A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most az 1x igazat kell adnom lammaernek, minden pontban:) Nekem is van WT-m és rohadtul OP. Az 50 mp-et simán ki lehet bírni fedezékben, illetve olyan helyen, ahol nem tudnak spotolni. Igen sajnos az FV TD-re meg az artyra elég érzékeny (engem is lőtt már ki 1600-ról az arty, szidtam is az anyját itt gép előtt rendesen:D), éppen ezért amikor csak lehet arty és "spot" safeben kell lenni. Ha vesztére áll a csapat, akkor úgy is jön a fedezékedhez az ellen és egy tele tárral simán lehet még egy kis dmg-t osztani. Gun depresson persze zavaró, de kiküszöbölhető, ahogy a kínai tankoknál is. Gunt nekem csak ritkán lövik el, pirosra meg talán 1x vagy 2x eddig. 1vs1-ben meg bármit ki lehet vele csinálni 4-6 lövedékkel a tárban.