418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Na eddigi HD tankok amiket találtam:
    T-54
    Tiger I
    Maus
    M103
    Sherman
    Tortoise
    Hellcat
    Ez eddig 7db de azt mondták 8 lesz ebben a tesztben.
  • Desmodromic
    Szerintetek nem pontosabbak az ágyúk historicalban?
  • Bartlebi
    Overwolf miatt mi?
  • popey8
    Ezért kell szerveroldali célkeresztet is használni a sima mellé:)
  • DarkDays
    ne frissítsd,mert legújabb ts verziónál halott az overlay,ha a ts szerver nem igényli a frissítést használd a régebbi ts-t.
  • DarkDays
    el is mentem volna mellette,de furcsa volt hogy az AT7 jobb oldala sértetlen...ohh valami árulás visszanézem és a bal szélét vertem telibe,jó hogy nem a sarkon beforduló KV4 et :D
  • Bartlebi
    Van itt olyan aki rendszeresen frissíti a TS-t és használja az overlay-t?
  • TomDantes
    Én már bent vagyok, sietni kell gyorsan. Mi van amúgy az új tesztben? új HD modellek? Történelmi csata változott? Mit érdemes megnézni?
  • Sherman0070
    Ó de fasza van új garázs ( Common test beengedett)
  • Sherman0070
    Ilyen nálam is volt sokszor hogy a löveg az ellenséges tank felé áll erre vagy a társamat vagy a földet lövöm.
  • Sherman0070
    Tortoise jó lesz :D
  • DarkDays
    Így kell rontani a játékélményt :)
    ezt hogy lehet megértetni bárkivel is,hogy ez véletlen?

sniper módban:

és ugyan ez külső nézetből 5 perc szidalmazás után:
  • Malarki
    Jézus szíve, az az M103. Hát az nem semmi. Olyan kib*szott durva komolyan néz ki hogy szó nincs rá.
  • Sherman0070
    Remélem nem lesznek 100.000-ren előttem
  • TomDantes
    na jó hogy mondod, lássuk miből élünk.
  • Sherman0070
    http://ftr.wot-news.com/2014/03/27/new-9-0-hd-model-screenies/
    YAAAAY HD Hellcat
  • Sherman0070
    Megjött a második common test. Vagy hát nekem valami 700 Megás cuccot tölt le a common test
  • lammaer
    Nem értem a jövő időt...

Köztudott hogy én vagyok a WOT topik ura, rengeteg gombnyomásra bólogató álregem van (többek közt én vagyok szepcnyaz is) és megvan a hatalmam hogy elűzzem a topikból azokat akik nem értenek egyet velem.

Mivel újoncnak tűnsz, elegendő csak egy hízott tulkot feláldoznod hogy ne sújtsalak agyon haragomban tudatlanságodért...
  • SZULTA
    Sorry nem tudom miért írtam oda h "bétás"...
    Akkor Március 16 előtti reget de ha lehet ne olyan régit ami BÉTÁS!
    Várom az acco-t privibe:) Köszönöm!
  • popey8
    Úgy látszik mégse érhető:)

#300151 "Bétás accot nem enged be."

lammaer: Oké csatlakozok, de csak azért, h belülről felbomlasszam
    A fórumnak már van egy mindenható ura, én őt szolgálom
    Kár, h mindig kibannolják szegényt
  • SZULTA
    Így már érthető, köszi.
    Esetleg ha vkinek van egy felesleges bétás accja azt elfogadnám!Köszönöm előre is!
  • besti
    Érdekes ambíciók és szóhasználat, te is leszel a fórum mindenható ura?
  • besti
    Bétás accot nem enged be, mint már említették. Regisztrálni tesztre nem lehet, azok léphetnek be, akik március 16 előtt regisztrálták magukat (akkori felhasználói profilt szinkronizáltak a teszt szerverrel). ha neked egyik sincs, akkor kölcsön kell kérni valakitől.
  • lammaer
    Mért csak most az 1x? :)
    Tessék feliratkozni a rajongói klubomba és bőszen bólogatni az isteni kinyilatkoztatásaimra...
  • SZULTA
    Hol kell regisztrálni a Teszt serverre?
    Mivel bárhol teszem mindig invalid pasworrdot ír ki.
    Bétás felhasználommal szintén nem enged be.
    :S
  • Lunki88
    Alapjában véve szeretem az animéket, de ezt a feléig bírtam csak nézni ill. hallgatni. :D
  • popey8
    Most az 1x igazat kell adnom lammaernek, minden pontban:) Nekem is van WT-m és rohadtul OP. Az 50 mp-et simán ki lehet bírni fedezékben, illetve olyan helyen, ahol nem tudnak spotolni. Igen sajnos az FV TD-re meg az artyra elég érzékeny (engem is lőtt már ki 1600-ról az arty, szidtam is az anyját itt gép előtt rendesen:D), éppen ezért amikor csak lehet arty és "spot" safeben kell lenni. Ha vesztére áll a csapat, akkor úgy is jön a fedezékedhez az ellen és egy tele tárral simán lehet még egy kis dmg-t osztani. Gun depresson persze zavaró, de kiküszöbölhető, ahogy a kínai tankoknál is. Gunt nekem csak ritkán lövik el, pirosra meg talán 1x vagy 2x eddig. 1vs1-ben meg bármit ki lehet vele csinálni 4-6 lövedékkel a tárban.
  • madmanic
    ok köszi!
  • voivod32
    Azt hiszem, ma sem kell játszani. Mindegy, hogy mivel, milyen pályán, milyen tierben játszom,hány ezret sebzek, hány killem van, az eredmény:VERESÉG! Az előbb már kínomban artyval(GW Panther) mentem, de hiába, az ellenfél Heavy Tankjaival vívtam közelharcot, a csata második percében.. Két közvetlen irányzású lövést sikerült leadnom egy IS-6-ra és egy Black Prince-re...
  • lammaer
    Ezekből mi a valódi hátrány?

pl:

Töltés idő: ugyan már, fedezékben simán el lehet tölteni 50 secet
    Átlövi T1: T10ben az armor nem számít a goldkorszak óta
    Camoja nincsen: ha rendesen TDként van használva, akkor spottolnak neki, így VAN kamója.
    1v1: ez a játék nem 1v1ről szól, és menj a arcáéba ha be van tárazva.

Engem nem zavar olyan amilyen, de ne kezdjük el sajnáltatni hogy milyen gyenge szegény...
  • FosTalicskaa
    Mennyi lengyel felmenőd van?
  • GabeE3e
    WT-t sokan rohadt OP-nak tartják, de csak azzal tudnak,jönni,hogy két másodpercenként lő 560-at, azt már kifelejtik,hogy több mint 50 másodpercig tölt, egy 10-es arty könnyen egyhiteli, a tornyát pedig t1-es tankal is belehet lőni, valamint minden második lövéstől pirosra lövik a gunt, bármilyen torony találattól, a gundepressionje pocsék, cammoja nincsen. 1v1-ben pedig bármilyen kemény tornyú tankkal, ha az arcába mész, megölöd.

Op-nak hangzik nem ?
  • lammaer
    HOW TERRIBLE :D

Mondjuk úgy, a legkevésbé OPabb :D
  • Oddball29
    Attól hogy még valami sztem jól balanszolt, attól még más lehet OP. Kettő nem zárja ki egymást.
  • FosTalicskaa
    Igen. Nem véletlen, hogy a legutóbbi peccs óta gyakorlatilag eltűntek a játékból.
  • lammaer
    Akkor ezek szerint.. underpowered? :)
  • FosTalicskaa
    Hogy lehetne korrekt, amikor az fv egyetlen lövéssel annyit is sebezhet mint ez egy tárból, valamint ott van a WT ami 2-3 másodpercenként hajít ki magából 600 dmg-eket és az vagy 6x-or lő... Ez minden csak nem korrekt.
  • NH3CL
    Bocs, faszságot mondtam, csak az elmúlt hetet nézi
    Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
  • madmanic
    ach so..
  • Nazarov77
    hogy ne unatkozz

is-8nál viszont jobb a wz-111, nagyobb alfa és megy mint a golyó. a T10est nem ismerem.