banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Több, mint 23 évvel ezelőtt jártam iskolába. Már nem emlékszem rá. Nem is az a bajom, ha elmagyaráz nekem valaki valami olyat, amit nem tudok, vagy ő jobban képben van vele. Azzal van bajom, ha olyan stílusban magyaráznak valamit, mintha teljesen idióta lennék. Biztos vagyok benne, hogy rengeteg olyan dolog van az életben, amiről neked fogalmad sincs, de én órákig tudnék neked beszélni róla. És nem azért, mert te gyengeelméjű vagy, hanem azért, mert te pont nem foglalkoztál/találkoztál az adott dologgal. Én szívesen el szoktam magyarázni olyan dolgokat, amihez értek, olyan embereknek, akiket érdekel, de azt türelemmel és tisztelettel teszem. Nem az a célom, hogy az én(adott témában) nagyobb tudásommal megalázzam az illetőt, hanem, hogy segítsek neki.
    Remélem ez nem volt "flémkeltő magatartás"!