418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem a wot ellenes nőegylet örüljön hogy nem a kocsmában van a férjük.
Egy ideje ugyan nincs asszonypajtás, de amíg volt nyugodtabb volt (miután elkezdtem kockulni) ha ültem a gép előtt, mintha elmentem volna szeszelni ahonnan kitudja mikor és hogyan értem haza, ha hazamentem egyáltalán. -
Ez eddig rendben van, de mi lesz akkor, ha nincs időd magadra, asszony és gyerek nélkül? Meddig fogja húzni vajon az a házasság? Mindenkinek kell egy kis free time, amit azzal tölt, amivel akar (legyen az bármilyen hobby, pc játék vagy haverok). Gyerekem még nincs, de lehet majd akkor én is így fogok gondolkozni, ahogy ti. Most simán csak menyasszonnyal, egyelőre a fentiek szerint gondolom. Persze a prio nálam sem a játék, hanem az asszony. -
Malarki #304165 Oh, akkor te inveltél szakaszba? Bocs, csak naponta kb 20 meghívást kapok szakaszba/századba/csapatba, aztán akit nem ismerek azt kapásból elutasítom.
Da ha még fent leszel, akor olyan 20:30 körül mehetünk. -
stoppos #304164 Nekem a péntek a gámaeste. Ha a gyerek lerakva, sör felbont és indulhat. :) -
yossarianHUN #304163 T10, aranyeső. Nem kell meglepődni. Lassan mindennapos dolog.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Valaki jönne platoonba a 7k sebzéses eventhez? T8-T9-re gondoltam. Mijki néven megtaláltok. -
Sir Charles #304161 Hát én nem CW-zek, de szerintem is így van ez, amíg a gyerek (és az asszony) nem megy el aludni, addig nincs játék. Néha már csak egy fél órát tolok én is esténként, mert leragad a szemem.
Nem tudok együtt érezni azzal aki lecseréli a gyerekével tölthető időt egy számítógépes játékra.
Hozzáteszem, hogy az asszony letekerné a tö**m és a kezembe adná, ha este 6 kor nekiállnék játszani.
-
bornofakone #304160 Nos vki, aki okos, kérem mondja már el h tudja leo átlőni a t30 mantlet-ét?
279 asszem ott a vastagság és még mögötte is van talán vmi, jpze100 és egyéb ultra high pen-s sz.rokat is megfog. Eddigi cirka 20k csatám alatt soha nem éltem ilyet, és kristály tisztán látszódik h ott lőtt át. -
Simulacrum #304159 Az utolsó mondattal szóról szóra egyetértek. :) Az előtte levőkről meg az a véleményem, hogy család mellett nem igazán látom létjogosultságát a klánosdinak. -
nobodyattis #304158 tisztára mintha rólam szólna azzal a kivétellel hogy nekem csak 1 gyerekem van. És ezért fejeztem be a klánozást.Ezt akkor kell piszokul átgondolni mikor az asszony felteszi a nagy kérdést ki a fontosabb az a "tankos szar vagy én"!!!!! -
Destydeme #304157 Hi.
Kezdem a végével:Semmi empátia...Leszarom milyen arc,az ilyennek nem kell gyerek...Éljen egyedül verje a faxát,főzzön rá az anyja...vagy egyen pizzat.
Én kiléptem a klánból,mert meguntam.(klán nélkül büntetlen küldök el mkit az anyjába ha fax
)
Az én barátaim úgy voltak,h amikor este fürdetés stb,akkor nem vagyunk.Nem tetszik?Akkor kilépünk..
Nekem ilyen barátaim,ismerőseim vannak.Ahol van család,ott az szent és sérthetetlen..."Sajnálom",mi ilyen erkölcsi normák szerint élünk.
Az eleje:"(nem az én példám, hanem egy volt klántársamé):" Ennek örülök.
Maradok a jó öreg orgazmusnál,üdvözlettel Destydeme
(Akinek nem inge...)
-
AlucardHuN #304156 Hogy ennek van e valami "történelmi" oka vagy tudom is én... Na mindegy nem akarok flémet kelteni de vicc hogy van annyi ideje láthatalanul hogy még össze is szűküljön meg visszahúzodjon. -
Toweliee #304155 Ez reális. Persze tudom, hogy mindenki kivétel, de sajnos reális. -
TomDantes #304154 Mi köze ennek bármihez? Bocs de ezt nem értem. -
AlucardHuN #304153 Mire föl? Az orosz pusztán alig voltak erdők, bokrok... -
Bee #304152 Én nem csodálkozom az orosz nők csoportján. Tudod miért?
Nős vagy? Netán már évek óta, esetleg több gyerek is van? Elmondom, hogyan telhet egy átlagos nap egy középkorú apánál, aki klánban tolja a WoT-ot (nem az én példám, hanem egy volt klántársamé):
Hazaesel a melóból fáradtan. Játszol egy kicsit a gyerekekkel, beszélgetsz az asszonnyal. Lassan eljön a CW idő, menni kellene, hiányzik a kikapcsolódás. De vacsorázni kell, etetni a gyerekeket. Végre leülhetsz a gép elé, bejelentkezel, mert percek múlva feljön a spec. Addig ülsz, beszélgetsz TS-en. Felugrik a spec, berakod az FC által kért tankot (azon morfondírozol, hogy a 6 CW képes tank mellé még kellene 4-5 gyakran használt járgány, de mikor is tudnád kihúzni ezeket???). Közben bejön az asszony, hogy fürdetni kell. Még nem vagy berakva a csapatba, szólsz, hogy pillanat, és megyek. Betesznek, majd irány maptactic. Asszony már ideges, nyűgös az utód, fürdetni kell. Az eligazításnak vége, 7 perc marad a kezdésig. Rohansz a kádért, engeded a vizet, berakod a gyereket. Közben rásandítasz az órára, menni kellene. Persze asszony észreveszi, bepipul. 2 perccel a csata előtt visszaérsz, vársz. Csata lezajlik, nyertünk, remek, jön a következő fél órán belül. Másik gyerek fürdetése, aki játszik a kádban, Te pedig mennél már, a spec nemsokára felugrik.
Megfürdeted a csimotát, irány a gép, villog a spec. De a gyermek jön, hogy játszatok, olvass mesét, nézzetek bohóchalat az interneten. Ebből a körből kimaradsz, de sebaj, lesz még este csata. A következőre már be tudsz lépni, mert alszanak a gyerekek, megint vársz, hallgatod az eligazítást. Jön az asszony, beszélgetni akar. Nem érti, hogy miért fontosabb a játék, mint a család, nem érti, hogy miért kell a családi napirendet egy k**va játékhoz igazítani. Azt sem érti, hogy most, miközben hozzád beszél, miért hagyod magadon a füles egyik felét (az eligazítás megy épp). Megbántódik, elmegy aludni. Neked szar érzés, mert nem érti, hogy neked is kell a pihenés, a napi robot és mókuskerék után kikapcsolódni szeretnél. Ő viszon egész nap otthon van a gyerekekkel, akikkel nem tud felnőtt módon beszélgetni, mos, etet, főz, vasal, etet, takarít, pelenkáz, etet, és várja, hogy este végre legyen társasága. "Jó öreg orgazmus"? Estére hullafáradt, esélyed sincs, hogy tűzbe hozd. Neki a vállad kellene, ahol pihenhet egy kicsit a dögfárasztó napja után.
Éjszaka van lehetőséged szakaszban tolni egy kicsit a CW-k után, nosza, pár óra kikapcsolódás. Éjjel 1-2 körül abbahagyod, de reggel korán kelsz. Fáradtan kelsz, zűrös a meló, és ez folytatódik minden nap. A kialvatlanság nyomot hagy a teljesítményeden, egyre többször kihagy az FC a csapatból, de Te reménykedsz, hogy bekerülsz legalább egyre, ezért ottmaradsz a gép előtt, és csak vársz. Ez persze nem segít az otthoni konfliktusban.
A srác, akivel a fenti eset megtörtént, nincs egyedül. Én is majdnem ráléptem erre az útra, de átgondoltam a prioritásokat, így fél évre abbahagytam másodszor is a játékot. Most lazábban veszem, szerencsére nagyon jó és megértő a klánom.
A történet "hőse" egyáltalán nem gyökér, nagyon jó arc, és megértem az ő szempontjait is. Javaslom, hogy mielőtt kijelentesz valamit, gondold át, legyél kicsit empatikusabb.
Elnézést, hosszúra sikeredett, de nem akartam szó nélkül hagyni. Egyébként meg mocskos artyk...
-
TomDantes #304151 Hát kicsivel jobb mint a Tigrisé, megnéztem. De az mindegy persze milyen pályán volt, ahol eltűnt, ügye. -
lexlutor #304150 nah itt kezdodnek a problemak. -
TomDantes #304149 Gondolom az IS magas álcaértéket kapott. -
Greenscape #304148 Es ha nem latszik a tank akkor az ugye ott sincs?! Ha ilyen van oda kell durrantani. Veszteni valod nincs. -
lexlutor #304147 hat azert egy heavynek illene menet kozben feltunnie.. -
AlucardHuN #304146 Ez mind tudvalevő de elég irreálisan van megoldva... Medekkel is ez a bajom, ész nélkül csikicsukizhat mert védi a klingon álca... -
lexlutor #304145 az megvolt h kezdodik a mismasolas az eu ag korul?
http://ftr.wot-news.com/2014/04/14/interview-with-v-kislyi-topic-eu-tree/ -
TomDantes #304144 Bocs, de nem. Három érték van a láthatósághoz: mozdulatlan, mozog, lő. Ha felfejleszti az álca skillt, tesz ventit fel, álcafestést, álcahálót, akkor menet közben is nehéz egy jó álcázással rendelkező tankot észrevenni, annyi ponttal nő az álcázása. -
TomDantes #304143 Azt várom már, amikor lerombolhatóak lesznek az épületek. Például Mines pálya, amikor középen van a bázis, ha befoglalja az egyik csapat, a házak fedezékéből nem lehet őket kiszedni. Rohadt idegesítő, tudom hogy ott van, csak a ház mögött tökéletes biztonságban üldögélhet. Ha ennek vége lesz, na az nagy változás lesz, nem lesz az hogy beállok a ház mögé, és 10 percig ott várakozok, és néha ki dugom az orrom. Persze van árnyoldala is, ha épp felőlünk bontják el a fedezéket, de basszus, legalább izgalmasabb lesz. -
AlucardHuN #304142 Még mindig akkora szar a spot rendszer, egy tetves IS úgy lőtt ki hogy csak akkor jelent meg mikor lő... akkor kéne amikor kimozdul a fedezékből... -
Destydeme #304141 Csináltam 1 óra szünetet....Visszjövök:Rhm in tier 10..Fjords....all in the north side in my team...
A k... anyámért kell ezzel játszani..meg nekem is. -
Nihili #304140 A láthatósági rendszerrel kapcsolatban, azon lenne érdemes elkondolkodnia a WG-nek, hogy megfelelő-e ekkora álcázási értéket adni 1-2 tanknak mint ami most van? Gondolok itt a borsigra, hellcat-re, csak hogy a legfelkapottabbakat említsem. -
torgyanjozsef #304139 Valaki találkozott már ilyen buggal? Vagy találkoztam az atyaúristennel ?
Vörös vérpistike, 1k csata de 100% winratio. -
TrükkösIvan #304138 Ez ott bukik, hogy rengeteg lövésem megy körön kívűl. Főleg artyval, de nekem mással is sikerül. Főleg akkor bosszantó, ha minimumra célzok, és mint a mágnes megy egy kemény pontra a lövés, ami természetesen nem sebzi az ellent. -
"De a valóság nem így működik."
Ez egy játék. -
TomDantes #304136 Igen,de ha a valóságban felrobbantanak, akkor meghalsz. Itt meg nem. -
50 méteren belül sose tűnik el -
AlucardHuN #304134 Jó az de az elején gáz.... -
calalevado #304133 spot rendszer. Jött felém felfelé a dombra az Isu, már majdnem ideért amikor eltünt. Érdekes, fizika ez, 50 méterről látom 30-ról meg már nem. Ö azért látott mert kilőtt. Értem én hogy müködik, bizonyos ideig spot van aztán nincs spot, lejár az a kb. 10mp. De a valóság nem így működik. Ha valakit messziről látok és közelebb jön ugyanúgy látom. -
a másik kép a százalékokkal
[spoiler]
[spoiler] -
Pár játékosnak a negyedéves játék mechanikai emlékeztető.
-A szóráskép ami lövedék szóródása a célkereszt körül és azon körön belül ami a fegyver pontossága 100méteren így alakult át 0.8.6-ban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-A kijön lő és csak azt látom hogy vissza tolat a kő mögé ezt úgy hívják láthatósági rendszer frissítési ideje azaz
50 m-ig - 0.1 másodpercenként
150 m-ig - 0.5 másodpercenként
270 m-ig - 1.0 másodpercenként
445 m-ig - 2.0 másodpercenként
-Tegyük fel az álcája annyira elég, hogy te ne spotold ha kijön a kő mögül (álcának 3 értéke van lövés, mozgás, állás)
és ekkor lő az álca értéke csökken, de szerver pont a lövés előtt frissítette a láthatósági rendszer ezért távolságtól függően elkel telnie a megadott időnek ha ez 1-2 másodperc akkor te lehet már csak azt látod, hogy ép eltűnik az orra a szikla mögött.
a másik
-Tegyük fel egy 60Km/s-el száguldó felderítő 271 méter távolságban azaz 2 másodperc frissítési idő alatt "láthatatlanul" megtud tenni 33 métert.
-
TrükkösIvan #304130 Előző csatában természetesen alig op ruszki tankoktól 1 lövéstől 3/4 hp szemből, azért az kicsit unbalance, főleg ha első vagyok a listában egy heavyvel, de biztosan csak szerintem. -
TrükkösIvan #304129 Vettem még egy ram2-t, ez egy jó kis tank, javaslom akinek nincs meg, most még akciós. Arl44-re van valakinek valami ötlete? Ez brutálisan szar tank szerintem, és az utána levő ugyanaz, sose lesz meg az 50-100... -
Ok, nem tudtam:P