418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #301375 Nosztalgia hadművelet medál? :)
az már megvan -
Akkor nem lesz meg a BattleCitizien öcsid... az meg világvége, vagy nem ? :) -
foxbat88fx #301373 úgy is elveszik :) úgyhogy talán jobb is hogy nem tudok vele menni :D -
Működik. Vicces dolog. Munkában laptopról próbáltam.
Lex a német tankok között van a garázsodban. -
foxbat88fx #301371 nekem nem indul, de nem is érdekel :D
majd nézek róla gameplay videót youtube-on :) -
Ha nem hagyják állandóra akkor majd petícióval kell támadni a hivatalos fórumon. Nem is tudom volt e ennél értelmesebb megmozdulásuk eddig. -
Nekem összejött, bár csak pár percet tudtam bekapcsolva tartani a gépet... Ment simán, csak motorhang nem volt, de gondolom azért mert fent van az argo szinkron:) és még csak nem is launcherrel indítok... Valamelyik mod zavarhat be. -
Nálam megy -
lexlutor #301367 meg amikro neztem, csak kiirta, de nem talaltam a listaban.. szoval passz. -
foxbat88fx #301366 Te tudsz vele játszani?
Nekem betölt a "map" és ott megáll.... nem lép tovább, van hang meg minden de csak a töltőképernyőt látom :( -
Van valami infó hogy bent marad e? Aki ma nem lép be az meg sem tudja venni? Jó lenne ha bent maradna, a sok pro csapattárstól felpumpálódott ideget le lehetne vele vezetni :) -
Ne már, a múltkor vettem vissza akciósan az is-4-et, és eszembe sem volt, hogy nem 10-es ágyú van rajta alapból... Éreztem hogy valami nem frankó, de de a wg-t szidtam magamban és valahogy 4k dmg-t ki tudtam mégis osztani, mert nem igazán volt az enemy a helyzet bagaslatán, szinte csak 0-kat lőttek, aztán tök véletlenül vettem észre a garázsban hogy miújság :) -
lexlutor #301363 aprilis elseje -
csagataj #301362 Ez, mi ez?
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Karl (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1 -
"Sajnos volt három 1k alatti dmg-es kör és ez nem tett jót a wn-nek:)"
Töröld le a játékot ha nem tudsz játszani :D

-
Na csak hogy ne mindig a negatívum hangozzon el: 10 win zsinórban (ebből 1 CW). Abba is hagyom mára, bár holnap úgy is megnyomja Szergej a gombot:)
Ma: 16 random csatából 13 win, összesen - CW-vel együtt - 18 csatából 14 win a mai mérleg. Most csak T8 tankokat húzok, ezért a win ratehez 1615 WN6 párosul. Sajnos volt három 1k alatti dmg-es kör és ez nem tett jót a wn-nek:) -
Állítom azt sem tudja,hogy van rá másik löveg 
-
Bartlebi #301358 Hát igen én is erre gondoltam de hát mindenki másképp csinálja. -
Szpecnyaz #301357 De ők legalább nem tudnak haszontalan T7 löveget feltenni a tankjukra :D. -
Ahh még szaporodik is:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Szpecnyaz #301355 Az hittem ez az állatfaj régen kihalt :D. De hát az IS4 a D25T-vel igazán stronk tenk :D.
-
Szpecnyaz #301354 Tényleg undorító az a gun. Pedig a BL-9 gunnal jó lenne az a KV4. -
Szerintem jobban járnál, ha egy-egy legénységet végigvinnél, aztán a megtartott tankba vennél új legényeket. Persze ez dupla költség, de azért T10-ben nem árt majd valami 2-3 skilles legénység.
-
Gyuszopapa #301352 Egy párat kidobtam de azok alacsony tier-esek voltak se skill se 100%.
Nagyot még nem dobtam ki,a KV-3-é a barakban van hátha kell valamire.
Az összesben a saját legénysége ül amivel elkeztem.Ami tetszik azt a tankot megtartom.Majd veszek garázst szigorúan akciókor. -
Bartlebi #301351 mit csinálsz velük? -
Na kapok 750 aranyat mert meg van már a T2 light tank. -
Gyuszopapa #301349 Igen nem viszek át legénységet. -
Áprilisi küldetések. -
Gyuszopapa #301347 -
Bartlebi #301346 Új legénységet tettél a kv4-be? -
Gyuszopapa #301345 Na akkor így.
-
Gyuszopapa #301344 A 107-sel semmi baj,szerintem pontos kicsit lassan szükül.
A sebzése kevesebb mint a 122-nek de 300 körül mindig megvan,de gyorsabban tölt így ellensúlyozza.
De azért nem kell beszarni.
-
Toweliee #301343 Fantasztikus!!! -
Toweliee #301342 Nagy köszönet!! -
yossarianHUN #301341 Muhaha:D Undormány. Ha a teljesen beszűkült célkört 95%-ban betölti az ellenséges tank, MINDEN esetben megtalálja azt az kis légypiszoknyi, 5%-nyi területet, ahol nem, és tuti hogy oda lő. Két nap alatt kb ötször játszotta el, hogy ISU mértani közepére célozva ellőtt a lánctalpai között. Emellett ráadásul a 320-as átlagsebzést 10-ből 1-szer adja be, folyamatosan 270-280-akat sebez. Legalábbis nekem ezek voltak a tapasztalataim. Lehet csak én kaptam selejtes példányt, de tekintve, hogy háromszor vásároltam vissza a tankot, erősen kétlem:D A nyers adatairól már ne is beszéljünk. Az alfa relatíve kicsi (főleg hogy nem adja be az átlagot, ha beledöglik se), a töltés ehhez képest pofátlanul hosszúnak érződik (pedig kb olyan mint a KT-é, és ott semmi bajom nem volt vele), a pontosság és az átütés meg kiszámíthatóság tekintetében mint mondtam valahol egy tökrészeg, narkós, skizofrén hajléktalan környékén mozog. Rémálmaimban se jöjjön elő. -
Bartlebi #301340 Na ne aggódj nekem is csak ez a kör lett ilyen. -
kHares #301339 Open beta óta tolom, szinte az összes ágon végigmentem kilencesekig. Bizony összehasonlítva bármivel számomra ez elviselhetetlen gép, rengeteg hátrányát nem tudom ellensúlyozni. Nem várom a következőtől a megváltást de ennél csak jobb lehet. Végül is értem van a free xp és nem én érte, összegyűlt elég sok az évek alatt -
AlucardHuN #301338 Wat?! Lassabban szűküllne meg pontatlanabb mint a francia? Pedig úgy tudtam hogy a német 105-öshöz hasonló:/ -
yossarianHUN #301337 Visszasírod te a 122-est amikor felkerül rá a 107-es:D Ágyút így még nem utáltam WoT-ban, ehhez képest még a DCA45 is élvezet volt az ARL-en. -
yossarianHUN #301336 Hujj hujj, nem tudom az A-44 milyen, de hogy a KV-4 a jellemformálás maga, az hétszentség. Amiket az az ágyú művelni tud...