banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Most volt életem egyik legszebb csatája.
    Sand Riveren védekezni kellett 113-al, szokásos faluvágta, ott nem történik semmi. WZ lent van a hágóban, rámegy 2-3 tank, na mondom lemegyek segíteni neki. Erre beszorulok egy gödörbe. Mire kipusztultak a támadók, írok a WZ-nek, hogy segítsen kiszabadulni onnan, amit meglepetésemre meg is tesz. Legalább 4 percet szoptunk, mire kikászálódtunk, már majdnem írtam neki, hogy hagyjon ott a francba, mert spotnál az arty mindkettőnket kiszed, de sikerült kitolnia a likból. Éppen időben, mert egy IS-3 arra készült, hogy megpicsázzon. Kiszedtük őt is.
    Kimegyek a hágóból, hogy most aztán na...Erre kiszed az arty 1700 hp-ról Ez valami fantasztikus meccs volt, sebeztem is vagy 400-at...