418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #299775 Most volt életem egyik legszebb csatája.
Sand Riveren védekezni kellett 113-al, szokásos faluvágta, ott nem történik semmi. WZ lent van a hágóban, rámegy 2-3 tank, na mondom lemegyek segíteni neki. Erre beszorulok egy gödörbe. Mire kipusztultak a támadók, írok a WZ-nek, hogy segítsen kiszabadulni onnan, amit meglepetésemre meg is tesz. Legalább 4 percet szoptunk, mire kikászálódtunk, már majdnem írtam neki, hogy hagyjon ott a francba, mert spotnál az arty mindkettőnket kiszed, de sikerült kitolnia a likból. Éppen időben, mert egy IS-3 arra készült, hogy megpicsázzon. Kiszedtük őt is.
Kimegyek a hágóból, hogy most aztán na...Erre kiszed az arty 1700 hp-ról
Ez valami fantasztikus meccs volt, sebeztem is vagy 400-at...
-
Én is arra jelentkeztem. Itthon szerintem jóval elterjedtebb az Android mint az "almás nokia" táblakütyü. Már eleve az ára miatt is. Annyi pénzért veszel egy jó közepes laptopot vagy asztali gépet, amivel lehet is mit kezdeni már.
Persze látszik hogy az amerikaiaknak dolgoznak, mert ott a lóvé. Ha az "elterjedtebb" alkalmazással kezdték volna akkor az Androidnak állnak neki előbb. -
Ja és azt nyilatkozták, azért előbb jött az ios-os mert azt jobban ismerik a programozóik. -
Köszi a válaszokat!
Elkerülte a figyelmemet, hogy most androidra nem indul a béta, pedig én is azon próbálnám. -
Gamer tablettel játszók hatalmas előnyben lesznek, bár ott is a csapat többi tagja lesz a gyenge láncszem... -
foxbat88fx #299770 wow ilyen sem volt még....
2 csata egymás után Patton az enemynél
mindkét csatán megkértem had legyen az enyém, de ez még hadján, még segítettek is :D
tegnap 3 Patton ma eddig 2 Patton :) 89/100 :D
lassan meglesz az a k***a medál is -
Ja valahol mintha azt olvastam volna, hogy 3 hónapot késik majd az androidos béta az almáshoz képest -
Angelus1991ster #299768 Itt az irányítás lesz az érdekes. Aki androidos játékon , meg kontrollereken játszik sokat annak nem lesz nehéz. -
Angelus1991ster #299767 Az milyen lenne , ha lenne hosszú idejű csatamód? Vagyis a tank HP-ja megtízszereződne egy pár tank vs. pár tank csatamódban.
A időhatár limit kb 1 óra lenne. Így megközelítenné ez a csata mód a valóságot.
Régen egy páncélos legénysége pl. egy Tigris 1 nap alatt lőtt ki annyit, mint mi 5-10 perc alatt.
De hát a vége az lenne, hogy a megmaradtak addig lövik magukat kis távolságról, amíg hp lenullázódik.
-
Nem jött meghívó nekem sem, bár Én is androidos tabletról tolnám (gta sa, rr3 simán futnak..) gondolom a blitz azért majd ki fog rajta fogni... -
Ja hogy ez vicces? Megnézem még egyszer, hátha csak átsiklottam felette.
-
Angelus1991ster #299764 gárdával! (helyesbítve) -
Angelus1991ster #299763 Törpapa tudja mit kell tenni a bekékült noob vöröseffesgárdától! -
Desmodromic #299762 dettó... -
stoppos #299761 Hogy full random legyen, véletlenszerűen bedobhatná, hogy ki kapja a légicsapást. Aztán lehet majd sírni, ha selypike kapja a 4-es effjével.
-
TomDantes #299760 Nemhogy CW-re -bár ez nem érint- randomba is jó lenne. Legalább feldobná a játékmenetet. -
Ajj, és mekkora a sor ? -
Egyre jobb és jobb dolgokat találnak ki 
Rohadtul nem hiányzik, h holmi bunker lőjön ki CW-n. -
FosTalicskaa #299757 Annyira azért nem. A WG-ből elég sok embernek elege lehet már + a tankos játékukat is valszeg sokan unhatják és csak azért játsznak vele mert tényleg nincs más. Majd ott lesz a WT, ami szintén world of tanks copy-paste, kicsit más játékmenettel, de szerintem aki a wotot, a hangulat miatt utálja és nem a mögötte álló cég miatt, őket az a tankos sem hiszem, hogy magával fogja ragadni... De ez az armored warfare, ez teljesen más kor, más járművek, ebből következően itt egészen máshogy is kell majd játszani. Egészen biztos vagyok benne, hogy az AW simán meg tud telepedni a piacon a 2 posztkommunista cucc mellett... -
fasza az új peccs... állandóan lefagy a csata összesítő ablak...
Wg sucks, as always -
zsan666 #299755 LOL
...
- apparently, bunkers and airstrikes are planned for clanwars, maybe in the future there will be NPC bunkers firing at tanks
- bunkers and airstrikes will come this year
...
forrás -
De szerintem kicsit le lesz maradva mert év végére WT GF is open beta lesz (tudom már lehet 1-2 hónap múlva az lesz) WoT már Havocot fog használni szóval nehéz lesz nekik :D -
Szerintem a 2. féle gondolatod fog megvalósulni :D -
FosTalicskaa #299752 Hát ha karácsonyra szeretnék időzíteni a megjelenést, akkor legalább ősszel el kellene kezdeniük bétateszteltetni... vagy azt csinálják ők is ami nagy divat lett újabban, hogy kilökik félkészen a játékot és folyamatosan javítgatnak, dobnak ki hozzá feature-ket... -
Majd jön év végére :D -
Obsiidián kezd eléggé nyitni más stílusok felé :) SouthPark is már meglepő volt :) -
stoppos #299749 "Armored Warfare will launch into closed beta in 2014 for PC."
Hát ez még el fog tartani egy darabig... -
Ezt láttátok? MMO modern tankokkal + cry enginnel, kíváncsi leszek rá.
-
stoppos #299747 A legutóbb sem ez volt a megoldás pedig max akkor állja meg a helyét, ha kerítást festesz és valaki azt mondja könnyebb kalapáccsal. Proginál simán lehet, hogy pont az a megoldás, ami legutóbb nem jött be. -
stoppos #299746 Hotfix, mert valamit elkúrtak. :) -
Userx2 #299745 Már töltődik le az egész. Legutóbb sem volt ez megoldás. Újra kellet rakni. Biztos én vagyok hibás, mert össze vissza gányoltam a módokat mire meglett a jó XVM és célzó stb. Nem értem, miért kellett ez a patch, ha úgy is jön majd az 9.0. -
besti #299744 Azért ez ígéretesebbnek tűnik. Kérdés, hogy az irányítást meg tudják-e jól oldani. A szerver oldal ugyanaz lesz, játékmechanikában nincs változás. Ami viszont tetszik: nincs arty (!!!) és egyelőre csak német, orosz, amcsi tankok (nincs angol csillagromboló és valszeg táras tank sem nagyon lesz, nincs franciska pl.). Engem érdekel, nyilván nem az asztali verzió helyett, csak az mellett. A játékot én csak PC-n tudom játszani (laptopon csak komprésszált textúrákkal), és az elég sokszor nincs ott ahol én. -
Valamit nem jól csinálsz :)
http://youtu.be/ycU6OaEBAiU -
baromarc111 #299742 Nekem +elkezdett még 444mb letölteni.WTF?? -
Nyilván, működő jó kis tablet van már 18.000 ft-tól. És az sem titok, hogy ezek lassabbak, és alkalmatlanak ilyen játékra. Ahhoz hogy a iFos sebessége meglegyen, majd 60.000 Ftos kell XD
És százalékban a pénzes hülye felhasználók aránya is magasabb iFos felhasználók között :) mint a hat tier8 prémuim tankos siemkák.
Én is oda nyitnék a WG helyéban, ott több a zsé :) -
Szerintem ebből a projektből is annyi lesz mint a WoWP-ból
-
Lehet azért mert az "ifosokon" elfut rendesen, az Androidosok 75%-nál meg akadna össze vissza.
-
stoppos #299738 És ha letörölsz mindent a 8.11 mappából? -
-
Én igen, de hát andriodra nem tesztelnek most :( csak iFosra.