418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jujj még mindig ez a téma?... Korán jöttem vissza XD
Valaki arra mondjon nekem megoldást, hogy mi a leghatékonyabb módja egy durva med rush megfogásának, hogyan lehet őket a leghatékonyabban életképtelen helyzetbe hozni? Gondolom ez nem annyira unalmas téma lesz mint az arty-s... -
yossarianHUN #301905 Arcpálmafasor. -
kisokka #301904 Az biztos, hogy azzal próbálom először, spúrabb vagyok annál, minthogy kicsapjak a toronyra 15K free-t
Na majd meglátjuk, azért bízom benne, hogy nem lesz annyira tré.
-
Oddball29 #301903 Azzal kevés a lőszer. -
Megamax #301902 A játékban nincs ARTY safe zone mivel azok is tudnamozogni nemelfeleteni (de még mindig tovább tart nekik ) -
lexlutor #301901 ha majd a kisebb agyuval probalod, probald ki a kisebb toronnyal, az 1,5 tonnaval konnyebb. bar anno en azt nem ereztem benne. -
Megamax #301900 !becsapodott nemmessze toled" ezt a mondatrészt te hogyan értelmezted? mert nálam ez azt jelenti hogy nem melletted csapodott be vagyis nem kaptál splash damaget de ha neked ettol elfogyott a HP-d akkro nem ugyan azzal ajátékkal jáccunk csakmert az S-51 nek prémium loszerrel 8 méter a Splash damage ja -
lexlutor #301899 te pont ugyanugy nem hallgattad meg oket ahogy ok sem teged. errol ennyit. -
kisokka #301898 A 132-es átütés miatt flankelősnek néz ki, de azt is írták páran, hogy fostalicska mozgása van. T7-ben meg a 150 se valami überfasza, hogy snipe-oljak vele(úgy értem T7-ben T9-ek között
).
A 30.01 D bejön, szerintem fasza kis tank így kifejlesztve, de a bratyótól kezdek fosni. -
Megamax #301897 Valahogy gondoltam hogy a személyeskedésenn más... Viszont mostmárt tudátok , hogy miért utálják a kulfoldiek a magyarokat? Valaki szeretne egy egyszeru vitát folytatni de a másik fél nem mond értelmes dolgokat vagy ha igen akkoris ugy teszi hogy a másikat lemonda a sárga foldig. Vizsont a két Arty birtoklása nem éppen az arty szeretetemrol szóll de mivel benne vannak ajátékban ugyan úgy jáccom veluk mint bármi mást tankal vagy jobban vagy rosszabbul. A másik te egyáltalánn nem vigyeltél az elozo hozászolásaimra ahol egyértelmuen kielentettem hogy Heavy párty vagyok mert pont azt az érzést szeretem a átékban amikor a frontvonalon harcolok "tankolok" feltartom az ellenfelet igyekszem feltunni az ellenfélnek hogy ittvagyok ide lojetek de kozben ugy helyezkedem hogy ne lojenek ki.Ami meg hozzá tartozik igen tetu rosszul kezelem a magyar helyesírást. -
oh kösz -
lexlutor #301895 t34-85 -
Malarki #301894 Т-34-85 and Centurion 7/1 vehicles reworked for better quality. (HD Models) -
foxbat88fx #301893 kizárt! még csak teszt 2 megy
hol van még a 3 és a 4? egy bughalmaz az a 9.0 eddig :) -
yossarianHUN #301892 Én azt használtam a nagyobb átütés miatt. Így csak nem kegyetlenül kurva rossz volt, hanem aránylag szar (éljen Babi néni). -
Meg ami pontosabb :D -
KaCsaxyz #301890 8.8-assal szigoruan med (flankelos). 7.5-el mukodik a sniper.
Ha jot akarsz magadnak akkor meg free xp :D -
Bartlebi #301889 Te figyu azt használd aminek nagyobb az átütése. -
kisokka #301888 Akinek van VK 30.02 D, mennyire érzi/érezte úgy, hogy a 7,5-ös puska jobban fekszik oda, mint a 8,8-as? Tudom, már kérdeztem, hogy mennyire jó neki a 8,8-as(azt mondtátok semennyire), de mi van a 7,5-össel? -
9.0 kifog jönni jövőhét péntekre? -
Oddball29 #301886 Ceterum censeo, tőlem lehet arti a játékban, CW-csaták dinamikája megkívánja. Viszont randomban kettőnél több egy csatában rossz Feng Shui. -
yossarianHUN #301885 Szép próbálkozás
-
Ja ok :D A centiről én is tudtam :D -
yossarianHUN #301883 Cent 7/1 tuti, de a többiről nem tudok. Egyébként nem vagyok teszten, csak FTR-en olvastam. -
Mik az új HD tankok? -
R3nton #301881 Arty téma már megint lol. Arty egy dologra jó, 2-3 szerencsétlennek hazavágja a játékát. Igazából értékelhető supportra már nem alkalmas. Az igazi szemét dolog az a TD. -
nehéz dolgom lesz hogy megértessem veled, de megpróbálom: kurvára nem zavar senkit, ha a játék akármilyen aspektusáról van szó, és nembazmeg, nem kapsz érte bant
amikor elindul a személyeskedés, meg egymás hülyézése meg fikázása, azért megy az elakadásjelző - ha ezekbe nem szállsz be, nem lesz -természetesen- semmi bajod
ez érthető így, ahogy leírtam? -
természetesen tudja olvasni, de szerintem jegeljük a témát 
privi is működik, ha nagyon sok még a mondanivalótok egymásnak, arra tökéletes -
KaCsaxyz #301878 Hmmmm, 2 ban (es talan plusz egy elakadasjelzo?). Ki is inditotta el a temat? ugyes-ugyes
-
yossarianHUN #301877 Megy a Teszt 3. -
Oddball29 #301876 Merő demagógia. Az hogy vissza tudok-e vonulni, az a csapattársakon/ellenfeleken, a térképen magán múlik elsősorban, nem rajtad.
Egy frontline pusher, akinek már az első másodperctől kezdve egy bizonyos irányba kell hajtania megállás, hogy egyáltalán le ne késse a csatát, annál ez enyhén szólva nem életszerű opció. -
a6m2mszero #301875 De azért annyi hogy az arty-kat lehetne még egy picit nerfelni sebzés illetőleg, és a TD-t is. De talán ha csak max 1 arty lenne egy csatában az is megoldás lehetne. Félve írom le ezt mert tuti kapok érte. -
Hála az égnek ki lett tiltva, kösz Johny:) Akkor most olvasni sem tudja a topicot? Kár, pedig mondani akartam neki, h nézze meg a profilomat. Azért egy keveset én is artyztam, szal van vele tapasztalatom bőven. Sőt, 1x egy szakasztársam azt mondta, h nagyon jó artys vagyok
Annyira nem jött be a dicséret, de hát ez van
Am, kellett a T10 CW-re, meg egy ideig azzal farmoltam még nagyon-nagyon régen.
-
lexlutor #301873 nem olyaan nagy baj. nyomjak mint suket a csengot egesz nap. -
a6m2mszero #301872 Hmmm emberek arty dolgot pihentessük és inkább beszéljünk a hüvelygombáról azért nem jár ban talán:D -
Malarki #301871 Lecsapott a banhammer.
-
Ry0K3N #301870 Ha olyan helyre mész a heavyvel ahonnan nem tudsz visszavonulni akkor te hibáztál meghaltál ennyi. Tanulni kell belőle. -
yossarianHUN #301869 Úgyvan, szóval mehetsz heavyvel med útvonalon, esetleg kempelhetsz egy bozótban, a lá TD-k. Ne neked mondjam már el, mi lesz az eredmény. -
Oddball29 #301868 Igen, majd a hevimmel átteleportálok a map másik felére, ahol kevesebb tank van. Ugyan kérlek. -
Ry0K3N #301865 Akkor annyival kevesebb tank van. Ha túlerővel állsz szemben és oda lövöldözik 4 arty akkor ne neked mondjam már el mi teendő.