418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Schwarczer
    szerintem nem sok mindenben fog eltérni a leo1-től.
  • davidbog
    Az eredeti lövegével (105 mm Modéle F1) be se kerülhetne, mert az egy simacsövű löveg volt, amelyek a WoT-ban nem lesznek benne. Elvileg. Úgyhogy tényleg érdekes lesz hogyan alakul.

• Savaran
    Üdv mindenkinek, nemsokára meglesz a második tizesem, és hevyből ismét td-be szeretnék átülni, a német JgE100 már megvan, most a francia fosX ben vagy az orosz object704- vonalán gondolkozom, "frontpáncél-tűzerő-álcázás" kombó figyelembevételével melyi vonalt ajánlanátok? és miért?
  • foxbat88fx
    hát igen, WG-éknél nem lehet tudni semmit :)
    mindenesetre bevásárolok egy rekesz sört meg pár pizzát és majd kiderül hogy alakul a 3.szülinapi wotozás
  • popey8
    A te módszered sem rossz vészmegoldásnak:) Ezt a modot sztem érdemes használni. Konkrétan úgy néz ki, hogy egyszerre látod a szerveroldali és a kliensoldali célkeresztet is. A kliensoldali úgy néz ki, mint az alap (nálam a jimbo), a szerveroldali meg választható színű és alakú. Majd rakok fel képet róla, h lásd miről beszélek:) Persze annak aki eddig nem használta szokatlan lehet, h 2 célkereszt van egyszerre, de nagyon-nagyon hasznos, mert látod, h mikor hova célzol pontosan és mikor szűkül össze teljesen a célkör. Nálam pl. többször volt olyan, h a szerveroldali jóval hamarabb ért a célra és már lőhettem is, a tornyom meg még 45°-ban el volt fordulva és ennek a fordítottja is előfordul. Sőt, van mikor a szerveroldali célkereszt elindul óramutatóval ellentétesen (torony 360°-os körbeforgatásánál), míg a kliensoldali óramutatóval megegyezően.

Szal, először biztos fura lenne neked, h 2 célkereszt van, de sztem simán megszokható. Nekem sem okoz már gondot. A simát szoktam figyelni inkább, aszerint célzok és a szerveroldalit úgymond csak félszemmel követem.
  • kHares
    Akkor sok szerencsét. Egyébként meglepődnék ha tényleg annyiszor lehetne ismételni ahányszor akarod, inkább napi egyszer vagy 3x mint a mostaniakat. Hozzájön még hogy minden hétvégén eltolnak valamit lesz itt üvöltözés
  • gezu1025
    A G1B-t imádtam, jó kis supportel volt. Az ARL-t nem tudom hova tenni, a 105-ös nagyon jó rajta, de valahogy lassúnak érzem. Ennek ellenére 60%-os WR-t hozok vele (meg a g1b-vel is), ami jóval a saját átlagom fölötti.

@yossarianHUN

Én is legalább ennyire meglepődtem amikor először lőttem golddal vele az is3-at, és még most sem értem, hogy MIIÉRT?
  • TrükkösIvan
    Ha megvan elit egy tankod, akkor megjelenik egy gyorsított képzés fül a bal oldalon a legénységed fölött. Így a csatában tankra kapott xp is a legénységet fejleszti. Magyarul ha csata végén kapsz 500 Xp-t, akkor fejlődik minden legénységi tagod 500xp-t, + még 1 (aki a legfejletlenebb) kap 500-at. Ezt csak azért írom le, mert én sokáig nem tudtam, csak nézegettem, hogy miért van az egyik legénységi tagomnál házacska, rákerestem googleval, és akkor világosodtam meg.:) Magyarul egy 5 fős legénységnél ez +20% legénységfejlődés, 3 fősnél +33%...
  • Oddball29
    57mm zis-4
  • stoppos
    Rég toltam vele, próbáltam mindkettőt, végül a kis trollgunnál maradtam, de mindkettő tetszett.
  • drago14
    KV-1-re melyik ágyút javasoljátok?
  • darkwraith
    Nem a wg-t akarom védeni, de nekem augusztus 1-én volt 8 nap prémem. Akkor kezdődött ez a prém osztogatás küldetésekért, illetve a wowp-al közösített prém. Azóta nem vettem prémet, egy napot sem, de még mindig 44 napom van, és a havi küldetéssel meg ezzel a hétvégével még elvileg lesz 9 nap. Tehát nem feltétlenül p2w, csak élelmesnek kell lenni. :d
  • yossarianHUN
    Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy ez az első lépés a pay2win felé.

De nem mondom, mert tudom, hogy ma már minden bokorban ott lapulhat egy kifejlett, támadásra kész TomDantes.
  • Nickel77
    Ez kell a WG-nek.
  • Oddball29
    Én is fórumról tudtam meg.
  • yossarianHUN
    Wut? Ilyen van? Mióta? Én miért nem tudok róla (bár a goldhasználati szokásaimat ismerve könnyen lehet, hogy mióta megjelentek a franciák)? De legfőképp: MÉ?!
  • Oddball29
    APCR 105-öshöz 330-at sebez, AP 300-at.
  • foxbat88fx
    néha kockulni is kell

rég nyomtam úgy is a "beülök a gép elé reggel 8 kor és nyomom a gamet megállás nélkül éjfélig miközben megzabálok 3 pizzát meg megiszok 10 sört" játékstílust :)
    no meg hétvégére elég szar időt mond... nem lesz kinti melóm sem, annyi hogy belocsolom a veteményest ha nem lesz eső
  • Oddball29
    A túrót. Tele van egy másodperces snapshotokkal. Ilyet is csak azzal az ultravörösekre szabott förmedvénnyel lehet. Kb. akkora kihívás, mint döglött legyeket lepöckölni az asztalról.
  • yossarianHUN
    " Kv1s-ekre nem sajnaltam a goldot. Nem az atutes miatt hanem mert annak nagyobb a sebzese."

Ezt most nem értem.
  • Bee
    A 14.206 csatájából 130 kört ment KV-1S-sel, ezért nem nevezhető bébifóka dorongolónak (mondjuk a 174 kör a T18-cal már talán határeset).
    A 13 kill pedig epic, tök mindegy, hogy mivel csinálod. Én gratulálok a teljesítményéhez.
  • nemtudommivan
    ARL-t nagyon szerettem. A 105-os jol dolgozott eros volt a frontja. Kv1s-ekre nem sajnaltam a goldot. Nem az atutes miatt hanem mert annak nagyobb a sebzese. Kicsit meglepodtek mikor majdnem annyit kaptak mint amennyit adtak. Ja es en toltottem gyorsabban.......
  • AlucardHuN
    Na majd akkor én leszek az az ovis aki visszaplusszollak
  • mijki
    Miért izgat hogy állnak a plusz-mínuszok? Én idén még rá se néztem az enyémre, lehet nem is baj. :)
  • Sunsetjoy
    Szerintem a játszhatatlan hulladék erős kifejezés rá, vannak nála szarabbak is. Ha az ágon elvoltál a korábbiakkal, akkor annyira nagy bajod csak nem lehet. Ellenben kisebb páncélzata miatt inkább supporternek való.
  • yossarianHUN
    Ez a definíció nagyjából pontos. Egyébként nekem semmi komoly bajom nem volt vele, miután rájöttem, hogy nem érdemes megpróbálni csatákat eldönteni vele. Hátulról pötyögtetni, aztán ha a csapat megy a levesbe, pötyögtetni még néhányat, és menni velük. ARL-hez képest mindenesetre tömör gyönyör.
  • JeffDunham
    AMX-30A... érdekes mutatvány. Kíváncsi leszek hogy alakul.
  • nemtudommivan
    Nagyon rossz celkor szukoles es konnyen szetugrik. Szar.
  • Myke28
    Köszönöm a választ, így máris sikerült:)
  • lexlutor
    ha mar gold szamolgatas: a warplanesben megcsinalod a harom tutorialt az 3*25 gold.
  • gezu1025
    Most, hogy csak pár csata kell az amx m4-ehz. Meg kell kérdeznem. Mennyire szar tank az? Mindenhol azt olvasom, hogy játszhatatlan hulladék, a francia tigris, rof nélkül.
  • lexlutor
    akkro lesz elit ha nem csak a modulok, hanem a tankbol kifejlesztheto kovetkezo tank(ok) is kifejelesztesre kerultek.
  • drago14
    Azt goldért kell venni.
  • Oddball29
    Zéró a toleranciám a KV-S bébifóka-dorongolók felé.
  • Myke28
    Sziasztok.
    Még új vagyok itt, szertném megkérdezni mikor lesz 1 tank elit,mivel már van 1 amin mindent kifejlesztettem mégsem lesz az!
    Bocsi a buta kérdésért ,eddig nem találtam rá választ.
    Köszike.
  • AlucardHuN
    Az mi a tosz hogy a Comet átüti a JP lövegpajzsát, kétszer szétcsaja a löveget és sebez is???
  • besti
    Esetleg lazíthatnál, hogy mondjuk a Raseiniai Hero már jöhet :)
    Egyébként bosszantó lehet ennyi killnél, hogy csak egy hiányzik ehhez az epic medálhoz...

@madmanic: E5-öt akkor sztem meg se vedd.
  • madmanic
    Eladva:
    'M103' sikeresen eladva. Szerezve: kredit: 1 973 550. Elköltve: arany: 30 .

VÉGRE!!

És most nyitok egy sört...
  • gezu1025
    Na ez nem semmi.

Egy szobával arébb, pár percel ezelőtt megszólal kisöcsém. "Beszarsz 10-et lőtt a kv1s-el és még nincs vége". xD És ott is van, nandika a hero stug. xD

Gyorsan átmentem, csak az utolsó killt láttam, szerencsétlen t40 nem tudni mit akart. De tényleg szép volt. Grt.
  • madmanic
    Off:

Melyik óvodás mínuszol le minden nap?

Pár napja vettem észre, hogy BÁRMIT írok nyom egy minuszt..

Ettől áll fel kicsi csillag? Ahhoz nincs gerinced, hogy ha valami nem tetszik bepötyögd..?

Tőlem nyomkodhatod amíg tövig kopik az pici ujjad, mert elég magasról nem érdekel, csak gondoltam szólok, hogy szánalmas vagy....

ON.

Egyébként ez minek van beállítva..? Sokan nem elég felnőttek az ilyen bonyolult dolgokhoz...