A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #301897 Valahogy gondoltam hogy a személyeskedésenn más... Viszont mostmárt tudátok , hogy miért utálják a kulfoldiek a magyarokat? Valaki szeretne egy egyszeru vitát folytatni de a másik fél nem mond értelmes dolgokat vagy ha igen akkoris ugy teszi hogy a másikat lemonda a sárga foldig. Vizsont a két Arty birtoklása nem éppen az arty szeretetemrol szóll de mivel benne vannak ajátékban ugyan úgy jáccom veluk mint bármi mást tankal vagy jobban vagy rosszabbul. A másik te egyáltalánn nem vigyeltél az elozo hozászolásaimra ahol egyértelmuen kielentettem hogy Heavy párty vagyok mert pont azt az érzést szeretem a átékban amikor a frontvonalon harcolok "tankolok" feltartom az ellenfelet igyekszem feltunni az ellenfélnek hogy ittvagyok ide lojetek de kozben ugy helyezkedem hogy ne lojenek ki.Ami meg hozzá tartozik igen tetu rosszul kezelem a magyar helyesírást.