418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nab #300465 ok kösz -
stoppos #300464 Itt nézelődj. -
atee73 #300463 jelenleg a jt-88 -
Nem akartok inkább Codozni ?:D -
charlie0930 #300461 Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy a tesómal ketten szeretnék játszani szakaszban és azt hol lehet beállitani a játékban .segitségeteket előre is köszönöm. -
nab #300460 Nem tudja valaki, hogy melyik prémium tankkal lehet a legtöbb pénzt keresni? Úgy értve hogy a javítási költséget is figyelembe veszem illetve átlagban mennyi credit -et lehet vele keresni. -
Nos ha így lesz, akkor bocsi- annyira nem érdekelt, hogy átugrottam ezt a részt, amikor szó volt róla, benéztem. -
yossarianHUN #300458 A letöltésre fog vonatkozni. -
FosTalicskaa #300457 Én úgy tudom, hogy a HD modellek opcionálisak lesznek. Szóval akinek nem bírja a gépe az simán kikapcsolhatja őket. Remélem az opcionális rész az a letöltésre is vonatkozik, mert az nem megoldás, hogy olyanoknál is 40 gigás lesz a játék akik valójában sohasem fogják bekapcsolni a hd-t... -
yossarianHUN #300456 - a HD modellje elkészítésével egyidejűleg a T-62 páncélzata is át lesz dolgozva,
- nincs szükség a KV-5 buffolására
- a fejlesztők még nem döntötték el, hogy dolgozzák át az M6A2E1-et HD-ba. Valószínűleg kutatásokat végeznek majd, aztán meglátják mit tehetnek
- a végleges verzióban 130 mm vastag lesz a T-54 parancsnoki kupolája (most 160)
- a HD modellek páncélzatának átdolgozása nem a nagyobb részletesség miatt van, hanem a nagyobb történelmi hűség végett (szerintem a kettő tök ugyanaz, de ha ők mondják...)
- a Wargaming mindig a lehető legnagyobb történelmi hűségre törekedett a páncélvastagságokat illetőleg, tekintet nélkül a játékegyensúlyra (LOL): “A páncélzatnak sosem volt köze a balanszhoz, kivéve a játékban található kitalált járműveket (T28 Proto, E-50M), ahol a saját szájízünk szerint lőhettük be ezeket az értékeket”
- a HD modellek mérete többnyire 60-100 MB tankonként
- a Panther Schmalturm-ja át lett méretezve a 9.0-ban, "dokumentumok hosszas vizsgálata után", lehetséges, hogy a többi Schmalturm is át lesz méretezve ("egyenként fogjuk őket górcső alá venni")
- az MSAA élsimítás nem fog visszakerülni a játékba
- nem lesz lehetőség a régi garázs megtartására
- elméletileg a Coated Optics felszerelésnek el kellene tüntetni a zöld szűrőt a sniper nézetből, az, hogy nem tünteti el, csak egy bug
- a Mausnak azért nincsenek extra üzemanyagtartályok a modelljén, mert túl nagyok, és furcsa lenne, ha nem rendelkeznének hitbox-szal
- néhány játékos panaszkodott, hogy FPS-csökkenést észlelt a teszt második menetében. Storm szerint nem nyúltak semmi olyasmihez, ami ezt befolyásolhatná
- a Centurion 7/1 és a T-34/85 HD modellje a teszt harmadik menetében fog megjelenni
- az aranyért vásárolható modulok bevezetése nincs tervben (azt próbálják meg)
- a HD Maus nagyon sima páncélfelülete történelmileg reális
- a nyitott artyk HD modelljeinek polygonszáma nagy lesz, de nem fogja elérni a százezret
- A Panther M10 hiánya a történelmi csatákban bug, javítva lesz
- "támogató" szerepkörű járművek (javítójárművek például) nem lesznek bevezetve, szinte senki nem játszana velük
- a HE lőszerek robbanófejének besülése nincs benne a WoT-ban -
Gondolom ugyanaz, mint amit másik alkalommal mondtak, hogy erősebb gépe sokaknak a ruszkiknál nincsen- vagy valami ilyesmi volt egy kinyilatkoztatás. Bazz, hát nekem a 2007-ben vett processzorom (pedig nem hányták akkor sem alám a pénzt) is kétmagos, és akkor még kéjes gondolat se volt a játék. Az első játékmotor talán tényleg nem volt ilyesmire képes, de azóta eltelt egy kis idő...
De a Dx12-vel azért valamennyire igazuk van- hová fejlesszenek, amikor még a "HD modell-sorozatgyártó" is falhozállítja (valószínűleg) a játék motorját...? Gondolom a fenti statisztikájukat figyelembe véve dx11-képes hardver se olyan elterjedt arrafelé.
A saját véleményem szerint eleve úgy kellett volna elkezdeniük, hogy előrébb gondolkodnak a fejlesztés alatt, és pl. a HD modelleket külön csomagként leszedhetővé tették volna, akinek kell. Tudják úgyis, hogy sokan moddolgatnak (ezért lett létrehozva a res_mods mappa is), ez nem fogta volna meg az átlagjátékost sem.
Vagy a beérkező fizikai engine nem ugyanúgy kezeli a nem HD tankokat- és mindenképp szükségesek? -
Ahh inkább megyek Pimp-elem egy kicsit a tankomat :)
http://bunkerofdoom.com/mil/PMR1/index.html -
FosTalicskaa #300453 "- a fejlesztők tudnak a DirectX 12-ről, de Storm azt mondja, hogy nincs elég hardver vagy játékos ami rendelkezik vele, és még beletelik pár évbe míg megszaporodik"
Meg azt is lenyilatkozták egyszer, hogy a többmagos támogatás is csak a játékosok elenyésző %-t érinti, ezért nem is foglalkoztak/foglalkoznak vele. Egyáltalán 4 évvel ezelőtt is lehetetett olyan processort venni ami nem 2 magos volt legalább? Na mindegy vicc ez az egész mesekönyv amiket kihánynak néha a fórumra. -
yossarianHUN #300452 Dettó. -
Az semmi ez a tuti szöveg
"-magas részletességen, alacsonyabb FPS a 9.0-ban elfogadható a fejlesztők szerint"
+ lagg
= feature :) -
Engem :D de a gépigény is érdekelne meg azis hogy a havok készül-e már :D -
stoppos #300449 Ezen csodálkozom én is. Akik eddig nyilatkoztak itt, kb mind azt mondták, hogy szarnak a HD tankokra. Kiket érdekelnek a HD tankok? -
Valóban nem esett abba a hibába,de ezek a kódok az ismerősöktől vannak,akiknek nem kellett, gondoltam feldobom ide, hátha valakinek hasznára lesz.
-
-
-
Hm... ennyire sokan érdeklődnek a HD tankok iránt, vagy csak lenyilatkozzák, mintha érdeklődnének, így tudnak mire "válaszolni" ? :D Most kb. 55-60 százaléka a HD-témáról szólt.
A fordításokat pedig köszönöm mindenkinek aki beilleszti - legalább nem kell elmennem az eredeti oldalra elolvasni. :) -
27.3.2013
- a fejlesztők azt mondják, hogy a történelmi csatákban, "előre-beállított" csapatfelállások (pl. mindig 2 Tiger, 3 Panther és 5 Panzer IV) nagyon beszűkíti az újrajátszhatóságot a történelmi csatákban (azonos pálya, azonos csapatok...)
- a fejlesztők tudnak a DirectX 12-ről, de Storm azt mondja, hogy nincs elég hardver vagy játékos ami rendelkezik vele, és még beletelik pár évbe míg megszaporodik
- Storm: "Nem ígértünk plusz üzemanyagtartályokat a Mausra"
- a második Tiger felfüggesztés változat bent lesz, mint alternatív test
- AMX 50B biztosan át lesz dolgozva HD-be még az idén, de nincsenek "rendes" képek/rajzok róla, szóval eltolódott egy picit, a fejlesztők több forrást fognak hozzá keresni
- Storm azt mondja, hogy biztosan nem lesz az összes modell átdolgozva HD-be 2014-ben, de megpróbálnak annyit kiadni amennyi csak lehetséges - a tömeggyártó átdolgozó rendszer még nem él, mert több előre nem látott komplikáció lépett fel vele
- a jelek szerint személyesen Storm választja ki, hogy melyik tankokat dolgozzák át HD-be, a következő feltételek alapján: hírnév, népszerűség, szint és prémium állapot
- WT E-100 nem lesz egyhamar HD-ben
- egyelőre, Storm nem tudja megmondani, hogy pontosan melyek lesznek HD-ben a 9.1-ben, de az IS és Churchill biztosan közöttük lesz, IS-3 is, ha jól értem
- szabad kamera nem lesz a hangárban, és a játékosok sem mozoghatnak körülötte - Storm magyarázata szerint, sok minden a hangárban trükkösen le van egyszerűsítve a teljesítmény miatt - de mozgasd csak egy picit el a kamerát és minden rondán fog kinézni
- nincs tervben, hogy a játékosok beállíthassák a tankjuk "használtságát" (SS: vagyis, hogy a játékos kiválaszthassa, mennyire rozsdásnak szeretné a tankot), de a dinamikus sár (sáron áthajtó tank sáros lesz) tervben van
- Storm azt mondja, hogy még messze nem lett az összes képi hiba javítva a tesztben
- pálya alapján tankválasztás a csapat csatában - 9.2 vagy 9.3-ban
- magas részletességen, alacsonyabb FPS a 9.0-ban elfogadható a fejlesztők szerint
- garázs alacsony FPS-e javítva lesz (a megvilágítással volt a hiba, végre megtalálták a fejlesztők)
- még nem biztos, hogy hány HD modell/javítás lesz a "szokásos" szám, mert még nem sorozatgyártott a készítés
- a lánctalpak[URL=http://i59.fastpic.ru/big/2014/0327/86/97bed4a5a413ca5be0ac8ff3c424bf86.jpg]"fura megvilágítása"[/URL] megmarad
- Storm megerősítette, hogy minden HD modell kb. 90 megabyte, szóval a jövőben a tankok HD modellje 25+gigát fog foglalni (a jelek szerint a Titanfall 55gigát foglal és az normális) -
campernoob #300443 Invite code: (7 nap prémium + 1000 gold): NTRDE-HKSE9-SCBFF-ERXB5 -
Ott írja alul hogy jó játékosnak számítasz ha zöldben vagy. -
Gondolom a WG nem esett abba a hibába, mint anno több kód egy accauntra ezért feltételezem te 3 WoT fiókot húzol ?
Hogy bírod erővel vagy CW miatt? -
és még egy utolsó, új regisztrációhoz :
(7nap prém+1000gold)
NTRDW-U7MT3-3DAUG-974SS -
Még egy kód új accountra (7nap prémium +1000gold)
NTRD2-3SN6A-WUGMS-XFW7X -
Így sehol sem írják, de szerintem a jövőhét végéig minimum, amikor a wgl finálé lesz, addig lesz más akció is. -
Lorder #300437 Azt lehet tudni, hogy meddig érvényes ez az "akció"? -
Na én is csináltam egyet, eldobható e-mail címmel, fogja a tököm használni a programot :D
Akinek kell, priviben keressen meg, odaadom az ÚJ ACCOUNThoz való kódot. -
DarkDays #300435 EZ IS ÚJ REGISZTRÁCIÓHOZ
7 nap prém
1000 gold
NTRDE-V7Y2U-2HKGN-59C83 -
Új regisztrációhoz
Akinek kell:
7 nap prémium +1000 gold.
NTRDG-CP496-ZEFWN-7W7S3 -
Na van 3 nap prém accom :D -
http://youtu.be/T1emGjkLKFw -
Az megvolt de megoldottam. elindítottam a mappáján keresztül a setup fülecskével :D -
Kisf4rk4s #300430 Újra kellett indítani a gépet -
Szerintetek újratelepítsem vagy várjak? -
Ha valaki több aranyra pályázik esetleg
-
egyből el is indult a program? -
Kisf4rk4s #300426 Nekem simán megadta