418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Összeszarom magam. Ma is mi van a wot-al vér vörös csapatom vs. full zöld sárga csapat 30% esély győzelemre egyedül sebzek tier 5 ben 2000-et, de egyedül hogy a f*szba hozzam le?
  • j0nNyKa
    ok, köszi srácok, nincs több kérdésem.
  • lexlutor
    100k kodot adtak osszesen, es egy oran belul el szokott fogyni. ennyi.
  • yossarianHUN
    Welcome to Hungary;)
  • Malarki
    Na ez így elég kétértelmű mondat volt
  • j0nNyKa
    valaki világosítson fel a mai hiszti tartalmáról
    vannak valami.. kódok, amik ingyen adnak valamit, és nem mindenkinek működnek / nem mindenki olvasott ezekről időben, és ezért van most a kurvaanyja mindennek?
    vagy wat?
  • lexlutor
    lehet azert morcos mert nem vettek be..
  • JeffDunham
    Azért a sofőr arcán nem természetes a mosoly. Látszik hogy nem egy csapatban játszik a sok bu... vagyis utasaival.
  • JeffDunham
    A hiba az Ön készülékében (fejében) van.

Ez komolyan írtad hogy az RHM egy lavór hígtrágya? Jézusom...

Egy tank akkor vesz észre amikor már megbotlik benned. Lapos mint a tetű, körbe forog a tornya, a csöve pedig kilövi az ellenfél sofőrjének a pattanását is. Mi kellene még rá? 300-as páncél, úgy forduljon mint a T71 és 6 sec legyen a betöltési ideje? Op cucc ezek nélkül is.

A hiba a játékstílusodban van. Messziről támogass és úgy bánj vele mint egy szűz lánnyal, hidd el hálás lesz. Idő kell mire megszokod, de hidd el megéri, mert csúnya dolgokra képes.
  • 3636
    Új játékosnak 1000gold + 7 nap prém.

NTRDY-RCFMK-4ZA7H-MEM46
  • zsupeti
    Nekem cirka 80csata alatt járódott be. :)
    Mert bennem volt a hiba és nem a tankban!Majd elkezdtem ésszel használni,illetve szakaszban.Na ott 180 fokos fordulat jött.
    Egyik legélvezhetőbb járgány a játékban.Használd ki míg nem kap nerfet.

Ahogy szakasz kolléga említette,álcaháló+festés kombót tegyél fel rá,illetve ha lehet a legénységre is álca skillt.Illetve legyen nálad pár darab HE lőszer.Hálásak lesznek érte az ellenél a hasonló td-k. :)
  • stoppos
    Az a baj ezzel, hogy így annyira meleg, hogy magátol gyullad.
  • ximix #302137
    Majd írok a WG-nek hogy a te VK-ra legyen új skin, mert nem elégé hivalkodó.

Ha ezt meglátná az enemi alapból leesne a lánca :)

• stoppos
    Jogos. A majrélámpa jó dolog. A VKDB3002-vel nekem csak úgy sikerült jól menni, ha rendesen látott az ellenfél. :) Kidugtam a fejét a domb mögül és mind a 132 pent arra használtam, hogy felhőket oszlassak az égben, vagy gyanús bokrokat szaggassak széjjel. Olyankor visszalőttek, az pattant a kemény fejről, de közben spottolódtak és a mögöttem lévők szétkapták őket. Mert ők ugye nem csak a festéket tudták leszedni róluk. Aztán ha megkoptak lehetett menni flankelni. Ehhez pl jól jött a majrélámpa, mert ha nem láttak esetleg meg, elég volt akkor lövöldözni vaktában. :)
  • tothgyorgy
    Én sem kaptam aranyat. Beírtam az összes kódot és semmi.
    Ennyit erről.
  • darkwraith
    Komolyan mondom ez faszság.

Már 1-órakor nem tudtam a kódokat elfogadtatni, user limit. fasza

itt kell dekkolni, hogy legyen egy kis goldomű?
  • popey8
    Az álca skilltől kicsit jobban fognak;) Elsőnek meg hülyeség a bia, mert a 6th sense sokkal fontosabb.
  • szakasz
    húúú már megint egy sírós ember, olyan vagy mint aki azt mondja az e75,kv1s,e5 -re hogy szar.

a válasz egyszerü, nagyon nem megy neked ez a játék , játsz mással.
    valószinü nem is tudod egy TD-vel hogy kell játszani,
    bokorban álltál már ? az tudod hogy meg kell várni amig a célzókör beszükül ?

az RHM-en brutális az ágyú, a camo tökéletes, mi kell még ? jaa neked 400-as páncél kellene., hát az nincs.Festés rá, legényeknek camo skill, és akkor sem vesznek észre, ha a bokorból 100m-ről lövöd az ellent.

az hogy a kv4 eltünik az nem a tankod problémája, de ezt úgysem érted.
  • ximix #302131
    Kicsit légy vele türelmesebb.
    Álca -háló,-festés, -skill, periszkóp és töltés gyorsító ha jól emlékszem.
    Az első 100 csata után 63% WR volt vele csak aztán jöttek a T10 csaták és lement 56%-ra.
    Pályától és csapattól is függött, de sokszor a Heavy tankkal együtt vagy utánuk mentem, én nem éreztem annyira lassúnak max hegynek egy kicsit.
    Messzire meg tényleg hol ilyen, hol olyan az ágyú valamikor a épphogy a tank torony sziluettjének az éle látszódik és bumm, valamikor a tisztán oldalát mutató tankot hibázod el ez ilyen.
  • Gyuszopapa
  • Gyuszopapa
    A nagy arty nerf.

Ez az egyetlen arty-m amit kifejlesztettem és használtam(44 csata)az ősszel.
    Alig bírtam vele őlni.Ma visszavettem 2. csata semmi extra 75% legények,skill nincs.Az ebéd elfogyasztása közben(rántott sajt sült krumpli)és egy rövid telefonálás közben ezt a kört játszottam csak 1 kézzel.
    [IMG][http://kepkezelo.com/images/oh0kuhddonpbhy4x6pow.jpg[/IMG]
  • Sherman0070
    Nekem úgyse engedi.
  • ximix #302127
    Megnézted a My profilban is ? Mert lent írták, hogy azt jelzi hogy nem de aztán mégis :)
  • campernoob
    Mennyi lett ezen a meccsen a találati arányod? Na ennyit a nagy artynerfről. No comment...
  • Sherman0070
    Beírtam de az a rohadt 100.000-es limit lejárt mert neeeeeem ne kapjon mindenki hanem aki kapja marja buzi módszer legyen.
  • stoppos
    Ja, csak az alatta lévőek nem rejtőznek túl jól, és mire odáig elérsz megvan a második skill is simán. Szal ha nem bia-zol, akkor javítás, rejtőzés. Ha bia az első, akkor rejtőzés lehet a második szerintem.
  • Bartlebi
    hogy beírd a kódot.
  • Lebowski
    Köszönöm a válaszokat. Cél persze a leo :)
  • Bartlebi
    Mondtam én ilyet? Csak arra gondoltam hogy ha már a fórum bejön akkor a wg oldala is bejön nem?
  • popey8
    Ez függ attól, h tovább akarod-e vinni a legényeket a Leoig ill. játékstílustól, bár sztem ez a vk-ra is jó:

Commander: 6th sense, bia, álca
    Loader: safe stowage, bia, álca
    Többieknek: álca, bia, 3-nak pedig belátásod szerint (nekem snap shot és smooth ride van)

4-re meg mehet a javítás. Vannak akik a javítást rakják először az álca helyet, de nekem az álca sokkal jobban passzol a játékstílusomhoz és így spotterkedni is jól lehet velük (vagyis a Leoval biztos). Ha "jó" helyen láncolnak, úgy sem állsz kint sokáig, mert van idejük felrakni. Ha "rossz" helyen, akkor meg én pl. egyből megjavítom.
  • Bartlebi
    Szerintem úgy állítsad össze a skilleket hogy vedd figyelembe az utolsó tankon mi lenne jó és megúszol egy restet. Illetve hogy érezed mi lenne jó. Ahányan vagyunk annyiféle verziót használunk. Igaz egy kört nem mentem vele de a Leo1 megvan. Páncél nélküli gyors gépek lesznek utána.
  • Toweliee
    Ez arra ment ami ki lett törölve.
  • Sherman0070
    Mert én mindenhol ahol vagyok a wargayming oldalát nézzem?
  • Toweliee
  • Bartlebi
    A wargaming oldalát már nem tudod betölteni? :-D
  • KaCsaxyz
    Kocce! Hazaerek melobol majd meglesem. Tenyleg kivancsi vagyok ra:)
  • Bartlebi
    Csekkold le!
  • lammaer
    Örömmel vettük az üzenetét, továbbítjuk a marketingcsapatunknak.

Wargaming Support
  • Lebowski
    tudom, hogy csak akkort működik ha mindenkinek 100, ezért kérdezem, hogy mivel érdemesebb kezdeni. A bia-val vagy teljesen mással?
  • lexlutor
    bia csak akkor fog mukodni, ha mindenkinek 100%.