418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Én is várom már egy ideje, de egyelőre hallgatnak róla. Aztán persze lehet, hogy nem lesz benne a patch notesban.
  • lexlutor
    ..egyre szilardabb meggyozodesem, h nincs ertelmes elet a foldon.. na jo,a delfinek hatareset..
  • Szpecnyaz
    Én a múltkor azt kaptam hogy azért kussoljak mert prém tankkal vagyok :D. Szóvá mertem tenni hogy az RHM miért golddal lövi (a 128as gunnal) az E25-öm :D.
  • kisokka
    Márpedig igen esélyes, hogy nerfelve lesz.
  • Toweliee
  • yossarianHUN
    Ha vállalod hogy a jövőben az E-25 esetleg nerfelve lesz, akkor az.
  • Szpecnyaz
    E-25. A Panther a nyomába se ér.
  • Sherman0070
    Hát nemtom de szerintem az E-25 jobb :D
  • Sherman0070
    Ja.De szerintem így nagy szar.
  • Bratyex
    Jó farm tankot vennék melyik a jobb hosszútávon ezek közül ->
    Panther M/10 vagy E-25 ? Mindkettővel jó megy a játék. Szupipershing és tier 8 prémek nem érdekelnek! :)
  • zsupeti
  • Angelus1991ster
    Kicsit úgy tűnik , mintha a WoT kezelőfelülete megváltozott a World of Warplanesére. Ugyanaz a garász kameramozgás, ugyanaz az üzenőfal.
  • vinki1
    Köszönöm!!
  • GabeE3e
    Itt nézegesd ,hogy mi mire jó , nagyjából jól le vannak fordítva,aztán úgy rakod össze,ahogy neked ideális.

Skillek/perkek
  • yossarianHUN
    Egyébként csak engem dobál ma következetesen minden tankkal a lista legaljára az MM? Szerintem 2 csatám volt ma, amit nem két tierrel nagyobbak ellen mentem. Értem én, hogy kevés ember van a szerveren a teszt miatt, de ennyire?
  • vinki1
    Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a T-49 legénységnek milyen képességeket érdemes kiképezni?Köszi
  • patchaou

replay
  • Angelus1991ster
    KV-2-őt és KV-1-et vajon lehet használni történelmi csatákban?
  • toocha
    Köszi és köszi!
  • zsan666
    ...azután torony, lánc
  • Szpecnyaz
    Gun->motor->torony->lánc
    De a lánc el is hagyható, a lényeg a gun.
  • zsan666
    Ágyú rámegy alapból sz'al sztem az az első. Freeből ráhúztam, nem volt kedvem copni 40k xp-t a kisebbel...
  • toocha
    *Milyen sorrendben kell kifejleszteni*
  • toocha
    Hali! IS3-nál miket kell sorrendben kifejleszteni? Lánc-torony-ágyú?
  • TomDantes
    Összegzés a mai napról.

Baromi sok idő alatt bejutottam három !!! csatába. Azért ez valahol beszarás.

-T-54. Na ügye HD modell. Aha, jól is néz ki, érdekes, itt várni se kellet berakott. Nem volt sok időm és lehetőségem se figyelni, de ezek szerint bekerült a lánctalp mozgás is? Mintha élethűbben reagált volna a talaj egyenetlenségekre.

-Sherman: úgy tizedjére sikerült bejutni, persze 5 perc várakozás után. Ez tetszik a legjobban a három HD tank közül. Szerintem szép lett, oké olyan vadiúj, kinézetű mint egy modell, de nekem tetszik.

-Historical. Kínszenvedés volt bejutni, csak Ferdinand-al sikerült, és totális bukás. Túloldalt jórészt SU-152-esek. Azon ment el a meccs, németektől senki se spot-olt. A SU-kat meg láttuk, legalábbis én láttam őket csak amikor túl késő volt. Hát ennyit a német OP-ságról, bár szerintem inkább a spot hiánya, és a buta csapatmunka miatt lett ekkora vereség.

Ezenkívül: tucatnyi próbálkozás historical-ba sikertelenül, pedig nem csak németekkel akartam bejutni, de gondolom itt az abaj, a többség csak azzal akar, és sokat kell várni amíg a másik oldalon is összegyűlik elég tank. Csak így meg, hát nincs értelme, újabb és újabb 5 perceket összedva félórákat is várni,hogy bejusson?

Hát ez így marha érdekes.

Mondjuk inkább az érdekelt milyen a HD modellek, meg élethűbb lett e a lánctalp, meg ilyesmi.

A histroical úgy is változik még, legalábbis remélem, mert nálam ha sokat kell várni, akkor bukik a dolog. Amíg várok egy historical-ra mehetek két normált más tankkal.

De ugyanannyi FPS-el fut mint eddig. Gépigénnyel nincs gond.
  • Sherman0070
    Én shermannal tier 7-be szoktam kerülni :D
  • TomDantes
    Sherman, értem én mindenki azzal akar menni, de akkor rakjon össze full Sherman csatákat, de...nem semmi. Historical- meg...semmivel se.
  • Sherman0070
    Attól függ mivel szeretnél menni. Most elég fura ez a csatára várakozók mutató nem mutatja hogy a szinteken hányan várakoznak.
  • TomDantes
    A historicalt még megérteném, de randomba mi a tökömre várunk?
  • Oddball29
    Futtat valaki team battle-t? Még 10 win kéne.
  • Sherman0070
    Menj T54-el azzal tuti betesz :D
  • TomDantes
    Na jó kicsit már kicsit elegem van. Három órát várok hogy beengedjen. Jó. Bejutok. Akkor se tudok se random, se historical. Csak telik az idő. Mindegy milyen tier, milyen nemzet, csak tekercsel. Én mindent megértek, de így semmi értelme, ha semmivel nem tudok egy kört se menni. De még randomba se. Csak számol. Ki akartam próbálni és nem lehet egyszerűen.
  • Gottfried
    Akkor te a szerencsések közé tartozol.Örülj neki! :)
  • Sherman0070
    Én furcsa módon nem lagolok mégsincs olyan k*rvaerős gépem.
  • Gottfried
    A grafikára és a játékmenetre pont azt írtam hogy ízlés kérdése.

Hogy funboy vagyok e.....
    Én nagyon szerettem a wotot,nem véletlenül toltam vele 30K+ csatát és azt hiszem nem is rosszul.(itt is nem egyszer dícsértem a játékot)
    Ami viszont a 8.11 után lett belőle az élvezhetetlen.Olyan szinten lagol szinte minden nap hogy az idegeskedésen kívül semmire nem való.Szerintem nem kell csodálkozni a véleményemen miután egy nyomorult csatát nem tudtam ma lejátszani.
    Szóval még véletlenül sem vagyok troll,egyszerűen leírtam a véleményemet amivel azt hiszem nem vagyok egyedül.
  • TomDantes
    Ja, és be se rakott, mert lejárt az idő. Na, hát ez így nem lesz túl élvezetes.
  • TomDantes
    Ez lesz inkább a probléma. Sokat kell a történelmi csatáknál várni. Már most öt perc felett vagyok. Gondolom orosszal vagy amerikaival senki nem akar menni, és nem lehet össze rakni a csapatokat. Így meg malmozás, és így bukik nálam az új játékmód, mert a franc vár több mint 5 percet.
  • lexlutor
    nezegettem az uj tier3-4 pz4eket az ftr blogon.
    nekem tuti felejtosek lesznek. szembol 14 es 30mm a test, oldalrol 20.. egy tier2 he-vel szetcincalja. derp-lakoma mindketto.

• Oddball29
    Ez kb. taktikailag 1943-ban korrekt is. A Vörös Hadsereg korabeli doktrínája szerint az ellenséges páncélosok elleni harc elsősorban a tábori tüzérségre (önjáró lövegek is ide tartoznak)és a légierőre hárult.
  • Droughert
    Grafikán lehetne vitatkozni, ne legyünk fanboyok. Tankok modelljei hibátlanok, de a többi azért messze nem olyan fényes mint sokan gondolják. A baltával faragott domborzat sok helyen nagyot ront az összképen, a netes videókon mindig be van kapcsolva a fű, ami sokat dob a látványon és sokat eltakar abból ami a gyengéje a motornak. Magasból hibátlan a táj, de földközelből már messze nem olyan jó. Effektek terén is előrébb van a wot, csak nézz meg egy vízen áthaladást pl. Jó lessz a wt, de nem kell fanboykodni, és szemellenzőn keresztül szemlélni a dolgokat... Amúgy náluk is vannak lagok, már 50-60k játékosnál gondok akadnak...