A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mai stat 11-ből 4 win, amiből 1 CW (36,4%). Napok óta 65-70 felett vagyok, mégis most mentem a legizgalmasabb csatát, a STA-val. T10-ben Prohorovka elég vicces volt. Az elején sikerült beállnom a jó kis spot helyemre, mondjuk sokat nem értem vele. Aztán a végére egyedül maradtam (full hpval) 2 low hps T10 (Obj 140, IS-4) tank ellen és majdnem elcsesztem, mert túl óvatos voltam. Az IS-4 kilövése után hagytam a 140-et elmenni ahelyett, h rámentem volna. Capre már nem volt idő és elkezdtem keresni, szerencsére meg is találtam. Még jó hogy nem volt olyan köcsög, h elbújjon vmelyik sarokba. Így a végére lett egy Oskinom is:) Egyébként a végén az is jól látszik, h nem mindig a gold ammo a célravezető. 2 HEAT-et be is nyelt az IS-4 lánca (az E4-é meg nem, érdekes). Aztán mondjuk átvitte a tornya tetejét, de ha azelőtt sima AP-val lövök lehet hamarabb meghal. 5 vagy 4 HEAT-et lőttem asszem.
Replay, ha vki mozizni akar:)