418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
*hd2400pro fura ez a klaviatúra... -
Mit jelent a rendes? Csak mert rendetlenül még el fog futni az én e7200 hd2411pro konfigomon is :) -
Attiska #301086 Van már valami infó arról, hogy milyen gép kell a HD rendes futtatásához? Mert ha egy i7 860 @3,4 GHz - GTX460SOC összeállításon nem megy, akkor egy jó darabig leteszem a játékot. -
R3nton #301085 De valaki ilyen türelmetlenebb természet és egyből szeretne 10-essel játszani. Szeretne CW-zni, viszont mondjuk munka mellett kevés ideje van farmolni. Mindenki más ennyi. Te egy fillért se költenél erre, (valaki prém re se), valaki meg simán fizet ilyenért. Ennyi. -
Simulacrum #301084 Okés, de hova kell sietni? Nekem is vannak olyan tankok, amikkel nem szeretek játszani. Chi-to, A-44, de ezekkel megyek egy duplát aztán annyi.
Akinek több ága már ki van húzva az tud akkor azokkal játszani, ezekkel meg megy egy duplát és ennyi, majd fél év múlva játszhat a tízessel remélhetőleg jobb térképeken és jobb játékkal. -
Szerintem akkor fagytam ki. Láttam hogy valaki rám írt, de nem tudtam elolvasni. Sőt, utána vissza sem léptem. -
stoppos #301082 Eleve, amikor veszel valamit, az időddel fizetsz érte. :) Vagyis visszaveszel valamit, amit máshol költöttél el időben. -
Erre azt mondanám amit a klánvezérünk. Prém=idő. Ha veszel prém számlát akkor időt veszel magadnak. Végül is igaz... Na kitaláljátok mit dolgozik? Nanáááá hogy informatikus!
-
R3nton #301080 Főleg ezeknél az elvetemült XP mennyiségeknél meg is értem, kinek van kedve 400 csatát menni egy 9-essel, hogy az fullos legyen és még ki is húzd belőle a 10-est. Teljesen megértem ezeket az embereket (én nem csináltam, de megértem őket) -
Négy betű, lehet tippelni, egy kis help: a..y -
R3nton nagyjából le is írta. Tőbbnyire olyanok választják ezt akik már egyébként is kihúztak pár ágat, és vagy egy adott tankkal nincs kedvük végigszenvedni a következőt, vagy szimplán csak gyorsabban el akarnak érni adott tankot, vagy krexitmennyiséget. Egy értelmesen játszani tudó játékos pedig sokkal erredményesebb mint bármilyen bot, amíg az illető dolgozik vagy alszik, addig is fejlődik az accja. -
én haragszom Jeffre,hétvégén írtam neki hogy én vagyök a cölöb és nem válaszolt rá,szip-szip.:P -
stoppos #301076 Hol kezdjem? :D -
foxbat88fx #301075 sokkal szarabb!!!
mindenki goldal lő mindenre!!!! sok piros noob miatt a csata előre borítékolt, nem tudsz beleszólni, hiába sebzel ki 8-10.000-eket
tier 7-8 a legfaszább !!!! na meg tier 5 :) -
Simulacrum #301074 Semmivel sem jobb tízes tankkal játszani, mint mondjuk nyolcassal véleményem szerint. Sikerélmény terén sem jobbak. -
R3nton #301073 Neked igen, más pedig utál időt fecsérelni ilyen dolgokra, inkább játszik kész tankokkal, 10-esekkl stb... -
Simulacrum #301072 De miért nem húzza ki maga? Pont ez a játék lényege, ezért játszunk nem? Vagy hova kell sietni? -
Ry0K3N #301071 OH redditen van egy érdekes post.
Azt kérdezik hogy ha hatalmadban állna a játék milyen aspektusát tüntetnéd el avagy szüntetnéd meg.
-
foxbat88fx #301070 még 3 Patton kill és úgy adom el ezt a kibaszott IS-4-et mint a szart :DDD
-
NH3CL #301069 épp most néztem, JEFF 4 WG CEO! -
Mi olyan hihetetlen ezen? Ismerek olyat aki accountok húzádából fizeti a rezsit, igaznem wot-ban, de a havi prémet plussz egy kis goldot simán ki lehet szórakozással farmolni... Ha olcsóbban dolgozol mint amennyiért gift shopba megvehetik a kreditet, vagy amennyibe az átváltás kerül akkor már csak az időn múlik. -
R3nton #301067 Egy jó kis kör M26-al. Baromi jó allrounder tank :D A Végén öröm volt APCR-rel belőni a ferdinand "kemény" páncélját 

Pershing replay -
Ry0K3N #301066 Épp Jeff kezdőknek ajánlott tankágainak szidása van napirenden.
-
NH3CL #301065 Gerappaaaa, elindult a nap! Ma mi az aktuális téma? Nem olvasom végig a hétvégi 100 hsz termést, sorry. -
Simulacrum #301064 Van olyan, aki ezért fizet? Hihetetlen! -
Nem engedi. Egy kód egyszer működik. Egy acc-ra egy kódot tehetsz, utána letiltja.
Bár tudnám meddig lehet felhasználni. Mert egyszerre elpukkantani mind nem gazdaságos. -
Ry0K3N #301062 Tankhúzást vállalok goldért. 
Jelentkezni pmben. :D -
Ezt a Razor chat-es kódot próbálta vki többször is? Elfogadja? -
Nálam nagyon sokáig úgy volt mindig prémem meg goldom, hogy másoknak farmoltam :) -
Trollkodsz, bekaphatod. 
Nagyon jól tudod miről van szó, mégis bekóstolsz. Gyenge próbálkozás Öcsipók.
-
"Azzal is egyetértek a többi hozzászólóval, hogy nem a CW-nek kellene lennie a célnak. 20k csatával egy db CW csatám sincs és egyáltalán nem is érdekel."
Csak az a helyzet hogy én is így vagyok vele. Nem szeretem a CW-t. Ritkán járok, de akkor bizony élvezem. Amikor inger jön rám.
Csakhogy a játékosok 80%-a nem így gondolkozik. Izgalmasnak tartja, ahol még aranyat is kap ha a megfelelő klánban játszik. Sokan úgy vélik ha már ennyi energiát belefektettek a játékban akkor "profitáljon". Kap aranyat a CW-ért, lehet egy havi prém is összejön. Egy kis ESL és önfenntartó az acc.
Én sajnos nem szeretem a kötöttségeket. Ezért is fizetek a prémért. Pedig a havi 3000 gold biztos meglenne ha akarnám. -
FosTalicskaa #301057 Szerintem küld el a wg-nek egy ticket formájában, hogy szerinted az új emberek ne játszhassanak a tankok 70%-val, mert szerinted az nem nekik való. El sem tudom képzelni vajon mit írhatnának vissza neked erre a felvetésre... -
Ry0K3N #301056 Akkor szotuk megkérdezni a WN8-át az illetőnek amire általában hallgatás a válasz :) -
stoppos #301055 Ezért jó általában a replay van-e kérdés a nagyon elborult hisztire. A másik fajtára, "a hülyékkel vagyok körülvéve, csak én vagyok örvinrommel", na arra nem sokat lehet mondani. Max, hogy óóóóókéééé... -
igen igazad van, de amikor egy hétvége alatt összejött 4-500 hsz tartalma egy nagy adag hiszti, akkor az embernek elmegy a kedve a topictól - mind olvasás, mint hozzászólás, mind moderálás szinten -
400V #301053 Nagy meló lesz, kitartást hozzá! -
stoppos #301052 Az ügyeletes trollon kívül nem szokott gond lenni, ha valaki sírni akar, had sírjon. Van görgő az egerén szinte mindenkinek. -
nyilván én rohadtul egyetértek veled, de annyira meg mégse lehet rendet tartani, mert egyből jönnek az ilyen nagyon smart kifejezések, hogy "diktatúra", meg "szar", meg "szólásszabadság" és egyéb ilyen jóságok
első körben legyen az, hogy ha hétvégén ráérek, akkor így pénteken délután mindig benyögöm, hogy a topic romboló hszek törölve lesznek, azzal nyilván a kutya sem fog foglalkozni, ténylegesen törölni fogom ezeket, és meglátjuk, hogy alakul -
madmanic #301050 A lényeg lemaradt: ennél feljebb egy kezdő ritkán tud plusszos köröket menni. És az nem árt ha van kredit. -
400V #301049 Én írtam privátba, nem kell szólni senkinek csak egyszer eltünik a HSZ e, törölni kell. Te vagy a főnök megteheted, majd ha nem tetszik elmegy. Az értelmesek úgy is itt maradnak.