418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Engem a kinai tarsa azert mar meglepett parszor. Mikor indultam ra es kaptam egy 400+ost akkor azert ugy hirtelen arra gondoltam hogy WTF ? Ki lott ??!! Hat o volt az ...
  • stoppos
    "gyerunk elore meghalni elsonek" - Szerencsés ember. nekem még mindig nem sikerült. :)
  • foxbat88fx
    igen, de pont nem olyan tank amire illik a 122-es....
    ezerszer jobb választás a 100mm-es rá, majd közel menni körbetáncolni és adni neki az áldást 5-6 secenként

ha kempelsz egy meddel 122mm-essel na az valami nagy vicc szerintem :D
  • nemtudommivan
    Igaz, csak a jatek nem 1v 1-rol szol . Loves utan fedezekbe vissza es mire odaernel mar kapnad a parjat. Mas stilussal kell menni a ket agyuval az biztos. A "gyerunk elore meghalni elsonek" stilusrol mar reges reg leszoktam.
  • stoppos
    Szerintem egyik ágyúval sincs visszatartó ereje. Nem az a fajta tank.
  • stoppos
    Anno mikor grindeltem a t-54-ért, próbáltam mindkét ágyúval, volt is némi parázs beszélgetés itt róla, de nem tudtam eldönteni melyik a jobb. Mind a kettő tetszett. Annak a tanknak nem az ágyút éreztem a szűk keresztmetszetnek, hiába alacsony a pen. (Akkor még nem volt gold lőszer ezüstpénzért) Már nem emlékszem pontosan, de vagy ammo racket kapott állandóan, vagy gyulladt, vagy mindkettő. A t-43 az gyulladt, arra tisztán emlékszem, mert elöl volt a benzintankja. Állandóan balról kellett vele harcolni, hogy el lehessen rejteni a jobb oldalát.
  • foxbat88fx
    hát a 122mm-el szerelt T-44-nek van a legkisebb visszatartó ereje :D:D
    amint meglátom hogy valamelyik barom azt tette fel rá már megyek is rá, még ha be is talál, utánna tölt 14-15 másodpercig, amíg én beleverek 3*250 = 750-et :D:D ő meg keménykedik a 400-at sebző 122essel :)
  • nemtudommivan
    Na nem tudom most megnezni mert telefonrol vagyok de nyomkodtam en mar ott mindent. Vagy nem...
  • nemtudommivan
    Jaja. Csak jeleztem hogy inkabb egy lassan tolto pontatlanabb de a megfelelo pillanatban nagyot szakito mutans , mint egy gyorsan tolto pontosabb de gyengebb megymagkopkodo. Ez az en stilusom.
  • foxbat88fx
    meg lehet nézni.... Te csinálod rosszul
    nem kell kipipálni hogy garázsban elérhető vagy mi
  • Nazarov77
    na igen ez is egy hülyeség tőlük
  • nemtudommivan
    En attol akadok ki mikor a jatekban a kuldeteseknel neznem hogy milyen szarral lehet megcsinalni de csak annyit mutat hogy jelenleg nincs ilyen jarmuvem . En csinalok valamit rosszul ? Olyan nehez lenne kiirni hogy mivel lehet menni ?
  • stoppos
    Az egy kicsit más ágyú.
  • j0nNyKa
    biztos lehetsz benne, hogy nem függnék rá, és -többek között- ennek az egyik fő oka az, hogy látom, milyen (szar) a community
    elnézést azoktól a fórumozóktól, akik érzik magukon, hogy ezt a lehető legnegatívabb értelemben írom, és hogy pl. róluk
    bár valszeg pont ezek a fórumozók nem veszik magukra :)
    meg engem őszintén ez a tankos világ annyira nem is mozgatott soha, szerintem nem tudnám elkapni a feelinget
  • Bartlebi
    Jó árasított garázshelyre befizetek.
  • suba53
    Én az event miatt visszavásároltam két T4-es light tankot. A Covenantert, és a T-80 at. Mindkettő normál MM besorolású, vagyis nem kell 4 tierrel magasabb osztályban szenvedni velük, mint úgy a lightokkal általában.
    Ezekkel, meg az egy szem arty-val elég jól haladok. Simán meglesz a 75 győzelem a hónap vége előtt.
  • nemtudommivan
    Nekem még csak a kv13 lesz meg, de az se igen fog madt latni csak a rovid 122-est :). Analis tamadasnal repesz , oralisnal gold.
  • foxbat88fx
    hát...... elég gyér
    semmi tank leárazás? :S
    és a goldos missziókat is napi max 4szer lehet megcsinálni :D nem baj, így is belehet zsebelni 720 aranyat :)

viszont a garázshely féláron van ami fasza + lesz 5× első win ami szintén megkönnyíti a goldszerzést

+ lexlutor megtudja venni occóbban a TOG 2-esét :D
  • Nazarov77
    Nálunk miért nem bírják ilyen jól átlátható képpel kirakni? Letörne a kezük egy kis + munkától?
  • Tessellia
    Itt van mit kapunk mi a 3 éves évfordulóra.
  • stoppos
    Pont azon gondolkoztam, hogy vissza kéne venni a T-44-et és a 122-sel trollkodni aranylőszerrel.
  • nemtudommivan
    En a t44-en biztos hogy a 122-est fogom hasznalni. Nagyobb visszatarto ereje van es nagyobb az esely ra hogy modulserulest okoz.
  • Lunki88
    Miért nem próbálod ki? Még az is lehet hogy ráfüggnél te is. :)
  • AlucardHuN
    Heti 2-3 óra (vagy amennyit szánsz rá) játék után már egész jó betekintést nyerhetnél a dolgokba.:) Bár már kapizsgállsz valamit, a valóság azért árnyaltabb.
  • Bartlebi
    Szevasz Tono! Én is nyomom a francia arty ágat én tegnap vettem meg a 155 50-et de a legjobb amit ki tudtam hozni belőle az 50%-os találati arány max 2000 sebzéssel.
  • j0nNyKa
    öö lehet igazad van, azt is kihagytam :)
    mentségemre szóljon, hogy életemben nem láttam még a játékot, igyekszem!
  • Nazarov77
    Az amcsi hétvégi eventből kiindulva nekünk is le lesz limitálva max 4szer betolhatóra a goldos event.
    Szóval 2 goldos event külön külön 4x teljesíthető az 240 gold/nap.
  • Lunki88
    Azt sosem értettem miért jó nekik állandóan megkérdezni, . Biztos jobban érzik tőle magukat vagy nem tudom.
  • Tono34
    Sokáig nem tankoztam, pár napja kezdtem újra. T8 francia artit húzom, csak napi duplázó szinten, de ... nekem nagyon pontatlan, tegnap 9 lövésből összesen 15HP sebzés ... Előtte nap nem is dupláztam le, mert szinte 4-nél többet nem is tudtam lőni hála a csapatnak (gyors vereségek).
  • kHares
    A "van magyar?" noobokat már nem is szidjuk?
  • lexlutor
    ne haragudj, de ez netto huyleseg:

"Artyval simán csinálhat bármit mellette, sokkal könnyebb összeszedni vele a 75 győzelmet, mint könnyűtankkal szenvedni rossz csapatokban."

szar csapatban semmivel sem konnyu osszeszedni a gyozelmet...
  • kHares
    Annyit tudok mondani én a 100 mm-el mentem. Számomra a 0,48 acc meg a 3,4 aim time nem elfogadható semmilyen tankon pláne egy mediumon. Végül ez stílus függő, szóval Neked kell ráérezni.
  • lexlutor
    en a 100assal hasznalom. lehet h az alfa kisebb, de nagyobb pen, nagyobb rof, jobb pontossag, jobb celzas. szerintem mednel az a celzasi ido ami a 122esnek van, kezelhetetlen.
  • stoppos
    Beírok neked egy ceruzás kisötöst zölddel. Csak egy maradt ki:

"Majd ha kijön a másik tankos, ami ugyanilyen, de nem, majd megnézhetitek magatokat."
  • Sir Charles
    Valaki aki próbálta kérem adjon tanácsot, hogy a T-34-2-t melyik ágyúval érdemes használni, a 100 mm-el vagy a 122 mm-el.
    Tudom,hogy más stílussal kell játszani a két ágyúval, de nem tudok dönteni.
    Tegnap kifejlesztettem a 122-est és mentem vele 4-5 kört és hát nem segített a döntésben.
    Volt olyan meccs ahol 0 sebzéssel haltam meg, volt olyan tier 9 meccs ahol majd 4000-et lőttem.
    Ránéztem a wot fórumra is és ott is elég vegyes a vélemény, meg a wot wiki is a 122-est javasolja.
    Várom az építő javaslatokat.
  • j0nNyKa
    a kurva anyját az összes gold ammosnak! az arty monnyonle! ingyen kód, ugorjunk rá asdasdasd! a kurva anyját az összes noobnak! a kurva anyját az összes csíternek! a lengyelek buzik!

.. más nem
  • Tono34
    4700+ üzenet. Kicsit régen jártam erre. Változott valami? Új hír(ek)?
  • Zegi Norbi HUN
    Az durva:D Fullos rejtőzködéssel pedig nem kicsit javul a tank használhatósága:D Szerintem 6. érzék vagy Helyzetfelismerés helyére simán befért volna. Nekem is fent vannak, de nem sokszor érzem az előnyét. Utólag lehet jobban jártam volna egy ezermesterrel, javítással vagy álcázással.
  • Simulacrum
    Könnyűtankokkal vagy rettentő rossz kört megy az ember vagy hihetetlenül jót. Itt egy példa az utóbbira. Imádom, hogy be lehet velük járni a pályát és ott terem az ember, ahol éppen szükség van rá.

WZ-131 tank ász
  • besti
    Én attól félek, mi lesz, ha az artikhoz ér a top of the tree akció. Mert gondolom az nem fair, ha ők nem...