banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Összegzés a mai napról.

Baromi sok idő alatt bejutottam három !!! csatába. Azért ez valahol beszarás.

-T-54. Na ügye HD modell. Aha, jól is néz ki, érdekes, itt várni se kellet berakott. Nem volt sok időm és lehetőségem se figyelni, de ezek szerint bekerült a lánctalp mozgás is? Mintha élethűbben reagált volna a talaj egyenetlenségekre.

-Sherman: úgy tizedjére sikerült bejutni, persze 5 perc várakozás után. Ez tetszik a legjobban a három HD tank közül. Szerintem szép lett, oké olyan vadiúj, kinézetű mint egy modell, de nekem tetszik.

-Historical. Kínszenvedés volt bejutni, csak Ferdinand-al sikerült, és totális bukás. Túloldalt jórészt SU-152-esek. Azon ment el a meccs, németektől senki se spot-olt. A SU-kat meg láttuk, legalábbis én láttam őket csak amikor túl késő volt. Hát ennyit a német OP-ságról, bár szerintem inkább a spot hiánya, és a buta csapatmunka miatt lett ekkora vereség.

Ezenkívül: tucatnyi próbálkozás historical-ba sikertelenül, pedig nem csak németekkel akartam bejutni, de gondolom itt az abaj, a többség csak azzal akar, és sokat kell várni amíg a másik oldalon is összegyűlik elég tank. Csak így meg, hát nincs értelme, újabb és újabb 5 perceket összedva félórákat is várni,hogy bejusson?

Hát ez így marha érdekes.

Mondjuk inkább az érdekelt milyen a HD modellek, meg élethűbb lett e a lánctalp, meg ilyesmi.

A histroical úgy is változik még, legalábbis remélem, mert nálam ha sokat kell várni, akkor bukik a dolog. Amíg várok egy historical-ra mehetek két normált más tankkal.

De ugyanannyi FPS-el fut mint eddig. Gépigénnyel nincs gond.