418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
dettó
az előbb pont azért lőttek rommá, mert nem tudtam megállni
-
besti #303096 Nagy probléma lehet az internet szolgáltatókkal megint. Mind a 2 szerver kb. 1-2 mp.-et laggol jó ping mellett. Más is panaszkodik rá. Esetleg egy tervezett karbantartás kinéz :) -
lexlutor #303095 en kb 200 mecscet toltam a20ba es nem, amig nem kap vegre normalis tierbesorolast amit ezer eve igertek. -
A20-at senki nem javasolja? :D -
lexlutor #303093 elc, amx12, t50 - nekem ezek jonnek be. -
lammaer #303092 Sztem kis tierben nem érdemes spottert játszani. Nagy tierben is, többet számít a játékos terep és játékismerete és alegénység camo skillje mint az hogy milyen med/light tankban ül.
Full camos T54ben szénnéspottolok mindent kb olyan jól mint max1390ben. -
400V #303091 Nah jah, én óvatosan írok itt tier 10 TD HE jéről mert folyamatosan oltanak miatta. -
Simulacrum #303090 Az átlagos fadöntés csatánként adat már régóta benne van az xmvben. :) -
Karelgott #303089 Kis tier-ben? -
madmanic #303088 Már ma el lehet készíteni a képet....
-
stoppos #303087 Most olvasom az ftr-en, hogy számolják hány fát döntöttél le... Tudni akarom! Wn bizbaz szar helyett ezt akarom látni az xvm-ben! -
lammaer #303086 Namost, a dolog ott hibádzik, hogy foxinál a WOT nem játék... az aranyért grindelni és kényszeresen játszani szerintem is butaság. -
stoppos #303085 Hehehe... 
Péntek reggel menetrendszerűen fog érkezni az elkezdődött a hétvége üzenet, egy paradicsompiros xvm-es kép társaságában. Idejabökőt... -
Jacktor #303084 AMX 13 90, WZ-132, T71. Ebben a sorrendben (camo és látótáv alapján). -
Simulacrum #303083 Ez több szempontból is jó visszajátszás, nagyon sok minden benne van.
Egyrészt az összeesküvés elméletesek igazán kiélhetik a vágyaikat, mert azt amit a végén túlélt a srác az mindenfajta szerencsemennyiségen túltett. :-)
Másrészt hihetetlen, hogy JPZE100-al és E100-al valaki nem visz magával HE-t. Alapnak kellene lennie pont az ilyen szituációkra. Nagyon nehéz az IS7 kupoláját belőni, de sima HE-vel nagyon szépen lehet sebezni. -
Játék. Hétvégén. Ilyen eventnél.
Aha- hát fizikailag játékprogram fog futni, de érzetre lehet, hogy sokaknak nem lesz meg a játék élvezete.
Előre kérjük meg a törzslátogatókat, hogy nem muszáj x percenként beírni, hogy igen gáz/igen jó a helyzet- valószínűleg mindenki más is tapasztalni fogja...
Ha meg nem élvezi valaki, akkor meg lépjen ki, nem éri meg senkinek sem az agyérgörcs.
PEACE! :D
-
Karelgott #303081 Csao. Melyik a legjobb spotter tank? -
Armisael #303080 Így van, de ha az embernet mester angol diplomával sem hajlandó az a bizonyos kizsigerelő multi felvenni. Amennyiben lenne jövedelme akkor 2 okból sem izgatná az ilyen event.
1, 9-10+ óra munka után hulla fáradtan nem fog WoTozni.
2, Ha hétvégén van ilyenre kapacítása az emebrnek akkor meg röhögve kitudja perkálni azt a 3 nap prémet.
-
Úgy néz ki a modderek már dolgoznak a HD modelleken is.
-
Uramatyám, hát ez nem volt semmi. Kb. egyedül irtotta ki a hídnál próbálkozó td-ket meg e100-akat. :) Mondjuk ők is nagy marhák voltak hogy túlerőben nem éltek a fölényükkel csak ott megvárták hogy szép lassan leszedjék róluk a hp-t, de akkor is brutál volt ez a kör. :D -
Faboo #303077 Szépen levezetted, csak a végét rontottad el. Nem 30 óra munkával keres 2700-3000 Ft-ot, hanem 30 óra JÁTÉKKAL. Ez véleményem szerint nagyon nem mindegy. :) -
zsupeti #303076 Szépen sebeztél,grat!
Azért kicsit fellengzős a bevezető mondatod.Top tank voltál és ott kötelező jól használni a tankodat.Persze a győzelemhez mindig kell 1-2 jó csapattárs is,mert ha nem támogatnak akkor szétkapnak másodpercek alatt.Elnézve a másik csapatot,nem igazán voltak a helyzet magaslatán. -
viper07 #303075 Jó csata volt ! Miért nem használsz álca festéket ? - érdekelne a meglátásod, illetve örülnék neki, ha a legénység skilljeit illetően adnál tanácsot.
Köszönöm ! -
400V #303074 Olyan jó lenne ilyen replayeket nézegetni jó magyar játékosoktól, kommentárral mit hogyan csinálnak és hogy kell prémammo nélkül profin tolni a nagy vasakat! 
http://wotreplays.com/site/704942#pearl_river-gaz978-is-7
-
nobodyattis #303073 Azért nem olyan szar ez a LÖWE csak tudni kell használni
-
Mai stat 11-ből 4 win, amiből 1 CW (36,4%). Napok óta 65-70 felett vagyok, mégis most mentem a legizgalmasabb csatát, a STA-val. T10-ben Prohorovka elég vicces volt. Az elején sikerült beállnom a jó kis spot helyemre, mondjuk sokat nem értem vele. Aztán a végére egyedül maradtam (full hpval) 2 low hps T10 (Obj 140, IS-4) tank ellen és majdnem elcsesztem, mert túl óvatos voltam. Az IS-4 kilövése után hagytam a 140-et elmenni ahelyett, h rámentem volna. Capre már nem volt idő és elkezdtem keresni, szerencsére meg is találtam. Még jó hogy nem volt olyan köcsög, h elbújjon vmelyik sarokba. Így a végére lett egy Oskinom is:) Egyébként a végén az is jól látszik, h nem mindig a gold ammo a célravezető. 2 HEAT-et be is nyelt az IS-4 lánca (az E4-é meg nem, érdekes). Aztán mondjuk átvitte a tornya tetejét, de ha azelőtt sima AP-val lövök lehet hamarabb meghal. 5 vagy 4 HEAT-et lőttem asszem.
Replay, ha vki mozizni akar:)
-
Érdekes Wotos statisztikák ,akiket érdekel:WOTSTATISTIC -
Foxyról van szó. Logikát keresel? Hidd el nekünk nehezebb lesz mint neki. Öt percenként olvasgatni a sok rinyálást...
Lehet hétvégén hanyagolom a fórumot, és majd hétfőn átugorva 3000 hsz-t folytatom tovább.
-
szakasz #303069 hát igen, ez a fajta matek nekem is sokszor eszembe jutott (főleg az is6 kapcsán).
az egyből lejön úgye hogy 37Ft-ért megy a küzdelem.
(miért?:30gold, EUR:310, 2500 gold=9.9EUR)
tehát nyerj 5 random csatát és top 5xp-ben kell lenned, ez mondjuk átlagos esetben 10 csata.
egy csata 5 perc,
vagyis 50 perc alatt keresel 37 Ft-ot, GRATULÁLOK!
ha ezt folytatod mondjuk egész nap(10-12 óra), akkor keresel kb 500 Ft-ot.
másik:10k xp:ehhez mondjuk kell 4 nyerés (duplákat számolva), tehát az 8 csata, ez már jobb itt:40 perc alatt keresel 37 Ft-ot.
Ha a kettőt egyszerre nyomod (ami valószinü, főleg ha duplázol), akkor máris kb 90Ft -ra ugrik az órabéred.
egész nap nyomod akkor jön a napi 900-1000 Ft-os kereset, tehát mint haf írta, 2700-3000 forintot kereshetsz 30 óra munkával.
HATÉKONY!? :-( -
haflac #303068 3 nap kókemény kockulás+idegeskedés 3000 aranyért ami,
kb 3 óra munka
nekem 1 óra
mire leduplázod a 80 tankodat beleőrülsz,sztem nem ér annyit
-
yossarianHUN #303067 Ennél már csak a nehezített mód a jobb, platoontárs nélkül. -
Srácok nincs valami rejtett új mód a játékban?
Én már csak úgy hívom horda mód...ez az, amikor a csapat elhull mellőled ésa platoon társaiddal 2v10+-t kell játszani...nagyon izgalmas. -
lexlutor #303065 koszonom! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Te vagy ennek tudója:)
A wikin van egy kép amin látszódik a huzagolás bár a wiki-re bárki bármit mondhatni feltehet, lentebb a linkeknél is azt írja valaki hogy huzagolatlan volt a legelső.
pár érdekesebb oldal
http://www.military-today.com/tanks/amx_30.htm
http://www.army-guide.com/eng/product519.html
http://www.armyrecognition.com/main_battle_tank_heavy_armoured_france_french_army/amx-30_main_battle_tank_heavy_armoured_vehicle_technical_data_sheet_information_description_uk.html
[URL=http://www.chars-francais.net/new/index.php?option=com_content&task=view&id=1272&Itemid=102]http://www.chars-francais.net/new/index.php?option=com_content&task=view&id=1272&Itemid=102
http://www.flanderstechsupply.com/images/Brennus%20presentation.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=Z9gtbl0S9Q4
[/URL]
-
akdestroyer #303063 kösz :)
imádom amúgy, de nem maradhat :( -
TrükkösIvan #303062 Szakaszba jön valaki? -
kHares #303061 FTR-en régebben írták hogy nem lesz extra hely de a Stug maga egy remek gép, javaslom megtartani -
akdestroyer #303060 Segítsetek.
A Stug III-am ki van fejlesztve, érdemes visszavennem az új peccs miatt? Ha kettészedik az ágat jár majd érte extra garázshely, új tank? -
Tessék. -
lexlutor #303058 tudsz egy linket a szerveroldali celkereszthez?