418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
  • R3nton
    Mert easy a gameplay a TD-kkel, ezért sokan szeretik...
  • yossarianHUN
    Rátapintottál a lényegre. Most olvasd el még egyszer amit írtál, és gondolkozz el rajta, vajon miért van ez. Hagyok egy kis időt.
  • yossarianHUN
    Frappáns. És tudod, kit nem érdekel a te véleményed? A legutóbbi 26 alkalom alapján, mikor végigcsináltad az ámokfutásodat... Hát úgy senkit.
  • R3nton
    Ja ma is én kezdtem el szidni az artykat :D Ja persze azt lehet :D Még plusszozátok is a komikat :D Bezzeg ha a TD-ket szidja valaki... :D
  • R3nton
    Mondjuk pont nem érdekel az SG fórum TD fanjai véleménye ;)
  • yossarianHUN
    Ráadásul már le sem tagadhatod, hogy flamer vagy. Kismilliomodszor próbálsz flamet indítani a témában, pedig mindig tudod, mi lesz a vége. Nem lehet, hogy valami mással kéne kiélned magad? Mondjuk posztolj repkedő feka pankrátorokat, ennél még az is konstruktívabb.
  • yossarianHUN
    Egy-két hónapig már úgy tűnt, hogy kevésbé vagy idióta, de úgy látszik hiú ábránd volt csak.
  • agrarmacso
    Na ezt fantasztikusan érthetően leírtam...De a lényeg talán kivehető.
  • R3nton
    Ja ez így igaz, csak éppen a TD-k tök ugyan ezt csinálják :D :D Max annyi különbséggel, hogy csak közvetve tudnak célozni (igaz így jóval egyszerűbb eltalálni a célt). Illetve a TD-k DPM-je többszöröse bármelyik artynak, míg az alfa hasonló. A medek a lightok meg a heavyk harcolnak igazán. Az arty és a TD gyáva féreg cast.
  • agrarmacso
    Üdv urak!

Egy kérdésem lenne: Ha a tank nincs vízben, de lövegcső legvége már a vízbe ér, akkor nem tud tüzelni a tank? Azt eddig is tudtam, hogy a számolásos fulladás állapot van, akkor nem lehet lőni, de ilyennel még nem találkoztam, kattintgattam az egérrel, mint a güzü és semmi.
    Tudok replay-t is tölteni fel, ha valaki megnézné.
  • Angelus1991ster
    Muszáj aranylőszert használni mert egyszerűen ,áhh. De nem adom el mert prémium tank. Egy jobb orosz ágyút kaphatna.
  • lexlutor
    az osszes regi tier4 premium tanknak mara kb hasznalhatatlan az agyuja... ugyaniylen a pz b2 is. regen legalabb jo volt a pancelzatuk, de mara mar felejtosek.
  • Angelus1991ster
    Valentine LL kaphatna egy kis buffot. Az ágyuja csak nehezen használható.
  • Sherman0070
    Trollkodásom T49-el
  • a6m2mszero
    NTRDF-7KNWX-8BNKD-T4TMZ invitate kód ha szükség lenne rá valakinek.
  • foxbat88fx
    szerintem 120as
  • patchaou
    De a kérdésemre még mindig nem jött válasz.
    "mi a leghatékonyabb módja egy durva med rush megfogásának, hogyan lehet őket a leghatékonyabban életképtelen helyzetbe hozni?"
    És nem arra gondolok, hogy randomban jön 3 t-44, hanem arra amik cw-ken szoktak lenni.
  • patchaou
    Buszozgatás közben Én arra gondoltam, hogy van egy focipálya, a partvonalaknál 6 méteres betonfallal, a két 16-os tájékán pedig keresztben egy-egy acélkerítés. A belső részen van két csapat, akik egymással verekednek, a külső részeken pedig 5-5 "játékos" akik téglákkal dobálják a verekedőket, na ők az artyk...
  • Malarki
    Tesztszerveren unatkozol? Amatőr :D
  • Sherman0070
    Ez hány milis löveg lenne rajta? :D
  • foxbat88fx
    hehe tényleg LOL :)
  • Toweliee
    Keep calm és relax. Végre van egy megfelelő jogokkal ellátott ember aki foglalkozik a fórummal. Lehet, hogy hibázik néha, de ahhoz képest ami régen volt itt most felüdülés olvasni.
  • Sherman0070
    Ma este 8-ig
  • Megamax
    Mikor lessz megint elérheto a WT:GF szerver?
  • Adjunktus
    Önmagában az arty egy nagy igazságtalanság.
    Mindig az jut róluk eszembe,hogy van egy nagy tömegverekedés ahol leghátul állnak a hangadók és hergelik a többit,hogy menjenek verekedni meg üssék az ellent.ők viszont még véletlenül se mennek közelebb mert mindennél jobban félnek attól,hogy kapnak egy fülest.De ha valamelyik nyomorult eléjük kerül ,aki már a földön van,akkor ki nem hagynák,hogy bele ne rúgjanak legalább egyet.
  • a6m2mszero
    ha már az enyémet törlöd akkor a magadét is mert eléggé személyes és sértő ha te nem teszed akkor jelzem a többi módnak, és most lehet válat vonogatni de ne képzeld magad atya úr istennek.
  • Sherman0070
    Nah Ápr. 4.-étől 7.-éig 3 napig kell naponta 10x nyerni csapat csatát és kapunk 3 nap prém accot :D
    Kicsit értelmetlen de így tudtam leírni :D
  • Sherman0070
    Csak unatkoztam :D
  • Megamax
    Te szent szosz készul az uabb csillagrombolo de mostmárt Medium tank sebességével? WTF
  • Malarki
    te felmentél a testszerverre hogy megcsináld a tutorilat? Érdekes :D
  • Megamax
    Probáltál már artyval védekezni mikor a csapatagok voltak olyan kedvesek és hagytak egy rést a vonalonn ahol simánn áttslisszan bármilyen tank még egy Maus is és ha már annyira ARTY gyulolo itt jopár ember mutasson valaki olyan screent ahol 100K kredit folot tudott hozni egy arty és 2K folotti XP-t is osszehozott persze nem elso csatára. Nefeledjétek artikbol is 10 tier van , és a játékmenetuk miatt nem éppen lehet oket gyorsan feleszteni.
    Amennyire ellenuk is vagytok soha nem nézited a hátulutojuket szerintem még mindig konnyebb egy TD vel killeket osztani mind bármi más tankal foleg ha az a TD egy bazi nagy csovonn osztja az áldást. És nem nem védem de nem szeretem az igazságtalanságot
  • Sherman0070
    Szép a lövege mi? :D
  • Sherman0070
    Ez meg mi a tököm????
  • Adjunktus
    Na megint az arty témánál vagyunk...
    Amíg ebben a játékban van olyan harcjármű,ami a térkép bármely pontjáról ellő a térkép bármely pontjára úgy,hogy közben felülnézetből minden olyan tankra rálát,amit a csapattársai a tankjuk kockáztatásával,harchelyzetben derítenek fel neki és ezekre senkitől sem zavartatva lövöldözhet úgy,hogy még csak telibe sem kell találnia,mert ha mellélő is levesz párszáz hp-t,meg kiüt pár modult vagy kezelőt,addig néma csendben húzódjanak meg a háttérben és örüljenek neki,hogy van ilyen is.
    De sajnos az artysták nagyrésze,ráadásul teli pofával osztja is az észt,2 fikagolyó meggyúrása közben,mintha ők finganák a passzát szelet.
    pont.
  • Megamax
    Lodd aláncot mikor kritikus helyen probáll átthaladni imádnivaló célpontá tennéd legalább az egyik medet leglábbis én ezt tenném ezért kezdek HE vel a játék elején tuti mindig van egy két ongyilkos scout aki spotolni akar , meg mindent megér mikor látod a tankjukat 180 fokot fordulni full sebességrol nullára :D
  • patchaou
    Arra gondoltam amikor cw-n megindul a batmobil-t62-object horda :)
  • KaCsaxyz
    Nem annyira szornyu a mozgasa, de nehez vele jatszani. Mindket agyut hasznaltam anno, egyik sem tetszett.
    7.5 aranylag pontos es gyorsa tolt. Gyenge pontokat t7-t8-on lehet loni feltavos sniperkent (kicsit parducos). T9 meg ...
    8.8 szigoruan medkent mukodik. Maskepp hasznalhatatlan azon a gepen.
    Ezuton pedig felhivnam a figyelmedet a masodik mondatomra :)
    #301904: hiu remeny
  • madmanic
    Én a láncra lövök ilyenkor, bízva a csapatban hogy megszórják amíg bütyköl..
  • Megamax
    Ez lehet de miértis ? Tisztában vagyok azzal hogy csak annyiból utálják az ARTY-t mert az a jármu ki tudja oket loni ugy hogy ok nem tudják hol van (nem mintha ez egy felspotololatlan jármure nem lenne igaz) és méghozzá nagyot is sebez még akkoris ha nem találl telibe csak 1-2 méterrel arrébb egy 203mm es loveggel. de a hátulutoit nem nézik a dolognak de az élményfaktort sem csak szerintem egy csolátásszeruen be van bizonyos emberekbe rozulve hogy kilotte oket egy ARTY a legjobb korukben de ha olyan jól ment az a kor miértis lotte oket ki az ARTY? Szerintem azért amiért bármi más játékban is kilonék mert veszélyes rájuk nézve vagy bárki másra ezért likvidálni kell vagyis elsodleges célpont lett.