418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    "ez érdekes, mert ha látom, hogy ott áll a szikla mögött, akkor valaki spotolja nekem ugyebár"

Marhaság. És megbocsáss de ez a rendszer NEM ismeretéről tanúskodik.

Azért látszik még amikor visszahúzódik, mert miután nem spottolnak egy tankot, az még 8 (én addig szoktam számolni) másodpercig látható marad, csak utána tűnik el.

Ezt sokan nem tudják, és emiatt jól megszívják (pl amikor kilövik a spottert és nagy bátran egyből jönnek is ki a fedezékből).
  • Kantalusz
    real world spg?
  • okosszöszi26
    nna igen!
    az eltűnő tankok

a lexebb, mikor csak annyi időre tűnik el, amíg kidugja az orrát egy szikla mögül, és lőhetnék rá

majd mikor visszavonul, újra látható

ez érdekes, mert ha látom, hogy ott áll a szikla mögött, akkor valaki spotolja nekem ugyebár
    akkor mi a francért tűnik el pont arra az időre, amíg lőhetnék rá?

vagy mikor házak között megy az ellen, és mikor a házak között rálőhetnék, hopp! pont eltűnik, aztán a köv. ház mögött megint látszik

érdekes dolgok ezek
  • mijki
    Merkava IV kb. olyan amilyennek leírtad. Frontális találat után a legénység eltudja hagyni a járművet.
    RPG találat után:
  • TomDantes
    Mutass nekem egy olyan tankot meg a legénységét, hogy miután felrobbant, túlélik a tankot megjavítják, és mehetnek a egy újabb csatába.
  • Master91
    Tessék

• Toweliee
    Kerestem, de azt mondták, hogy a műszerfalat és váltás közben a sebváltót és nézni buzis + alig fértem el szóval örültem az élménynek meg a lehetőségnek.
  • patchaou
    Mégis mihez kellene amúgy hasonlítani egy tankos játékot? Gta, sims, nfs, vagy fifa?
    Jaaa, hogy a wot akkora istencsászárüberviláglegfaszább játéka, hogy semmihez sem lehet hasonlítani... - így már érteném..
  • okosszöszi26

mutass nekem egy olyan tanklegénységet, amelyik rádióadás alapján célzott lövést lő egy olyan tankra, amit nem lát

rádióval jelentheti a spotter egy tank helyzetét, és akkor tudod, hogy ott van egy ellenséges harckocsi, de nem látod, így nem tudod pontosan megcélozni
  • bigmano
    A láthatósági rendszer a +-25%....stb hozzátartozik a játékszabályokhoz ezt tudomásul kell venni,ha ezeket nem tudod elfogadni tényleg nem ez a te játékod.
    Nem mellesleg ettől az egyik legkomplexebb játék amit ismerek,hogy a konkurenciával hasonlítod meg teljesen sületlenség annyi a közös bennük hogy mindkettőbe tankok vannak.
  • yossarianHUN
    Te most trollkodsz? Nem lehet valaki ilyen értetlen. +/- 25%. Értem? Fölfele 25, és lefele 25. Az úgy 50 igen, ettől függetlenül az átlagértéktől 25-tel tér el.
  • patchaou
    Félreértés ne essék, Én is tudom hogy működik és ki is használom ha tehetem, vagy esélyt látok arra hogy ezzel szopassam az ellent. DE ettől függetlenül nagy faszságnak tartom. Az hogy valakinek nem tetszik nem azt jelenti hogy nem érti... Tényleg nevetséges amikor egy tank csak úgy eltűnik az ember orra elől.
  • lammaer
    5-ös gombot nem láttad a műszerfalon? Nekem az rakja vissza :D 5-5, már fenn is a lánc.
  • Jacktor
    Nem. A random nem 25%, hanem +/- 25%.
  • lammaer
    Nekem sincs. Nagy vonalakban jól működik (főleg amióta a tankjaim többségén van majrélámpa és tudom hogy ENGEM mikor vettek észre), az anomáliákkal meg úgy vagyok, hogy egyszer hopp máskor kopp.

Mert ha az ellenség is eltűnik néha 50 méteren (számomra ez nem jellemző, de hát mindenki mondja akkor biztos így is van), akkor statisztikailag nyílvánvaló hogy néha meg én tűnök el ugyanígy :)

A WTre kiváncsi vagyok, aki benn van írja hogy tök más játékélmény, 3+ év WOT után még jó hogy az ember ráun egy gaméra. Aztán majd kiderül hogy a WT tetszeni fog vagy nem.
  • Toweliee
    Nemrég volt lehetőségem harckocsit vezetni, persze zrikáltak, hogyha leesik a lánc azt egyedül kell visszaraknom. Egyből arra gondoltam, hogy ez csak pár másodperc. Ahamm, egy lánctag kb. 16 kg.
  • kHares
    Tényleg nem érted miről beszélek? Most írtad le hogy 25% az 100 sebzés. 300 és 500 között 100 a különbség? Nem. Akkor 25% a random? Nem.
  • Jacktor
    "hát mekkora baromság már, hogy egy bokor mögül olyan tankra tudok célzottan lődözni, amit nem is látok, csak egy spotter "mutatja" nekem"

Rádióról hallottál már?
  • Master91
    Csak nekem nincs bajom a spot rendszerrel? oO

nem azt mondom hogy perfect, én is találkoztam 1-2 furcsasággal, de valahogy tudom használni a bokrokat lopakodásra / támadásra és védelemre is.
    Velem van a baj mi? :(
  • lammaer
    "állítólag ezek a jóemberek igyekeznek minél valósághűbb játékot összehozni"

Ezt max csak te állítod... arcade game, a valósághűség kimerül abban hogy némelyik tank valóban létezett.

Egy valósághű játékban:

- nem 100 méterekről lövik egymást a tankok
    - nincs +-25% randomfaktor
    - nem rakják fel a láncot 3-5 másodperc alatt
    - nem lát felülről a tüzér
    - nem rajzolják körbe pirossal a célpontot
    stb stb

Ez egy arcade lövölde, a láthatósági rendszer pedig egy absztrakció, amit azért találtak ki hogy ne kelljen mereszteni a szemeded ha véletlenül erdőben leselkedik az ellen és hogy ne lőjenek rommá a startkörben az 1km x 1kmes pályán.

Hamarosan (?) elérhetővé válik mindenkinek a másik játék, ahol a láthatósági rendszer inkább valósághű. Meg úgy az egész.
    Akkor majd eldöntheted, hogy melyik szórakoztat jobban.
  • mijki
    Arra senki se gondolt, hogy az artyk miatt van benne ez a láthatósági rendszer? Sokkal jobb lenne, ha az artyknak nem is kellene spot, már az elejétől kezdve először counter-artyzhatnának, utána meg kifingatnák a sok kempert...
  • patchaou
    Szerintem is baromság a láthatósági (inkább láthatatlansági) rendszer. Tiszta röhej hogy egyik pillanatban még látsz valamit, a másikban pedig nem...
    Tudom, húzzak és játsszak másikkal és miért játszok vele és különben is hogy merek negatív véleményt írni bármiről...
  • Pales27
    Mindenki a kezdőkörből lövöldözne, ha nem lenne spot rendszer, sok értelme annak se lenne sztem.
  • patchaou
    Na majd most mindjárt jól megkapot a WoT hívőktől... XD
  • okosszöszi26
    omg
    visszaolvasva hagytam , benne egy-két hibát
  • okosszöszi26
    beszél itt ez az emberke sokmindenről, de a legeslegeslegeslegfosabb ebben a játékban, azt meg sem említi meg sem említi, mégpedig ezt a rettentő debil láthatósági rendszert

nem hiszem, hogy erre senki sem panaszkodik, és azt sem hiszem, hogy ezen ne lehtne javítani valamit

hát mekkora baromság már, hogy egy bokor mögül olyan tankra tudok célzottan lődözni, amit nem is látok, csak egy spotter "mutatja" nekem, de végtelenségig lehetne sorolni a láthatósági rendszer baromságait

állítólag ezek a jóemberek igyekeznek minél valósághűbb játékot összehozni

hát a valósághűséget itt b@sszák agyon leginkább, és szarnak rá, ezexerint nekik ez jó úgy ahogy van

ha egyszer a WT GF kiforrja magát, és abban nem ilyen semmirevaló láthatósági rendszer lesz, oda-vissza agyon fogja verni a Wot-ot emiatt a hülyeség miatt
  • popey8
    Nem olyan bonyolult ez. 400 25%-a 100.

Az alap DMG-d 400hp
    Max. sebzésed: 400+100=500hp
    Min. sebzésed: 400-100=300hp
  • patchaou
    kHares az +-25% csak vannak akik tojnak az előjelekre...

"Az ágyú pontossága nem a kör közepébe esés esélyét határozza meg.
    A pontosság a célzókör nagyságát határozza meg"
    Most ez komolyan újdonság?
  • kHares
    Lemaradt a % jel, helyesen : "Ha mindkét irányba 25%-ot mozog az nem 50%? Nem 350 és 450 kéne sebezni a valós 25%-hoz? (-12,5% - +12,5%)"
  • yossarianHUN
    Egy már-már Matyi szintű legenda tért vissza körünkbe személyedben:D
  • Destydeme
    Hi.Neki biztos vmi cheater módja van,csak most elszólta magát,lebukott.
  • Jakuza1
    Hat, nem otven megsugom neked. :P Mondjuk neked mindegy.
  • yossarianHUN
    400-nak a negyede az mennyi?
  • popey8
    400-nak a 25% az mikor 50?:D
  • kHares
    Ha mindkét irányba 25%-ot mozog az nem 50? Nem 350 és 450 kéne sebezni a valós 25%-hoz? (-12,5 - +12,5)
  • yossarianHUN
    Conquerorról valaki tapasztalatok esetleg?
  • Destydeme

Már értem miért lövöldözök össze-vissza.
  • Destydeme
    Hi.

Szóval ezért tud némely orosz sniper lenni..(volt vmi +20% célzás pár hónapja.)

Kapják be!
  • bornofakone
    :D Az biztos h nem miattam fognak csődbe jutni, bár nem is ez volt a célom, szimplán van 1 elvem: Játékért 1 forintot se...:)

• Destydeme
    Hi.Hát nem is tudom.....A jó öreg orgazmusnál még mindig nincs jobb.
    Nem ártana elgondolkozni az orosz nőknek,h mekkora gyökérhez mentek hozzá,illetve,h talán"anyában"a hiba.