418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ment a "plusz". Ha valami hasznos hozzászólás akkor ez az.
-
Köszi szépen, hogy írtad a mappatörlést, az életben nem jöttem volna rá, hogy pont azt töröljem!
-
Nekem is sok van, de ezt is csak azért tettem be hogy megmutassam hogy lehet fél perc alatt 3500-at sebezni ezzel a vadállattal. :)
Elég sokat fogok most vele menni mert a 3. perk 96%-on van és fel akarom tolni 100-ra.
Más, de számomra HATALMAS HÍR. Eladhattam végre az Aufklärungspanzer Panther-t (120.000 xp) és az MT-25-ot (62.000 xp). Azt hittem sosem lesz meg. Ha valami szopás akkor ez a két tank. Pláne ha nem innen fognak a light ágak folytatódni... -
madmanic #299692 danke szépen -
Toweliee #299691 A mai hotfix tartalma nagy valószínűséggel:
-Egy új garázs
-Az önjáró tüzérség eltűnő lövedékeinek a javítása
(Aki használ hangmodokat, az törölje az item_defs mappát a res_mods/0.8.11/scripts mappából és menni fog a játék.) -
Kisf4rk4s #299690 Most jött az újabb adag -
madmanic #299689 Az nemek 4 peccsel ezelőtt jött...
-
lammaer #299688 Passzolom, de mostmár kérjük el a sebzésadatokat :) -
haflac #299687 Kifogtam a létező legjobb csapatot,már megint.Csak úgy kíváncsiságból érdekelne,hogy mi motiválhatta a bajtársaimat.
-
stoppos #299686 A wiki most azt írja, hogy xp-re és pénzre is fele-fele osztja, ha valaki spottol és más valaki sebzi. Nem tudom mennyire igaz, régebben úgy volt, ha te voltál a spotter, kaptad a fél xp-t és a teljes lóvét, ha meg hátulról osztottad, akkor talán fordítva. Már nem emlékszem pontosan. -
Kisf4rk4s #299685 Szopóágat -
madmanic #299684 Üdv!
Milyen frissítést kaptunk? -
De én most prém tankról beszélek, szóval a kredit az főleg a sebzés függvénye? Ez most kérdés. Mert T34-el pl. nem fogsz spotolni, ez nyilvánvaló, szóval arra nem fog adni pénzt.
Mert ugye ha valaki hátulról lövöldöz, kevesebb XP-t kap, XP-be beleszámít az is, hogy milyen távolságról lövöldöz az ember, ezért lehet, hogy XP-ben nem sokat kaszál valaki, de kreditet tonnaszám kap, mert sebzett. Én így vettem észre, de ha nem így van, akkor elnézést, placebó. -
lammaer #299682 Ha kukacoskodni akarnék (és miért ne akarnék) akkor azt mondanám hogy nem: mert pl a spotter is kap creditet, pedig nem is sebez :)
De amit igazából mondani akartam az az, hogy látszik az XPből hogy kb ki mit csinál. TEhát amikor belinkelte a 100 Xps vereséget, ott biztos vagyok benne hogy se damage, se spot se semmi nem volt.
A teljesítmény ugyanúgy arányos az XPvel mint a credittel, tehát amikor látom hogy kevés XPje van, akkor várható hogy a credit se lesz sok. -
lammaer #299681 Nahát, csak nem jobb próféta vagyok mint R3nton?
Tökre evidens volt hogy senki sem akar futófraget játszani majd historicalban. -
Nem dmg-re adja a kreditet? Szóval lehet szar xp-d is, ha messziről sniperkedsz, de attól még lesz csomó dmg, ami sok-sok zsét jelent. Lehet tévedek.
-
lammaer #299679 XP sztem szépen mutatja.... a Tigrisnél kb 2x jobb lenne a kredithozama, mert 1000 Xps vereségre a Tigrisben annyi creditet kapott min egy 500 xpsre a T34ben.
Nem mondom hogy nincs lenerfelve a T34 a kezdeti időszakhoz képest, csak nemtom az adatokkal mit akart mutatni a kolléga.
-
Múltkor one shotoltam egy E-75-öt 1.920 HP-ről. Nem örült.
(Amúgy mentem a full hp-ról történt kilövéseket, majd összesített videó lesz belőlük)
-
szakasz #299677 egy fontos adat lemaradt, a sebzés !
lehet a tiger-el csinálsz 2k sebzést, miközben a t34-el meg 600-at -
lammaer #299676 Lehet valamit csinálni is kéne abban a T34ben :) -
lammaer #299675 Mivel már sokszor körbejártuk a témát nem nagyon mennék bele.... csak egy kérdés: azt miért nem tekinted összeesküvésnek, hogy az elején simán lelövöd low HPra (nem tudom megnézni a replayt, de a leírásod alapján arra tippelnék hogy zsinórba lövöd le a csávóról a HPt anélkül hogy pattanna vagy mellémenne). Az vhogy nem gyanús amikor minden flottul megy? :) -
Jó választás, Főnök! -
Simulacrum #299673 Olyannyira, hogy ez be volt jelentve anno hivatalosan. Igen, az adrenalin skill miatt van, hogy sok tank kis hp-n marad meg. Régen nekem a Pattonomon volt, rettentő sokszor voltam kis hp-n és abszolút érezhető a hatása. -
Fefe82 #299672 chh ezek megint mit csinálnak ? -
nemtudommivan #299671 A multkor azt mondtad megis lehet. Akkor most megsem lehet ? :)
Jagdtiger 8.8-al farmoltam egy baratomnak. Iszonyat unalmas vele a jatek de durvan hozza a kreditet. Premmel 100,000 fele menni nem nehez. T34-el az ilyet mar fenykepeztem es el voltam ajulva hogy huuuuuu ezt el sem hiszem...
A jagdtiger meg siman hozza. -
nemtudommivan #299670 A noob pajzs alkalmankent mindenkinek jar. Nekem a legemlekezetesebb at7-nel volt. Vagy at8...? Mindegy. Egyszeruen nem tudtak velem mit kezdeni kozvetlen kozelrol sem. Pedig nem kis joszagokkal lottek. Voltam mar minden csak rendes ember nem. :) -
Toweliee #299669 Ez az egyik jelenség, amit én is tapasztalok (nem csak a gyenge játékosoknál), a másik pedig, hogy sokszor marad low hp (10% alatti). De ez szerintem(!) az adrenalin skill miatt, óta van. Ezekben igazat adok a videó készítőjének. -
Mivaan? Egy jol sikerult triplazo!? A jatek elromlott... 
Victory!
Mines 25/03/2014 02:10:26
AT 7
6,694 ( x3) 126,945
Top Gun, Steel Wall, High Caliber, Spartan, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay -
Greenscape #299667 Miota ez a x3 event van legtobbszor ilyen csapattarsakat kapok. Raadasul van, hogy platoonban toljak :) -
Userx2 #299666 Megnéztem.
3 lövésed pattant a frontról. IS-nél gyakori. Az oldalát meg belőtted. Nem győzött meg visszajátszás és szerintem Cleverlandot sem fogja. Elmondja majd, hogy 25 % randomba belefér.
Meglepő volt mostanában számomra, hogy Centurion is hogy tud pattintani a goldot is. Tornya jobb mint az M103-nak, pf. Object 704 sem lövi át szemből.
-
Van ez a cikk a wotos facebook portálon a csalásokról. A legtöbb, amit leír a szerzője tényleg óriási marhaság, de azért sztem van benne 1-2 igazság is. Pl. a noob protection, igenis létező dolog. Megnéztem Cleverland meg a TomDantes által linkelt figura (a nevére nem emlékszem) vélemény videóit a témában. Most nem célom, h reagáljak azokra. 1 dolgot mindketten elmondtak: a playerek küldjenek videókat, amik bizonyítják a cikk egyes részeit. Nekem nincs regem semelyik általuk üzemeltetett oldalon, ill. youtube-on se, ezért vki megtehetné - ha van ideje - h belinkel nekik egy replayt.
8 perctől kell nézni, mikor egy IS-t veszek célba (emberünk 187 WN8-al és 45% WR-rel rendelkezik, igaz még csak 2k csatája van, de pont ez a lényeg). Szal, az IS-t szépen lelövöm low hp-ra és akkor hirtelen bekapcsol a noob protection. Arty 2x nem találja el, én pedig 3x vagy 4x nem tudom átütni és az is látható, h rajtam kívül többen is pattannak róla. Nem arról van szó, h sebezhetetlenné válik és lehetetlen kilőni, mert végül kilőttem, de szépen látszik, ahogy kapja az újabbnál újabb esélyeket, h sebzést ill. killt tudjon csinálni. Itt 1 közvetett bizonyíték, igaz ez csak 1 csata, de szerintem sokan találkoztunk már ezzel a jelenséggel, ha bevalljátok, ha nem. Persze lehet itt elemezgetni, h ide meg amoda ment a lövedék és azért nem ütötte át, de pont ebben ill. a "dobott" átütésben lenne esetlegesen tetten érhető a manipuláció. Igen van hogy nem talál vagy nem üt át, mert random(?) meg minden, de azért érdekes, h a low hps paradicsomoknál (jobb playereknél is néha) többször fordul ez elő.
Nem akarok ezzel itt vitát indítani, mert úgyis mindenki a saját igazában hisz és közvetlen bizonyíték nélkül úgyse győzi meg az egyik a másikat. Csak ha vki megtenné, h belinkeli nekik a replayt (vagy megmondja nekem, h hol tudom hozzájuk eljuttatni regisztráció nélkül) az jó lenne, mert kíváncsi vagyok, h ezt az egészet mivel tudják magyarázni. Persze ők is majd jól megmagyaráznak minden egyes lövést, h ez meg az miért nem ütött át (az "odaát" lévő dolgokat ők nem látják és mi sem persze), szal végül is mindegy, de hátha. Csak az a gond, h 1 replay úgy sem lesz elég ahhoz, h vmilyen szinten változzon a véleményük, pedig ez nem egyedi eset.
Replay -
Userx2 #299664 Noszogatás...
-
Halálcsillag... :)))))
(7900 damage lett a vége)
-
Felkéne rakni rá a nagy ágyút XD noob :D -
Az is eszembe jutott, de csak a hevi verzió (20 kg-os :) -
:)
Np, nekem is kínomban jutott eszembe, de működik. -
Nekem is win7 wan és rendszergazdaként használom. Mindegy az átnevezéssel megpróbálom! Köszönöm az ötleteket!
-
DarkDays #299658 20 dekás kalapács,az megold sok problémát :)
nekem win7 van felhasználói fiókon rendszergazda jogosultság...én még erre tippelnék hogy miért nem engedi
de a kalapács szimpatikusabb :) -
sziasztok!
van esetleg infó arról, hogy a 9.0 mikor érkezik? -
Apám! Ez trükkös, erre nem is gondoltam! Kösz a tippet!