418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Chaffee #304248 Gód ammót mindennek ami mozog!
-
De a valóságban csak akkor tudtak volna goldammóval lőni, ha lemondanak a cigi és kv adagjukról
-
Még mindig ott van a goldammo:P -
bigmano #304245 Utánna meg azért sírna itt a sok szobarambó hogy nem tudja átlőni semmivel a királytigrist mennyire unbalance a game a WG meg bekaphatja.....
Nem csodálom ha serb kiröhögi őket ilyen hsz-ok után! -
Ezek a változtatások igazából a játékegyensúlyt szolgálják, de azért egyetértek veled + az ilyen WT E100 féle szarokból nekem is elegem van. Viszont a Tigris a nemrég kapott buffal nagyon is jó lett:) -
Most miért mondod? A madár és béka hangok tök élethűek. -
Bratyex #304242 Realisztikusságra ott a war thunder, wot már régen nem erről szól...,hanem mikor milyen kedvük van a wargaming úgy állítgatják a tankokat! Ennyi erővel már star wars tankokat is berakhatták volna ami ebben a játékban folyik! :D -
TrükkösIvan #304241 Tudom, hogy ez egy játék, csak akkor inkább adjanak fantázianeveket. Ha meg törekednek a realitásra, legalább minimum szinten tartsák a vonalat nézzék meg wikiben, ha másképp nem megy, ne épp az ellenkezőjét kódolják le, mint ami a valóság volt. Rosszul írtam, 150m-en kívül természetesen, mielőtt valaki kötekedni kezdene. Egyébként most nézem a Tigris 1 tornya sem 100mm, hanem 120volt, de mind1 is. -
Mit fogsz majd kapni ezért, mert véded a német tankokat
-
TrükkösIvan #304239 Kíváncsi leszek ezekre a historical csatákra, de szerintem azt is nagyon el fogják baszni. Alapban nem értem, miért van midnen tankon top gunban nagyobb, mint ami gyárilag rajta volt. Kivéve persze a pz4-et pl. Hogy gyorsabbak legyenek a csaták? Így meg az van, hogy a páncél lelassít, és semmit sem ér, pláne ezzel a goldos dologgal. Látszik is, azok az op tankok, amiken van 2cm páncél. Csak ez meg így world of recons inkább. Historicalban a Tigrist 150m-en belül semmi sem tudna átlőni, csak 1-2 atg. Itt a sherman vígan átviszi szemből. Tigris2-t meg otthagyták, vagy lebombázták. Hát ez itt nem így lesz az tuti.:) Én nem vagyok német párti, csak bosszant az unbalance, és a nem fair play, bocsi. -
zsupeti #304238 Megerősítem mert 0 sebzéssel fejezted be a csatát. :)
Na ezért nem fogom soha az életbe kihúzni az E3-at. -
TrükkösIvan #304237 Egyébként az egész wotban ez a legszánalmasabb, pantherből, ami mindkét oldal szerint a legjobb tank volt, nekik sikerült messze a legrosszabb tier 7-es tankot csinálni, 135dmg??? Meg a 8.8-as legjobb ágyúból a legszarabbat szintén, 132 pen. -
TrükkösIvan #304236 Sajnos ez van, német tank csak mazoknak. Nekem ki van húzva e100-ig, játszhatatlan az összes, egyáltalán nem játszok velük. e100-amat legutolsó csatában 2-ből 2 arty hit, meghaltam, pedig nem a mező közepén álltam.
pz4-re már régen raktam +25% nézőkét, be a bokorba, és hátha spottol vmit, használhatatlan a kv1 hordák ellen. Lehet hülyéskedni vele, hogy medként játszol, de ahhoz meg lassú, most már még lassabb. El kellene adni az egész vonalat, a legénységet meg szélnek ereszteni, legalább lenne helyem. -
darkwraith #304235 pedig hatalmas élmény az a vas. :d
Még 1 őrjáratot is sikerült összehoznom vele.
Csak azt nem tudom, hogy játszanak vele mások, mert a tank ászt az istennek nem akarja megadni. -
:) Na az ilyen hsz-ekből lehet látni ki a régi motoros! Így van, ha csak 20m-ert kell arrébb menni már alt-tabot nyomok és nézek valami hírt vagy valami csajos képet, ahhoz hogy elkapjak egy játékbeli üzit kb 20% esély van. -
zsupeti #304233 :)
Pont tegnap este futottunk össze.Köszöntem de nem vettél észre.Akkor látom,h a T95el vagy.Így már érthető is volt. -
Simulacrum #304232 Kösz, pontosan így teszek, még medekkel is csak kempelek kb. mert úgy van némi esélyem, de közelharcban a lag miatt sose oda lövök ahova kellene. :( -
Tudnak róla, ha írsz akkor kapsz majd egy üzit hogy köszönjük hogy felkerested őket bla bla. Egyébként akkor is ugyanazt írják vissza ha szidod őket, és kijelented hogy mostantól a warthunderrel játszol.
A Lag-ra viszont van megoldás!!! Garázs, válassz ki egy tankot (lassú legyen pl maus, T95,stb) és azzal játsz. Ennyi :) Még örülök is egy lagnak, a monoton lassú kocogásnál jól jön bármi ami felkelti a figyelmem :D Persze a 30goldos eventet nem nagyon tudtam kihasználni a lagg miatt. -
darkwraith #304230 még jó hogy 3 napja vettem meg a wt ausf pzIV-et :d -
zsupeti #304229 Nerf?
Igen,egyszer még régen.Most 1 év után,az új accomon az event miatt nekiálltam az usa vonalnak.Mondhatom,hogy 90%ban majdnem a nerf előtti állapotok vannak.
Most már így érthető,hogy miért tudnak szinte mindig eltalálni.Pláne az angol.
-
Simulacrum #304228 Az utóbbi pár napban délutántól rettentően laggolt a dolog, de reggel még lehetett játszani, sajnos ma már reggel sem jó. Tudnak vajon a problémáról vagy érdemes írni nekik? -
kHares #304227 WT auf E100 -
darkwraith #304226 Aki esetleg látja, mi a top of the tree, írja meg pls. -
virkir #304225 Egy mikrós cégeknek szolgáltatótól kapom. -
Most lőtt belém ~900-at úgy 100-150 méterről egy Obj 261 majdnem full speedel közlekedve
Volt egyáltalán arty nerf?
-
haflac #304223 Mókásak azok a csaták ahol,a top tankok mindegyike STOCK,nekem volt csak fullos(50-120).Na most így nyerj csatát.Ugyanebben az ütközetben egy ragyásképű orrturkálós köcsög 48%-os buzi artysta még véletlenül sem mellét lő,nem,rendesen telibe rakja kicsi tankocskámat 1xxx hp le is ugrott gyorsban.Nem sokkal később megint lő,megint telibe a tankot.Hogy kapna legalább fél éves bant amiért artyzott,a másik fél évet amiért eltalált. -
Kubukli #304222 Szerinted?
-
lexlutor #304221 kulon vicces h jelenleg az avegrage repair cost 2208 credit
-3%
nevetseges.. -
lexlutor #304220 idaig is a leggyengebb tier5 mednek tartottam..
Panzer IV
- name changed to Panzer IV Ausf.H
- added side armor screens
- removed the Maybach HL108TR engine
- repair costs reduced by 3 percent
- maximum speed nerfed from 48 to 40 km/h
- depression for the 105mm nerfed from 7 to 5, for L/43 from 8 to 7 and for L/48 from 8 to 6
- removed the 50mm and 75mm L/24 guns
- stock turret view range changed from 330 to 340m
- hitpoints increased by 20 (460 to 480 elite) -
OnkleTonto #304219 Lejárt a 3 nap prémem, amit gyakorlatilag nem tudtam kihasználni, a folyamatos laggolások és a kidobálások miatt. Csináltam a 2-300-as pingekről, meg a disconnect üzenetekről vagy 100 screenshotot.
Szerintetek ha írok a supportnak akkor kárpótolnak vmivel, vagy csak bedobnak még két vodkát és röhögnek egy jót az újabb balekon? -
Igen is a WG-nál van a gond, nálam az: eu4-slave-13.worldoftanks.eu - packet loss-os, az azt jelenti hogy még az is jobb lenne ha 1000-es lenne a ping :D
És péntek óta. Lehet az ukrán zavargások miatt.. vagy csak szimplán hozza a kibaszott amatőrizmusát a wg. A blizzardnál ilyen nem fordulhatna elő, de kár is profizmust várni egy posztkommunista rezsimben nevelkedett kgb-és bandától. -
Ezzel kívánok jó éjt, remélem kicsit megmosolyogtat pár mérgelődő embert.
-
besti #304216 Hétfő az új Vasárnap...ennyi idióta hétvégén sem volt. -
Annyira a paraszt ellen dolgozik ez a játék ,hogy felfoghatatlan.
11 óta tolom, és ég a pofám hogy milyen kicsesző rendszere van.
-folyamatosan legalul vagyok
-pattanok/nem találok el semmit
-engem még a szarabbig ágyús -1 tieres piros effis tróger is átüt
-rajtam kívül max 2. zöld játékos van a csapatomba. Ha 4 citromot kapok már bizakodok hogy nem kapunk ki olyan csúfosan. Lilát - kéket csak ellenfélhez dobál
Kv-2vel se tudok funnolni, mert olyan zseniális mapra tesz mint pl. Pearl River, ahol ugye már ha északon kezdesz garantált a loose.
Elképesztő! -
Ehhe ehhe 
-
bornofakone #304213 Az a bajom h nem arannyal lőtt meg, leo is írta h sima APCR-el lőtt, HEAT-l nem bírt volna átütni, mivel azt tuti benyelte volna a lövegpajzs és hallottam is volna h serceg, szval igazat is mondott.
Sztem muszáj volt h így oldják meg a 30 gold egyik részét, mert ez a 10k xp-s hülyeség az easy volt. Ma pl. 4 csatából megvolt a 4x-s limit. (bár szerencsém is volt, de na). Ehhez kellett 1 nehezebb, sokkal több faktortól függő dolog, és ez a top5-s, az volt. Egyik nap se bírtam megcsinálni 4x ezt a top5-ben levős küldetést. Végén 630 goldot tudtam szerezni.
Igazából nem bántam meg, mert lett ingyen 3 prém napom is. -
Pares #304212 Na, be is fejeztem. 600 aranyat sikerült összeszedni, több csatára már egyszerűen se kedvem, se erőm, se időm nincs. A 10k XP-s küldi pik-pakk összejön, de nem gondoltam volna arra, hogy az 5 győzelem + top 5 xp küldit ilyen nehéz lesz megcsinálni (12 lehetőségből 8x sikerült)... nem számoltam az iszonyat mennyiségű nem hozzáértő idiótával, akik megszállták a játékot... Nem akarok panaszkodni, de e helyett a küldi helyett tehettek volna valami olyat, ami kevésbé függ a csapattól... -
kHares #304211 Jó neted van, elárulod ez melyik szolgáltató? -
virkir #304210 Ergo a faszom.
Érdekes módon nekem egy darab teli.net pontom nincs tehát mifasz köze lenne a WG-nek hozzájuk?
tegnapi mérés
Lassan bazmeg a benzinárért meg a fidesz kétharmadért is a Wg lesz a hibás. -
Destydeme #304209 Nem igaz,h 3 év alatt x millió kurva retek dollár/euro összegből nem lehet ezt a retkes xart megcsinálni.