418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• rahotep
    Sziasztok!
    Kaptam néhány mega frissítést és nem idul a wot...Ez mi????
  • stoppos
    Már hónapok óta ment itt a fórumon az anyázás, de velem az istennek nem történt ilyen. Aztán mikor az első tank menet közben eltűnt 50 méterre tőlem, majdnem örültem, hogy végre megtörtént.
  • JeffDunham
    Spoiler ember. Legyél oly szíves...
  • kisokka
    Azért az valamilyen szinten közröhej, hogy kitörlök egy statmodot a resmods-ból és ezt kapom:

Időm sincs sok, de már kedvem sincs. Fortuna ma az arcomba vizelt
  • Kancsalborz
    Értem amit mondasz, jókat is mondasz, részben igazad is van, csak sok a: "ha másképpen történt volna" Ha pl. kap még egy lövést, mi most nem vitatkoznánk. De ez a random. Én is, a legjobb meccseimet már fél perc múlva máshogyan csinálnám, de ha így sikerülne mint a videóban, teljesen elégedett lennék. Ez egy perfekt csata szerintem. Nem hibátlan, de nincs is hibátlan csata. Csak ennyit akartam az egésszel mondani.
    Az unikumok meg ugyanúgy elk*rhatják néha nem ? Lehet hogy megvolt a terve azzal a "csíkelhúzással", de elb*szta. Előfordul.
  • Malarki
    1. Legközelebb légyszi ha ennyi képet raksz be, akkor inkább link vagy thumbnail legyen vagy rakd spoilerbe.
    2. Zseniális képek, ha valakinek van még azt is szívesen megnézném. Azok a szép fizikamentes évek, istenem :D
  • TomDantes
    Sajnos már nincs meg, de emlékszem micsoda pillanat volt, amikor az első Maust megláttam a játékban a zárt béta alatt...ritka volt mint a fehér holló.
  • kHares
    Egyébként ha másoknak is van régi kép ami valamiért érdekes szívesen megnézném, ne csak a szokásos sírás/dühöngés menjen. Én pl. nem vettem rész a closed beta-ban
  • kHares
    Visszatérésem alkalmából pár nosztalgia kép amit most találtam. 2011 második fele a dátum szerint.

Abból az időből amikor még nem volt xvm, nem törődtünk statokkal, amikor meg voltunk győződve mennyire jók vagyunk pedig bizony noob-ként nyomtuk (én biztos),
    amikor a KV1 még inkább OP volt,

amikor még nem lehetett leesni dombokról és az átlag maus játékos pont olyan volt mint most,

amikor 3 perc alatt becapeltünk és tudtuk hogy elite játékosok vagyunk,

amikor arty-k nemes párbajt folytattak lőszer nélkül,

amikor Serb nem akart arty hardcap-et mert pont jó a létszámuk,

amikor tekertek az mm-en és 1 napig hagyták hogy működjön,

majd letekerték a megszokott 4 tier különbségre

• lammaer
    Nekem a mai napig kedvencem az úton útfélen visszatérő, nyílt terepen 30 méterre eltűnő maus. Valahogy állandóan ez a motívum: a maus ami eltűnik.
  • foxbat88fx
    legalább visszahozza az árát ez a szar mielőtt eladom :D

Győzelem!
    Csata: Mines 2014.03.26. 20:02:36
    Jármű: IS-4
    Szerzett tapasztalat: 2 017
    Szerzett kredit: 174 887
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Nagy kaliber
  • Oddball29
    Az első pár perc mondjuk még ok, de akkor is ottmaradt, amikor már a front már túlhaladt rajta. Ha ezután kitör jobbra és kipucolja a map szélét, akkor 5 perc alatt nyernek. Ezzel szembenoOnnantól már csak ügyesen takaródzott a többi játékossal, nem kezdeményezett. Egy meddel, főleg egy gyors támadó fajtával a szárnyak felé illik orientálódni, ott felderíteni meg kipuhatolni az ellenfelet. Ha a szárnyak kitartanak, a közép segít magán.

Kicsit arra emlékeztetett, amikor összeakadtunk az egyik magyar unikummal egy chokepointon. Egyből elhúzta a csíkot, csata végéig nem is láttuk újra. Onnantól kezdve már szinte mindegy mi történt, bénázhattunk is, de a csatát lényegében már megnyertük. Az illető gondllom meg szépen farmolta addig magának a sebzést, utána persze szidhatta a csapattársait és a randomot, miért nem engedik nyerni.

• stoppos
    Tudom, csak már kezdem unni. :) Volt anno sok hiba benne, tény, de ezek jó részét javították. Az hogy valaki nem tudja mi az a spotter, vagy az, hogy hátra húzódhat az ellenfél a lövés előtt a bokorban, az nem jelenti azt, hogy szar a spot.
  • lammaer
    Nincs replay, meg sem történt :)

Nyilván mint minden program, ez se tökéletes (tudom hogy fos ezügyben rámutalgatott ma az egyik hszében), de tapasztalataim szerint a spotrendszert ért szidalmak jelentős többsége hozzánemértésből és "haverom mesélte hogy" tényekből jön.

SAjnálatos hogy jelenlegi kollégánk elzárkózik a replaytől és az esetleges fejlődési lehetőségtől, így marad az értelmetlen hiszti. Evvan. Nem első és nem utolsó.
  • ximix #300037
    Ó jaj nem tudtam még mire vállalkozok a Panter2-vel így kb 14 hónap kihagyás után.
    Egyenlőre nem sok a bodotág :)
  • Kancsalborz
    Máshogyan látjuk a dolgokat. Ez van. Med-del szerintem ez tökéletes játék volt. Ha heavy-vel van, lehet igazat adok, de így nem.
    Az meg hogy "lefaragott" tankokra ment, hát istenem, azokat ugyanúgy ki kell lőni, mert 1 hp-val is ugyanakkorát sebeznek... Egyébként nem ez a med-ek játéka a városban ? Hátulról, oldalról g*cizni ???
    Az meg igen aktív "kemp" meglátásom szerint, ami 10k sebzéssel jár... Az már elfogadható talán... A vert helyzet, meg nélküle simán megvolt a csapatának...
  • Oddball29
    Akkor kevertelek valakivel, de valami nagyon hasonló hangzású neve volt.

Mindegy, abban szerintem semmi epic nincsen, hogy vagy kempelt (egyébként könnyen counterelhető helyen- vagyis mázli) az illető, vagy csak olyan ellenfeleknek ment neki, amik már sérültek voltak/le voltak kötve/be voltak spotolva másik játékos által. Az meg legfeljebb a mák kategóriája, hogy egyesével, sarok mögül rosszul kijöve próbálták letámadni. Lehet randomban ez a célravezető, viszont akkor meg kuss legyen a winrate-el kapcsolatban, mert ahhoz valakinek be kell vállalnia valamit.

Epic az amikor nehéz ellenféllel szemben és/vagy vert helyzetből tudunk fordítani. A játék maga szerintem kifejezetten unalmas nekem, az utolsó pár mp-t leszámítva igazi küzdést se láttam benne.

Ha meg jogos volt a ban, akkor meg végképp no comment.
  • Kancsalborz
    Még egy dolog : Nem ismerlek, nem tudom mi a statod, de ha erre a videóra ezt bírod reagálni, hát... te valami űberjó játékos lehetsz, szarkazmus nélkül mondom, én az 55%-ommal k*rvára élveztem a videót, és szerintem jó játékos, és ez egy jó kör, maradjunk akkor ennyiben...
  • stoppos
    Attól, hogy nem érted, még teljesen jól működik.
  • foxbat88fx
    Hát én pont lesz*rom az átlagsebzést :D
    ha már valaki 1000 felett van az jó játékos és ennyi, az meg nekem megvan :)
    Team Battle-zni bármikor tudsz, jobban balanszolt, nincs arty, nagyon ritka a TD... inkább hvy és med a főszereplő, és egy jó csapattal igen csak izgalmas csatákat lehet menni :)
    mondjuk abból a 31 csatából amit mentél ott, nagyon még nem ismerted ki azt a módot :D
    igaz én is csak 428-nál tartok :) de mire meglesz az összes team battle öcsi addig tuti 1000 felett leszek már :D
  • Kancsalborz
    Mi nem trollok vagyunk, elintézzük szépen is.
    Figyelj az igaziakra jó ? Kösz....
  • kisokka
    Köszöntem!
  • Kancsalborz
    Na ezt most nem tudom mivel érdemeltem, de egyet megjegyeznék mégiscsak ó nagy "szakértő", hogy 11k meccs alatt összesen 27 db meccset mentem Arty-val, a nagy "méltóságodban" valakivel összekeversz...
  • Kancsalborz
    Na ezt most nem tudom mivel érdemeltem, de egyet megjegyeznék mégiscsak ó nagy "szakértő", hogy 11k meccs alatt összesen 27 db meccset mentem Arty-val, a nagy "méltóságodban" valakivel összekeversz...
  • j0nNyKa
    Oddball és Kancsalborz, első és utolsó figyelmeztetés: normálisan.
  • Oddball29
    A méltóságom erősebb annál, hogy egy artista pöcsnek reagáljak.
  • Kronos79
    Még valami. A script mappában lévő fájlokat is át kell másolni. Én félreértettem és először nem másoltam át, de úgy nem működik.
  • popey8
    Nálam pont fordítva van. Team battle halál unalmas és ráadásul az átlag dmg-t is rontja. Nekem a CW sokkal izgalmasabb.
  • Kancsalborz
    Ez neked ellenszenves, passzív játék ????? LOL..... Hát a 10 kill, meg a 10K + sebzés nem eléggé csapattámogató ???? megint LOL..... Az meg hogy : "Ha lett volna egyetlen magára valamit adó med a másik oldalon, akkor ez a középen keringés sose jött volna be." Az "agyfasz" kategóriába tartozik, ha az én top körömben mikor T 29-cel 3k Xp-t csináltam van egy "valamit magára adó med", akkor nem csinálok 3k Xp-t, hanem meghalok. Ha a te egyik "epic" csatádban van agy jó ellenfeled, már nem is epic az a csata... persze, meg ha anyámnak farka lett volna, apámnak hívnák... Hülye érvek. Te is tudod, hogy az ilyen meccsekhez ez is kell, hogy az ellenfél is asszisztáljon. Mehetsz jó kört jó játékosok között is, de az nem lesz epic, mert más is "dolgozik" rajtad kívül. Jézusom, egyépként meg ez egy szép videó, ne legyetek már ekkora "szakértők", ha ezt valamelyikőtök csinálja, itt villogna vele.... Hozzáteszem jogosan.
  • Kronos79
    Persze. Ágyú hang, motor hang. Egyébként mindkettő Gnomefather facebook oldalán van kint.
  • kisokka
    Tudsz dobni egy linket, hogy honnan? Úgy látszik ahonnan szedtem, ott még nem frissítették.
  • foxbat88fx
    nem is nagyon CW-zek...
    elég unalmas a CW :/ messze van a csapat mód adta élvezettől
    sőt most jön majd a historical is...
    veszek majd még egy 50 garázshelyet aztán veszek még pár történelmi tankot inkább :D
  • popey8
    Nem sokáig tartott a CW-s pályafutásod.
  • Kronos79
    Gnomefather javította. Még tegnap szedtem le és ki is próbáltam.
  • foxbat88fx
    jó lenne ha már meglenne a 10 Patton kill....
    aztán úgy adom el ezt az IS-4et mint a szart! :D
    szánalmas ez a tier X :S
    igazából az is yo lenne ha 8-as artyval mennék szakaszban egy X-es meddel...vagy kettővel
  • kisokka
    Ezt Gnomefather javította, vagy a WoT? Nem mindegy, mert ahonnan éppen szedem, lehet nincs is frissítve.
  • FosTalicskaa
    Mit kell ezen ennyit vergődni? Abban a játékban, azok az ellenfelek ellen, abban a felállásban és pozícióban az működött. Mi lett volna ha, ilyenkor nem létezik...
    Mindenesetre a videó megerősítette bennem azt az elgondolásomat, hogy epic medált tényleg csak akkor tudsz szereni, ha 15 retardált van ellened és 14 melletted. Szépen asszisztált ahhoz az eredményez mind2 csapat.
  • popey8
    A STA jó tank...

Lehetne, ha a lövege nem lenne ilyen nyomorultul pontatlan és nem adná folyamatosan a nullásokat.
  • Kronos79
    Gnomefather motor és ágyú hangjai már jók.
  • Ry0K3N
    És azért bannolta a WG 14 napra aimbot miatt? :D