418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #302715 tanits meg minket mester! -
TomDantes #302714 Dikk mán troll! -
calalevado #302713 milyen tankkal játszik? egyértelmű hogy csakis opp tankkal. Akik itt villognak a jó eredménnyel azok sosem mennek olyan tankkal amely "szenvedős". Hellcat, Kv-1S,T57, ezek a statvadászok tankjai. Ezzel húznak legénységet is, ott alacsony tierben alázzák a 2-3 K-s csatával rendelkezőket, nekik meg van 15-20K csatájuk,vagy több acc-on játszanak. Aztán lehet dicshimnuszt zengeni mikor eleve széltében hosszában ismernek minden pályán minden zeg-zugot. Tudatlanok, kezdők ellen opp tankal nagy dicsőség. -
foxbat88fx #302712 mikor lesz a döntő a közvetítésben?
azt azért megnézném :) -
Előbbi csatánál nem értettem elsőre, miért nevet ki a csata végén a baráti 212A mikor egyedül maradtam az 4 enemivel a jelentésben megnéztem a nevét majd WoT oldalon kikerestem és mindjárt tiszta lett a kép :) M-B-H -
vhooper #302710 RED vs Navi meccsen Anatolich hogy beragelt. -
Lebowski #302709 ebben egy kör, vk3001D, egy kör pz sfl5, egy kör királytigris, a maradék pedig t-32. De a sors fintora, hogy ezután most olyan kört mentem, ahol amcsi vs orosz volt, és a t29-ek massziívan blokkoltak, majd elkezdtek tk-zni, mert nem épp rájuk figyeltem. úgyhogy megvan az első bukott kör :D -
Milyen tankkal játszassz hogy ezt produkálod? :D -
Lebowski #302707 Hétvége?? :D
-
Kicsit túl misztifikálod szíved joga :)
Nincsenek bennfentesek te is elvégezheted az ellenőrzést.
- ingyenes program(Tank Ispector)
- megadod neki a teszt szerver 0.9.0 mappáját ö kikeresi a tankok adatait és nézelődhetsz fényképezhetsz,
- megadod neki a 0.8.11 WoT mappát
- összehasonlítasz kb ennyi
A FTR oldal ott hibázott, hogy nem együtt fényképezte a tankokat a színskálával, mert rögtön kiderült volna, hogy szemből a torony még erősebb lett.
-
madmanic #302705 tudom tudom.. Mert te megírtad a cikkedben, hogy a zöld a grafikán tulajdonképpen piros, és különben is mindenki más helikopter aki nem levelez személyesen azzal a nagyon fontos valakivel akitől a tuti bennfentes infókat szerzed..
( lehet h nem te voltál, majd visszaolvas akit érdekel )
-
Ja csak öt, mert másoknál buffolták az M103-at :) -
McLarenpowa #302703 WoWP oldalán beadta... LOL -
madmanic #302702 csak bizonyos számú felhasználást enged. Nem voltál elég gyors. -
sebi89 #302701 LTP = Lakossági Takarék Pénztár? inkább Learn To Play hogy nemzetközi vizeken maradjunk :) -
AlucardHuN #302700 Ezeket a Grand final meccseket nézve: meg van szabva hogy legyen minimum 2 T1 cunnigham? 2: némelyik elég fail. -
foxbat88fx #302699 na kellett menni egy random csatát és megadta -.-" -
Angelus1991ster #302698 Mert neked megmaradt? én csak egy csatát mentem vele és medált kaptam stb. -
Angelus1991ster #302697 Wowp oldalán nem azt a kreditet írja ki mint a WoTnál. a Kredit nem azonos?Mert elöbbi kreditjeinek ezerszerese van az utobbinál. -
McLarenpowa #302696 Sziasztok!
Aktiválnám az alienware-s bónusz kódomat de azt írja rá hogy:
You have reached the code usage limit.
Ezek nem egyedi kódok lennének? -
Ebit #302695
menjél még egy csatát, és megkapod -
Angelus1991ster #302694 Hmm , érdekes egyik párt programjában sem olvastam. Főleg a MKKP-jén sem , hogy :
- skill alapú MM lesz
- EU ág
- magyar állami wot klán
-
foxbat88fx #302693 megkapom azt a 3 nap prémet amit nem kaptam meg a bugos misszió miatt XDDD :( -
Tessellia #302692 Arról már hallottunk volna ha adnának. Korábbi évek tapasztalata alapján 3 nap prémium lesz az ajándék. -
foxbat88fx #302691 na ez most érdekes....
van ez a hegy királya küldetés ugye... és a világbajnok
a világbajnokhoz 3szor kell megcsinalni ahegy királyát ami 10 win csapat módban... de ezt meg csak napi egyszer lehet
szóval megcsináltam pénteken is tegnap is és ma is....
és a világbajnok missziót nem adta meg :S
más is járt így? bebugzottam megint? írjak a supportnak egy szép levelet? :D -
Angelus1991ster #302690 On.
Repülős játékkal szokott valaki játszani? kicsit csalódott vagyok amiért ennyire nem érdekli őket. Slepnir-t simán benthagyhatták volna ( nem történelem hű, igaz). Nem értem. Medálok, ismertetők. Lehet, hogy több munka van benne mint a tankokosban néha.
World of Warshipről is kiadhatnának valami kis gameplay-t.
Off. -
Angelus1991ster #302689 Köszönöm! Egy tippem lenne. Karácsonykor kaptuk az MK. Vic-et. Ősszel a T7 Combat Cart, valamint augusztusban a Lakossági Takarék Pénztárat (LTP).
Ha kapunk valamilyen prémium kis tier-ű tankot talán: KE-Ni Otsu, Grosstraktor ( annak de örülnék ) vagy lehet , hogy a T Light tank event az ajándék mint feebruárban a T-15 event.
-
És valami tier 2-es tankot is fognak akkor adni? -
Tessellia #302687 Következő hétvégén tartják a WoT harmadik évfordulóját. Több mint valószínű, hogy le lesznek árazva a prémium tankok. -
Angelus1991ster #302686 Lesz valamikor T5 prémium tank 50%-os akció? T-25-ön vagy Pi-Ka-Chi-Nu-Kai-ra gondoltam. -
AlucardHuN #302685 Akkor úgylátszik a wg rühell téged:/ -
Angelus1991ster #302684 Sajnos belőlem előtör a mohóság, mivel ez a wot arany csak egy kódsor , semmi más. De pont jól jön garázshelyre. És prémium tankokra ( ha végre szándékoznak EU fa tankjait modellezni ) -
Megint lemaradtam az ingyen aranyról? -
foxbat88fx #302682 ohhh, mintha nem láttam volna az oldalon :)
nekem mindenre connection timed out-ol :D
aztán vagy megadja egy 10-15 perc múlva vagy nem...
de egy szavam sem lehet, eddig 1100 goldot szereztem ingyen -
Angelus1991ster #302681 legalább engedne be. De minek osztják a bónuszkódokat ha tudják hogy majdnem füstöl az egész. Augusztus 23-28 között is ez lesz amikor gamescom-os táncikálás lesz. -
Angelus1991ster #302680 IGen volt, épphogy tudtam aktiválni.
-
foxbat88fx #302679 ez volt már? MB746VDM89
50gé -
zsupeti #302678 HGF879FDR5 -
Jajj ne már, pont most gondolkozom hogy továbblépjek-e a T29-ről, erre pont nerfelik az M103-at ahhhhhhh -
zsupeti #302676 Mit akarnak rajta nerfelni?
Épp tegnap kezdtem el ezt az ágat ismét.11 csatát bírtam ki a Lee vel,de eladtam,majd goldbol átlépem a T1 heavy re.