418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #300305 Amúgy meg nem kurvára tök mindegy a hitbox? A játékosok döntő többéségnek fogalma nincs erről, fingja nincs arról ,hogy gyenge pontok, mit hol kell lőni, még azt se tudja mennyit üt át, milyen vastag a páncélzata, mennyit sebez, csak kattintgat a vakvilágba. -
Oddball29 #300304 M103-at inkább csak átvariálták. A torony mondjuk erősebb lett, a homlokpáncél gyengébb.
Éne nem bánom ezeket az új hitboxokat. Mivel az engine nem tudja a folyamatosan vékonyodó öntvényeket szimulálni, ezért csak így tudják a valóshoz közelebb mozni a páncélozást. Ruszki öntött tornyok pl. irreálisan erősek voltak eddig. -
foxbat88fx #300303 kellett nektek HD modell :D -
Bartlebi #300302 Ha te ott vagy az ellenfél csapatában akkor a sok amőba között lett volna valaki aki a gondolkozó lények táborát képviseli. Ne az értéket keresd hanem az érdekességet. Lásd: 3 top tier tank halála sebzés nélkül, az St-I hülyesége, ellenfél OBJ704 hülyeségei(tudja jól hogy ott vagyok és mégis odajön még egy tockosért, itt jegyzem meg hogy a munkahelyemen is volt ilyen hülye mindig megtalálnak valahogy), na meg nem szoktam kapni ennyi kitüntetést egy csatában mostanában (mondjuk ez inkább nekem érdekes). Szal ezek összességét nézd. Nézd meg T28-al simán bementem Ruinberg városába és rohadt jó köröket mentem. Na meg az sem mellékes számomra hogy ez lett eddig a legjobb minőségű videóm amit a youtube sem tudott nagyon elrontani. -
TomDantes #300301 Aha. Értem, de ezt nem nevezném nerf-nek. Persze kellemetlen ha több gyenge pont van az ember kedvenc tankján, de hátha ha így reálisabb, életszerűbb, szebb, stb, akkor szerintem ez így jó. -
NH3CL #300300 Ne foglalkozz vele, sehogy. Borno csak eladta a "Sírás és WG szidás" c. eposz mai részét. -
Nazarov77 #300299 Úgy hogy az új HD modellek mellett módosították az adott tank hitboxát is. -
TomDantes #300298 Hogy függ össze a nerf és a HD modell?
-
bornofakone #300297 Úgy kellettek ezek a HD modellek mint sz.r a zsebbe...
M103-t, teknőcöt csak még jobban nerfelték (eddig ez a 2 érint, többi tankot meg se lestem).
Tiszta vicc h tortoise így is 1 guruló weakspot volt. Volt rajta 1 jó kis autobounce régió...hát az nem jó, nerfelni kell mert a paradicsomok autoaim-el pattognának onnan ha oda "esik" a shell.
Nem elég h alig tudom eldugni azt a rohadt kupolát, de még az egyetlen helyről ahonnan pattogtak róla, na még azt is nerfelik....
Kíváncsi leszek miket fognak még nerfelni majd pl. JT-n.
-
lammaer #300296 Mondom értem én, csak az értéket nem látom a videóban. Sima kempelős TD gameplay, az adott térképen a tipikus TD kemphelyen.
Konkrétan ha én a túloldalon lettem volna, lett volna egy ezresem rá hogy hol találom a T95öt :D -
Bartlebi #300295 Lett volna neki ha nem indul meg a nagyvilágba. De különben én is csak lestem mit művel. Hja és a videóból lemaradt a reakciója miutén kilőttem csak ennyit írt: Nooooooooooooooo!
-
Bartlebi #300294 A tervem az volt hogy bemegyek a varázserdőbe de mint látod a legtöbb odavonult ezért döntöttem hogy maradok inkább és bizony úgy néz ki jól döntöttem. De nézd meg az idióta ST-I-et. Elszállt az agya és úgy ment rá a kiszemelt célpontra hogy nem is törődött azzal hogy mennyi hp-ja és hogy a célpont mögött még van olyan ami ki tudja lőni. Hja és persze úgy pusztult ki hogy semmit nem sebzett. Jó tény hogy nem nyomultam előre de ha előre megyek akkor engem is szétszednek és veszítünk. Nézd meg a listán hányan nem sebeztek és pusztultak meg. -
lammaer #300293 Durva mennyiségű skill és kezdeményezőkészség látható a videóban :)
(ne vedd személyesnek, persze T95el mit csináljon az ember, de 10 perc kemp K1ben azért nem kimondottan a replay ami bármire is jó) -
stoppos #300292 Az objektet valami aranyhal vezette? Olyan hirtelen felejtkezett el rólad, hogy öröm volt nézni.
Nem mintha ellenkező esetben sok esélye lett volna, de vicces.
-
Bartlebi #300291 Tegnap sikerült menni T95-el egy jó kört végre. Ez már nagyon kellett:
-
madmanic #300290 Azért a körért tényleg kár volt.. -
bootsector #300289 Én meg pont úgy voltam tegnap, hogy megdőlni látszik az örökös bukó-sorozat. A duplákat csinálgattam, 15 meccsből 13-at megnyertünk. Egyszer most végre engem tett a másik oldalra sorozatban.
Így jöttem rá, hogy nem is vagyok annyira béna; ha a csapat többi tagja is jó, akkor nekem is sokkal jobban megy. Többet sebzek, lövök, igazi sikerélmény. Tényleg baromira nem mindegy. -
Greenscape #300288 En meg az utolso 5k-t csinalnam a WT Pz-vel, de nagyon nehezen adja az exp-t. Remelem ha kifejlesztem a WTE100-at elmulik rola a rontas mert ugysem veszem meg hanem a 9-essel nyomulok tovabb. -
Anyám ez a nap. Ezt utálom a legjobban a wotban. Tegnap 75%-os WR, ma 25% (12 csatából 3 win). Tegnap menny, ma pokol. Tegnap 30 akárhány %-os csatát is simán nyertem, ma 60-70%-os is vereség. Dühítő.
Pedig ma sem felejtettem el játszani.
-
Gyuszopapa #300286 Köszi.A látótávolsága mondjuk nem rossz de lassúsága miatt még spotterkedni se jó.Majd átvészelem. -
foxbat88fx #300285 komolyan válaszoltam :)
Nekem kínlódás volt az a tank, pedig nem vagyok béna játékos :D
nem tudtam mit kezdeni vele..... -
Gyuszopapa #300284 Most komolyan kérdem.Tényleg? -
foxbat88fx #300283 kínlódni
-
Gyuszopapa #300282 Ezzel a Chi-He-vel mit lehet kezdeni se páncélja,se átütése,se sebzése,se sebessége. -
foxbat88fx #300281 de viszont a németek is verhetőek abszolút....
csak csapatmunka kell a SU-152-esektől....
meg valaki aki spotol és nem döglik meg -
foxbat88fx #300280 nem rossz a Panther sem Historical módban 
-
Oddball29 #300279 Hehh, ezek szerint feldolgozták ugyanazt az M103 ballisztikai tesztet, amint a Chieftantől kaptam tavaly mailben. -
Á hallod ne is mond. Ma tényleg csak agyhalottakat kapok. 8-ból 1 win, STA-t 5 csata után sem tudtam duplázni. -
A mai agyhalott-felhozatal is frenetikus...:D
-
Gyuszopapa #300276 Elég ha berakod a könyvtárba nem kell telepíteni.Rákérdez hogy akarod-e most telepíteni. -
Valahol volt egy ilyen megérzésem miszerint ha ennyi meg ennyi poligonból fognak a HD tankok elkészülni akkor akár részletesebb lehetne a páncélozás is.
És tessék T-54 fanoknak
Régi
Új
http://ftr.wot-news.com/2014/03/27/9-0-test-new-armor-models/#more-9868
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gratula, az nem rossz :)
Én ma mentem egy élvezetes csatát El-Haloufon T-54-gyel, ami megint tank ászt ért, de nem volt elég a győzelemhez, csak draw lett. -
madmanic #300272 A mai negyedik tank ászom ezzel 
-
Meddig? Csak le kell húzni? Am kösz a tippet:) -
Gyuszopapa #300270 OFF A Dead Space 1 ingyenes az Origin-en.
ON -
Na, azt nem.
Attól van ez? -
bootsector #300268 Én is erre hajlok, azon is indultam el (Tiger I-II), valahogy összességében jobban tetszik. -
Szpecnyaz #300267 Igazából a Tiger I ág végig jobb mint a másik, a top tiert tekintve is. -
bootsector #300266 Tudtok némi tanácsot adni, hogy a Tiger I-II-t érdemes vinni, vagy a Tiger P is használható azért? Meg amik azután vannak. Előre is köszi.
(A némileg erősebb páncél miatt szemezek a Tiger P-vel)