418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Néhány hete volt róla szó, hogy miért vannak laggok, részletesen el lett magyarázva, hogy mi okozza a problémát. Hogy mit csinálnak? Gondolod, csak ennyi a a fejlesztők dolga? Azzal egyetértek hogy megkéne oldani, de szerinted mégis hogy működik ez?
  • Ry0K3N
    A komisszár elvtárs nem örül. :D
  • foxbat88fx
    xDDDD
    én is pont kérni akartam egyet :D tök jól néz ki....
    és már én sem vagyok szomjas!!!
    holnap reggel úgy is veteményezés, legjobb másnaposan :DDD
  • yossarianHUN
    Nekem tegnap jó volt, de most játszhatatlan. Majd Igorék nyilván bevallják, hogy az ő oldalukon van a gebasz:)
  • madmanic
    van valami hivatalos infó, hogy ezt mi okozza?

Tegnap is játszhatatlan volt..
  • TomDantes
    Ha lettél volna katona...kész kés kész...beszartam Lettél volna katona...pláne...meg vadakat terelő juhász...fú...juj.
  • patchaou
    ha nem csal az emlékezetem egyszer nagyon régen direkt kértem magamnak egyet, hogy miért arra már nem emlékszem, de szinte biztos hogy nem voltam már szomjas :)
  • Ry0K3N
    Made in china :D
  • yossarianHUN
    Enyhe lag mégvalaki?:D
  • foxbat88fx
    na WG...
    nagyban iszom a sört, végre kezdek lelazulni erre megjön a 700as ping + extrém lagg -.-""""

jonnyka: mire jó az elakadás jelző? :D
    bizonyos szám után ban vagy mi?
  • j0nNyKa
    jó elég, megkapta az elakadásjelzőt, move on :)
  • yossarianHUN
    Fene tudja, soha nem volt meg, csak teszten próbáltam, de hol van az már:)
  • Ry0K3N
    Felőlem aztán kopterezhet amennyit akar a továbbiakban, úgysem fogja fel.
  • Ry0K3N
    Ha szereted a garázsban porosodó tankokat igen. Más haszna nem nagyon lesz.
  • patchaou
    Én is jobban örültem volna egy másik ágnak, de a t95 már régóta birizgálja a fantáziám. A 7-es van kifejlesztve az ágon, de majdcsak meg lesz valahogy...
  • lexlutor
    velemeny? erdemes megvenni?
  • j0nNyKa
    utoljára szóltam
    #301229 -ről lehet példát venni
  • Ry0K3N
    Amire a chaffe.
    Trolololling around.
  • Ry0K3N
    Leírták neked 10x nem fogtad fel.
    Azt sem veszed észre hogy egy komplett réteget idiótázol le.
  • popey8
    B@szódjanak meg már megint WG-ék. Megint ki tudták választani azt, ami nekem nem kell. Rohadt jó. 15 nap megint kuka.
  • patchaou
    Ja, de én már amúgy is föladtam, jobb dolgom is van mint falra hányni a borsót...

Inkább magyarázza el valaki, hogy mire jó a t71.
  • FosTalicskaa
    Azt, hogy valakit kétpofára eszik a torta, miközben a könnyei krokodilokat hullatnak. Nem is csodálkozom rajta, hogy nem érti...
  • j0nNyKa
    srácok ez kezd éltermetlen flame-be átmenni
  • patchaou
    Ez a tortás hasoonlatod még mindig azt mutatja hogy nem érted meg.
    Szeretjük a játékot, különben nem játsottunk volna vele annyit amennyit. De vannak olyan dolgok a játékban amik nem tetszenek. Van aki hangot ad annak, ami nem tetszik. Tényleg nem értem mit nem lehet ezen felfogni...
  • ximix #301225
  • Kancsalborz
    Na, látom a kis felkiáltójeleidből, hogy szeretsz értelmesen vetatkozni:
    Rendben, tehát az első kérdésem : Melyik hsz-omból következtettél arra, hogy nem akarok másokat megérteni ? (Pont az ellenkezőjét írtam, hogy szeretném megérteni )
    Második : Kit "csíráztam" le ?
    Harmadik : Köszönöm hogy sajnálsz, szeretem mikor valaki úgy kezd másikkal vitatkozni, hogy "együttérez a tudatlanságával"
  • Kancsalborz
    Én meg mondom hogy értem, de ennyire ???
    Akkor én is, más hasonlattal: Mintha két pofára zabálná valaki a tortát, krokodilkönnyeket hullatva, hogy mennyire gyűlöli... Csoda ha valaki ezt mondjuk viccesnek, vagy szánalmasnak találná ?
  • Ry0K3N
    Tehát képtelen vagy megérteni másokat, meg sem próbálod. De azért lecsírázod őket mert komolyabban akarnak foglalkozni vele. Sajnállak.
  • Cs3
    2 hónap hébe-hóba játszás és 3 hónap teljes kihagyás után megint kedvem lett játszani. Hétvégén. Régebben nem panaszkodtam, az agyhalott csapatokra, nem tűnt fel ennyire, valszeg megszoktam, de most elég mellbevágó volt. Szinte összes vesztes csatában top exp a csapaton belül, volt olyan meccs ahol én haltam ki legelsőnek (túl aktív spotter), de a végén én lettem legtöbb dmg-t bevivő a csapatban :) Mondjuk bénázok is rendesen, egyszerűen elfelejtettem célozni, nem áll rá a kezem az apró mozdulatokra. Lóg ki az Ace kukkere, de képtelen vagyok egy töltési idő alatt rávinni a weak pontra a célkeresztet :(

Ez, hogy nemzeti csapatokat rak össze furcsa, nem tetszik. Fjord, T-54-el. Nálunk két T9 heavy, én, egy-két aprónép a többi IS-3, másik oldalon franciák, ugyanilyen felállásba. Mondom ez érdekes csata lesz, csak lehozzuk már, a mi tankjainknak van páncélja. Hát nem :)Gyorsan bevágtatok középre, szikla meg bokor mögé, jön is hamarosan a hegy felé menőket seggbelövős helyre igyekvő, durr, mellé, még mindig nem állt rá a kezem, csiki-csuki, szépen farigcsálom lefelé. Ránézek a csapatunkra, vagy -6db Is-3, náluk semmi veszteség, alig kezdődött el a játék. Aztán már jön is lövés a hátulról, ott is ott vannak. Szar helyzet szembe 1 mögöttem 2 + aki arrafelé mentében próbálkozik. Még mindig jó a T-54 toronypáncélja, képes a tarkólövést is pattintani. Sikerül lenullázni a hátamban lévőt, aki igazából a szembelévő volt. Maradnak 2-en, bénázok rendületlenül, de csak sikerül el-el találni őket. Vagy 3000 dmg-nél tartok amikor a Lori megadja kegyelemlövést.

Valamiért leírtam ezt az egészet.

• yossarianHUN
    Konteó
  • patchaou
    A friss levegőn az imént eszembe jutott, hogy mégérthetőbben is meg lehet ezt fogalmazni. Röviden, tömören.: nem a játékot utáljuk, hanem a hibáit.
  • Kancsalborz
    Képzeld, mindkettő .
    És nekem semmi bajom a játékkal. Vannak hibái, idegesítő néha, de semmi különös. Számomra az egyik top játék, lassan 1,5-éve ezzel játszom.
    Fura egy fazon vagyok mi ?
    És én nem osztom az észt, miszter, csak leírom a véleményem.
    A lényege az, hogy számomra a vicces, és a szánalmas keveréke az a hiszti, amit itt olyanok művelnek, akik heti szinten 2×, 3× annyit játszanak ezzel a játékkal mint amennyit én szeretnék, mert sajnos nics rá több időm...
  • Lack
    Weekend warrior ez tetszik. Én is az vagyok.
  • TomDantes
    Ez de furcsa csata volt. Prokhorovka. IS6-al. 15-0-ra nyertünk. 19 lövésből 4!!!!! talált és sebzett, a a többi vagy lepattant vagy mellé. Hát ez nagyon nagyon furcsa volt. Csukott szemmel többet találnék el. Minden mellé ment vagy pattant, hogy ennyire ne legyen szerencsém, miközben nyerünk 15-0-ra és hp-t se veszítek szinte.
  • Ry0K3N
    jártál te valaha is tier 8 felett vagy esetleg klánba?
    vagy csak weekend warriorként próbálod osztani az észt?
  • Kancsalborz
    Ez igaz, Béla szidja kedvenc csapatát a Reál Margit-ot az egész meccsen, de utána elmegy kocsmázni, ott már két fröccs után a csapat indulóját kornyikálja, esetleg kritizálgatják is egymás között már félrészegen, de miután hazamegy, nem lép fel az sg-n a fociklubbok fórumon a Reál Margit szobába, és nem írogatja mantraszerűen hogy : "köcsög Reál Margit" napi háromszor, "mer' betöri az orrát", aki ilyeneket mond a kedvenc csapatára.
    Én meg szeretem a focit.
  • yossarianHUN
    Nem-e?:D
  • foxbat88fx
    hú ez a kecske szimulátor agyzsibbasztó :D
    wot előtt nem ajánlatos, de utánna nyugtatóként jó :)
  • JeffDunham
    31.-e van és még mindig semmi a top of three-ről? Kicsit aggódom mert eléggé fogynak a tankok, és nehogy arty-t tegyenek be, mert k.va nagy sírás lesz...
  • patchaou
    Bárcsak ilyen egyszerűen működne az én elmém is...
    Mondok mondjuk egy focis hasonlatot, bár utálom a focit... Béla szereti x csapatot, van x-es sálja, kijár meccsre meg minden. Tényleg szereti a csapatot és élvezi a meccseket, de össze vissza vissza szidja a hátvédet, ha kötényt kap, a csatárt ha szerelik, vagy a kapust ha öngólt rúg... Teccik érteni?! Mégsem mondja neki egyik szurkolótársa sem, hogy bazdmegbéla szurkolj inkább y csapatnak...