Sovietckiy IS4 tanka!

• voivod32
    "j0nNyKa 1 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    WoT flame továbbra is. "

Nyomorult kisgyerek!