418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gezu1025
    Lenne 2 kérdésem.

Kéne egy olyan TD SOR (nem érdekel a t10-es darab, az egész sor egyben érdekel) ami mobil, jó camo, szo-szo armor, jó ROF és pen. Jól sejtem, hogy ez a francia?

Illetve a másik kérdésem az, hogy ha nem akarok TD-vel kempelni akkor a britekkel érdemes foglalkozni?
  • Roger6
    És a ZsolexX nevű játékos kivel volt szakaszban?
  • Simulacrum
    Egy jó játékossal elég jól lehozható egy meccs.

Példa
  • Roger6
    :) Ok, így érthető.
  • nemtudommivan
    En mostanaban a kv1s-t meg az IS-t huztam azzal meg eleg keservesen ment az is6.
  • patchaou
    Annak idején Én ugyanígy voltam a Type-59-el. Aztán mégiscsak szétcseszerintették. Szerencsére az IS-6 miatt nem megy akkora sírás. Kár lenne ha az egyetlen jó dolgot elvennék tőle.
  • Roger6
    Hát én semmilyen visszatartó erőt nem érzek egy IS-6-tól, és a páncélzata sem okoz különösebb gondot. Nem nagyképűnek szeretnék tűnni, elnézést érte.
  • patchaou
    Kerítést bontani tökéletes lesz.
  • patchaou
    Csak éppen a tornyát lehet szemből simán beütni :)
  • nemtudommivan
    Gusztustalan egy pancelzata van az is6-nak. Igazabol ennek koszonhetok az ilyen korok.
  • Bratyex
    Amúgy mi értelme lesz géppuskákat használni a toronytetejéről? Mert olvastam hogy azt is megoldják a készítők...
  • Gyuszopapa
    28000 csatás sárga CW-zó parancsnokhelyettes prémtank hegyekkel az accountján 571-es átlagsebzéssel 8-as csatában Rhm.-B.Wt.-vel szórta az aranyat.Nem elég az átütés alaplőszerrel?
  • patchaou
    Században, csapatban és talán szakaszban is, de randomban nem hiszem. Mondjuk nálam le van tiltva a játékbeli hangüzenet.
  • TrükkösIvan
    Jah az kimaradt, hogy az also lemeze olyan mint az E75-Tiger2-é, boldog boldogtalan 80 fokból átlövi.
  • TrükkösIvan
    Nagyjából semmire se jó, régóta megvan, mentem vele 250 kört, és sikerült 43% winratet összerakni. Alig van járművem 50% alatt...Biztos van trükkje, én nem jöttem rá mi az.
    Nekem egy kezdő kérdésem lenne, belőttem mikrofont, valami tesztben hallom is magam, de ez hogy működik? Csak akivel privát csatornám van, az hall, vagy pl randomban mindenki, vagy hogy?
  • GabeE3e
    Ez nagyon beteg
  • patchaou
    Többnyire lőni szoktak vele ellenséges tankokra.
  • técsé2
    Elárulná valaki hogy ez az e5 mire jó?? Találkoztam FosTalival Murovankán, ő is e5-el tolta, neki jó statja van, tehát biztos nem rossz tank ha használja. De hogy nincs se páncélja, se sebzése se pedig páncélatütése ez eléggé lelohasztó. Az a parancsnoki kupola ami 2x akkora mint maga a torony teljesen megöli a tank karakterisztikájat. Tehát mire jó ez a szar?
  • ximix #302818
    Smafu én közben májkrémes kenyeret is megkentem :)

LeoSpotTerminator:)

• JeffDunham
    Életem leghosszabb ugratása.

• GabeE3e
    aham, parancsolj :IS6IS6IS6IS6IS6IS6
  • patchaou
    Szép! Replay van?
  • GabeE3e
    1865 base xp
  • Angelus1991ster
    Főpártok mellett ott volt tizen párt. Ahoogy Serb mondja ha nem tetszik ne játsz vele.
  • Roger6
    Baszki, kihagytam pár napot a tankban, erre átalakult a topic?
  • yossarianHUN
    Bezzeg a Jobbik elhozná a megváltást. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy fideszes, vagy szoci vagyok (isten ments), de azon mindig csak röhögni tudok, mikor valaki egyik kezével a szart dobálja dühödten egy pártra (lehetőleg mindig a jelenleg hatalmon lévőre), másikkal meg egy másik cipőjét sikálja áhitatosan, miközben könnyes szemeivel hálaimákat rebeg hozzá a csodaszép ígéretekért. Nincs jó választás, nagy diffi sincs a pártok között, nincs olyan hogy "jó" meg "szar" választás, van nagyon szar, meg kicsit kevésbé nagyon szar. Azt meg, hogy melyik melyik, ember legyen a talpán aki meg tudja ítélni, szépeket ígérni mindegyik tud, hatalmon lévő, ellenzékben lévő egyaránt.

Egyébként meg egyetértek TomDantessel, húzzon innen a politika.
  • foxbat88fx
    ajjajj megjött a WG főbérence, gyorsan megyek is csicsikálni
  • patchaou
    Én az artykról beszéltem :P
  • TomDantes
    És mi lenne ha itt nem politizálnátok? Ez rohadtul nem való ide!
  • foxbat88fx
    én jobbikos vagyok, nem tagadom.... de jó a kérdésed

OT3P: hát ja.... lassan már én is elgondolkodok ezen... 26 leszek, mire megint lesz választás 30 leszek már, és ha ugyanez marad a helyzet akkor nem sok javulást látok :)
  • patchaou
    Én meg kérek valahova menekültstátuszt ha ezek maradnak...
  • AlucardHuN
    Én meg azon csodállkozom hogy van aki a szocikra szavazz. És emlékezzünk csak kik kezdték összevonni a kórházakat... nem mintha stadiont kéne építenünk... a magyar foci úgyis gané.
  • foxbat88fx
    én is csak azért nézem/drukkolok hogy a 2/3 ne legyen meg....
    de még mindig nem hiszem el hogy ennyi ember szavaz a fideszre...
    ennyi ember beveszi a maszlagot? meg a sok stadionépítést miközben a kórházakról ne beszéljünk.... meg az árakról, meg a sok külföldi melóhelyről ahol robotolsz ezerrel szar pénzért...

no de nem akarom tele OFF-olni a fórumot, csak nagy lett a csend hirtelen :D
  • popey8
    Én ugyan nem nézem:) Nem vagyok kíváncsi Vitya királyunk győzelmére:) Legalább a 2/3 ne lenne már meg nekik...
  • foxbat88fx
    na mivan, hol vagytok? mindenki a választásokat nézi? :D

(hihetetlen hogy van ennyi fideszes....)
  • nemtudommivan
    Ez most szarkazmus vagy? Vagy mit kell nezni ?
  • haflac
    Csak mákod van.:)
    Az én löwémről nem pattogott semmi sem.Én már nem csak a hasát rejtem el,hanem a tornyát is.Csak így kicsit nehéz eltalálni az ellent.
  • stoppos
    Kalevalával ne foglalkozz.
  • gezu1025
    Én is beteszek 1 csatát, mert ilyen kedvem van. :D

Győzelem!
    Csata: Hidden Village 2014.04.06. 19:58:19
    Jármű: ARL 44
    Szerzett tapasztalat: 2 053
    Szerzett kredit: 54 339
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Nem a legjobb amit valaha csináltam, de a legjobb, amit ezzel a tankkal csináltam. ~3.5k dmg, t7-es csata, ~2,8k lehetséges kapott sebzés
  • Lebowski
    Én soroltam fel négyet, csak erre jött a kedves állítás, hogy "egyértelmű valami op tankkal". Erre reagáltam. De ugorjatok nekem még 8-an, hogy nem tartom annak a hellcatet és a kv1s-t :D

Amúgy persze, nyilván új accal tolom, sőt nem is az elsővel, hanem a negyedikkel, és csakis goldot használok. Az elképzelhetetlen, hogy mindenféle gecizés nélkül nem csúszhat ki zsinórban 10 jó kör...