banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Van ez a cikk a wotos facebook portálon a csalásokról. A legtöbb, amit leír a szerzője tényleg óriási marhaság, de azért sztem van benne 1-2 igazság is. Pl. a noob protection, igenis létező dolog. Megnéztem Cleverland meg a TomDantes által linkelt figura (a nevére nem emlékszem) vélemény videóit a témában. Most nem célom, h reagáljak azokra. 1 dolgot mindketten elmondtak: a playerek küldjenek videókat, amik bizonyítják a cikk egyes részeit. Nekem nincs regem semelyik általuk üzemeltetett oldalon, ill. youtube-on se, ezért vki megtehetné - ha van ideje - h belinkel nekik egy replayt.

8 perctől kell nézni, mikor egy IS-t veszek célba (emberünk 187 WN8-al és 45% WR-rel rendelkezik, igaz még csak 2k csatája van, de pont ez a lényeg). Szal, az IS-t szépen lelövöm low hp-ra és akkor hirtelen bekapcsol a noob protection. Arty 2x nem találja el, én pedig 3x vagy 4x nem tudom átütni és az is látható, h rajtam kívül többen is pattannak róla. Nem arról van szó, h sebezhetetlenné válik és lehetetlen kilőni, mert végül kilőttem, de szépen látszik, ahogy kapja az újabbnál újabb esélyeket, h sebzést ill. killt tudjon csinálni. Itt 1 közvetett bizonyíték, igaz ez csak 1 csata, de szerintem sokan találkoztunk már ezzel a jelenséggel, ha bevalljátok, ha nem. Persze lehet itt elemezgetni, h ide meg amoda ment a lövedék és azért nem ütötte át, de pont ebben ill. a "dobott" átütésben lenne esetlegesen tetten érhető a manipuláció. Igen van hogy nem talál vagy nem üt át, mert random(?) meg minden, de azért érdekes, h a low hps paradicsomoknál (jobb playereknél is néha) többször fordul ez elő.

Nem akarok ezzel itt vitát indítani, mert úgyis mindenki a saját igazában hisz és közvetlen bizonyíték nélkül úgyse győzi meg az egyik a másikat. Csak ha vki megtenné, h belinkeli nekik a replayt (vagy megmondja nekem, h hol tudom hozzájuk eljuttatni regisztráció nélkül) az jó lenne, mert kíváncsi vagyok, h ezt az egészet mivel tudják magyarázni. Persze ők is majd jól megmagyaráznak minden egyes lövést, h ez meg az miért nem ütött át (az "odaát" lévő dolgokat ők nem látják és mi sem persze), szal végül is mindegy, de hátha. Csak az a gond, h 1 replay úgy sem lesz elég ahhoz, h vmilyen szinten változzon a véleményük, pedig ez nem egyedi eset.

Replay