banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Megamax
    Ez lehet de miértis ? Tisztában vagyok azzal hogy csak annyiból utálják az ARTY-t mert az a jármu ki tudja oket loni ugy hogy ok nem tudják hol van (nem mintha ez egy felspotololatlan jármure nem lenne igaz) és méghozzá nagyot is sebez még akkoris ha nem találl telibe csak 1-2 méterrel arrébb egy 203mm es loveggel. de a hátulutoit nem nézik a dolognak de az élményfaktort sem csak szerintem egy csolátásszeruen be van bizonyos emberekbe rozulve hogy kilotte oket egy ARTY a legjobb korukben de ha olyan jól ment az a kor miértis lotte oket ki az ARTY? Szerintem azért amiért bármi más játékban is kilonék mert veszélyes rájuk nézve vagy bárki másra ezért likvidálni kell vagyis elsodleges célpont lett.