418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na eddigi HD tankok amiket találtam:
T-54
Tiger I
Maus
M103
Sherman
Tortoise
Hellcat
Ez eddig 7db de azt mondták 8 lesz ebben a tesztben. -
Desmodromic #300171 Szerintetek nem pontosabbak az ágyúk historicalban? -
Bartlebi #300170 Overwolf miatt mi? -
Ezért kell szerveroldali célkeresztet is használni a sima mellé:) -
DarkDays #300168 ne frissítsd,mert legújabb ts verziónál halott az overlay,ha a ts szerver nem igényli a frissítést használd a régebbi ts-t. -
DarkDays #300167 el is mentem volna mellette,de furcsa volt hogy az AT7 jobb oldala sértetlen...ohh valami árulás visszanézem és a bal szélét vertem telibe,jó hogy nem a sarkon beforduló KV4 et :D -
Bartlebi #300166 Van itt olyan aki rendszeresen frissíti a TS-t és használja az overlay-t? -
TomDantes #300165 Én már bent vagyok, sietni kell gyorsan. Mi van amúgy az új tesztben? új HD modellek? Történelmi csata változott? Mit érdemes megnézni? -
Ó de fasza van új garázs ( Common test beengedett) -
Ilyen nálam is volt sokszor hogy a löveg az ellenséges tank felé áll erre vagy a társamat vagy a földet lövöm. -
Tortoise jó lesz :D -
DarkDays #300161 Így kell rontani a játékélményt :)
ezt hogy lehet megértetni bárkivel is,hogy ez véletlen?
sniper módban:
és ugyan ez külső nézetből 5 perc szidalmazás után:
-
Malarki #300160 Jézus szíve, az az M103. Hát az nem semmi. Olyan kib*szott durva komolyan néz ki hogy szó nincs rá. -
Remélem nem lesznek 100.000-ren előttem -
TomDantes #300158 na jó hogy mondod, lássuk miből élünk. -
http://ftr.wot-news.com/2014/03/27/new-9-0-hd-model-screenies/
YAAAAY HD Hellcat
-
Megjött a második common test. Vagy hát nekem valami 700 Megás cuccot tölt le a common test -
lammaer #300155 Nem értem a jövő időt...
Köztudott hogy én vagyok a WOT topik ura, rengeteg gombnyomásra bólogató álregem van (többek közt én vagyok szepcnyaz is) és megvan a hatalmam hogy elűzzem a topikból azokat akik nem értenek egyet velem.
Mivel újoncnak tűnsz, elegendő csak egy hízott tulkot feláldoznod hogy ne sújtsalak agyon haragomban tudatlanságodért... -
SZULTA #300154 Sorry nem tudom miért írtam oda h "bétás"...
Akkor Március 16 előtti reget de ha lehet ne olyan régit ami BÉTÁS!
Várom az acco-t privibe:) Köszönöm!
-
Úgy látszik mégse érhető:)
#300151 "Bétás accot nem enged be."
lammaer: Oké csatlakozok, de csak azért, h belülről felbomlasszam
A fórumnak már van egy mindenható ura, én őt szolgálom
Kár, h mindig kibannolják szegényt
-
SZULTA #300152 Így már érthető, köszi.
Esetleg ha vkinek van egy felesleges bétás accja azt elfogadnám!Köszönöm előre is!
-
besti #300151 Érdekes ambíciók és szóhasználat, te is leszel a fórum mindenható ura? -
besti #300150 Bétás accot nem enged be, mint már említették. Regisztrálni tesztre nem lehet, azok léphetnek be, akik március 16 előtt regisztrálták magukat (akkori felhasználói profilt szinkronizáltak a teszt szerverrel). ha neked egyik sincs, akkor kölcsön kell kérni valakitől. -
lammaer #300149 Mért csak most az 1x? :)
Tessék feliratkozni a rajongói klubomba és bőszen bólogatni az isteni kinyilatkoztatásaimra... -
SZULTA #300148 Hol kell regisztrálni a Teszt serverre?
Mivel bárhol teszem mindig invalid pasworrdot ír ki.
Bétás felhasználommal szintén nem enged be.
:S -
Alapjában véve szeretem az animéket, de ezt a feléig bírtam csak nézni ill. hallgatni. :D -
Most az 1x igazat kell adnom lammaernek, minden pontban:) Nekem is van WT-m és rohadtul OP. Az 50 mp-et simán ki lehet bírni fedezékben, illetve olyan helyen, ahol nem tudnak spotolni. Igen sajnos az FV TD-re meg az artyra elég érzékeny (engem is lőtt már ki 1600-ról az arty, szidtam is az anyját itt gép előtt rendesen:D), éppen ezért amikor csak lehet arty és "spot" safeben kell lenni. Ha vesztére áll a csapat, akkor úgy is jön a fedezékedhez az ellen és egy tele tárral simán lehet még egy kis dmg-t osztani. Gun depresson persze zavaró, de kiküszöbölhető, ahogy a kínai tankoknál is. Gunt nekem csak ritkán lövik el, pirosra meg talán 1x vagy 2x eddig. 1vs1-ben meg bármit ki lehet vele csinálni 4-6 lövedékkel a tárban. -
madmanic #300145 ok köszi! -
Azt hiszem, ma sem kell játszani. Mindegy, hogy mivel, milyen pályán, milyen tierben játszom,hány ezret sebzek, hány killem van, az eredmény:VERESÉG! Az előbb már kínomban artyval(GW Panther) mentem, de hiába, az ellenfél Heavy Tankjaival vívtam közelharcot, a csata második percében.. Két közvetlen irányzású lövést sikerült leadnom egy IS-6-ra és egy Black Prince-re... -
lammaer #300143 Ezekből mi a valódi hátrány?
pl:
Töltés idő: ugyan már, fedezékben simán el lehet tölteni 50 secet
Átlövi T1: T10ben az armor nem számít a goldkorszak óta
Camoja nincsen: ha rendesen TDként van használva, akkor spottolnak neki, így VAN kamója.
1v1: ez a játék nem 1v1ről szól, és menj a arcáéba ha be van tárazva.
Engem nem zavar olyan amilyen, de ne kezdjük el sajnáltatni hogy milyen gyenge szegény... -
FosTalicskaa #300142 Mennyi lengyel felmenőd van? -
WT-t sokan rohadt OP-nak tartják, de csak azzal tudnak,jönni,hogy két másodpercenként lő 560-at, azt már kifelejtik,hogy több mint 50 másodpercig tölt, egy 10-es arty könnyen egyhiteli, a tornyát pedig t1-es tankal is belehet lőni, valamint minden második lövéstől pirosra lövik a gunt, bármilyen torony találattól, a gundepressionje pocsék, cammoja nincsen. 1v1-ben pedig bármilyen kemény tornyú tankkal, ha az arcába mész, megölöd.
Op-nak hangzik nem ?
-
lammaer #300140 HOW TERRIBLE :D
Mondjuk úgy, a legkevésbé OPabb :D -
Oddball29 #300139 Attól hogy még valami sztem jól balanszolt, attól még más lehet OP. Kettő nem zárja ki egymást. -
FosTalicskaa #300138 Igen. Nem véletlen, hogy a legutóbbi peccs óta gyakorlatilag eltűntek a játékból. -
lammaer #300137 Akkor ezek szerint.. underpowered? :) -
FosTalicskaa #300136 Hogy lehetne korrekt, amikor az fv egyetlen lövéssel annyit is sebezhet mint ez egy tárból, valamint ott van a WT ami 2-3 másodpercenként hajít ki magából 600 dmg-eket és az vagy 6x-or lő... Ez minden csak nem korrekt. -
NH3CL #300135 Bocs, faszságot mondtam, csak az elmúlt hetet nézi
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days. -
madmanic #300134 ach so.. -
Nazarov77 #300133 hogy ne unatkozz
is-8nál viszont jobb a wz-111, nagyobb alfa és megy mint a golyó. a T10est nem ismerem.