418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• QQMAALAXD
    én 10 tankot látok nála az mind prém tank ha erre van pénze mér ne vegyen egy zsák aranyat XD és miért nyomja csak is6 al? az is napi 10 csata kb ami éppen jól sikerül többet nem mer vele menni nem hogy a vk72-vel XD
  • JeffDunham
    * De érdekes! Felvennéd nekem hogy otthon majd megnézhessem? Köszi.
  • JeffDunham
    Egy tier 10-es tankhoz mennyi xp kell kb? 600-700.000? Az olyan 25.000 gold. Aki így akarja megcsinálni az fizessen is. 12000ft az IS-6, + 25000ft az arany. Hát már hogy a f@szba ne érné meg ennyiért egy WT-t a stat májerkodás miatt? Amikor a 8-9 is faszányosan op.

Amúgy ő szépen kihúzza szintenként. Ha nem így lenne nem ment volna már az uzsidoboztól.
  • 400V
    *su152 taran

Bocsesz csak gyorsan írtam xD
  • 400V
    Ezt figyuzzátok. GROUND WAR TANKS stream. Tök állat van benne SU252 taran, sturmtiger, su152p, su152g meg egy rakás tank ami nincs wotba.

http://hu.twitch.tv/negond1k
  • QQMAALAXD
    Tapasztalatom szerint a játékosok 2000-2100 wn8-tól nagyképűek,ahogy a wn8 emelkedik úgy emelkedik vele a nagy arc és úgy csökken vele az inteligencia is már ha van miből leadnia XD pattognak mint a bolhák de hasznuk nincs
  • Master91
    Van mire arcoskodni ja...

Üsd szét a fejét 3x, vissza veszi a pofát hidd el.
  • 400V
    Fogalmam nincs, nem látok bele ilyen emberek fejébe mi a célja vele. Poén, hogy kapott valami 1 hét prémiumot, amíg ment az 1 hét addig full prémlőszerrel ment minden csatába, amint elfogyott a prém már nem olyan vicces ha összelő 15 000 - 20 000 eket mínuszba győzelemre. Az a baj ez mellé még nagy arc is párosul rendszerint.
  • Bee
    Ne viccelj, pont Neked kell mondani, hogy full golddal az IS-6 terminátorrá válik???
  • QQMAALAXD
    És az mire jó hogy le nullázzák az accot? elvész a csata szám,elvesznek a tankjai mind,vagy csak amit ő választ ki? XD a másik meg ezekről mindenki tudja a dörgést csak kinevetik őket lehet lila is akkor sincs tudás mögötte mert ötödik account és nagy tierbe meghal az első 2 percbe,verik a nyálukat a számokra közbe meg balfékek :)
  • QQMAALAXD
    persze más tankja sincs csak prém tank is6-al könnyű,vk72-vel nulla a tudása ennek ha lesz free xp-ből tizes tankja full balfék lesz az tuti XD csak is6-al nyomja gondolom vagy 3000 csatáig aztán vesz egy x-es tankot
  • 400V
    Úr isten mekkora nyomor! :D

Itt van haverom is. Külön kérte a WG t hogy nullázzák le a statját hogy majd statpadderkedik.

• JeffDunham
    IS-6 stat húzásra? Háááááát...
  • QQMAALAXD
    Ez ugyan az csak pepitába szánalom

• bigmano
    2 p*na agancsos kólával...!
  • QQMAALAXD
    Szegényke ötödik account,cs IS6-al tud valamit stat húzás ezerrel XD a 10 es VK 72-vel a tudása nulla nem jön neki össze a dolog 800 átlag sebzés szép.Kíváncsi leszek mikor lesz neki 10 es tankja free xp-ből XD

• suba53
    Az FTR mai dátumot írt. Valószínűleg az van, hogy most is először az orosz szervereken váltanak, aztán rá egy nappal az EU szervereken.

Vagyis itt holnap lesz a verzióváltás, ahogy a magyar oldal mutatja.
  • Bee
    Nekem a család mellett is belefér még a CW, mivel nálunk nem kötelező a részvétel. Ha van egy szabad fél órám, akkor megyek, ha 2-3 hétig nem CW-zek, senki sem szól érte. A hangulat nagyon jó, valószínűleg ezért is nagyon alacsony a fluktuáció. Itt össze lehet egyeztetni a családi életet és a játékot. :)
  • Tono34
    Azért vannak ott jó kis tankok. Az E75 például az egyik legjobb 9-es tank.

• foxbat88fx
    lol, észre sem vettem a számlálót :D
    én is ezen gondolkodom, hogy választható lesz-e vagy nem, meg hogy leszedjem-e vagy ne :D
  • Bee
    A német ágban nekem is van tapasztalatom (E100, Leo1, E50, Boris), de ezek közül egyedül az E50-nel nem tudtam megbarátkozni, de ez is csak az én hibám. Nem könnyű játszani a németekkel az új TD ágat leszámítva, de közel sem önkínzás, sőt, az E100 az egyik legnagyobb fun faktorú tank a játékban. Ha vannak artyk az ellenfélnél, akkor tök mindegy, hogy melyik lassú tankot viszed, mindenképp érdemes arty safe-ben maradni. A német technika sem vonzza jobban a tüzérségi lövedéket, mint más nemzet tankjai.
  • JeffDunham
    Ajánlom figyelmedbe a főoldalon lévő visszaszámlálót, ami még 24 órát mutat. Az hivatalos, a blog nem.

Én is szerettem volna mára mert melóban gyorsabb a netem, de hát bukta. :(

Most akkor lesz HD és normál verziós letöltés? Azért megnézném mennyien töltik le ezt és azt...
  • foxbat88fx
    p*na sörrel :)
  • carp3tm0nster
    a pinát nem tudom überelni, te nyertél :-D
  • JeffDunham
    Én meg a pinára. Az sem laggol, és nem is tartozik ide. Még valami?
  • Nazarov77
    Azóta már oldódott mindkét oldal és nagyjából arányosan vannak lobbyba németek és oroszok. Szerintem azért volt ennyire sok német player mert kijött a rank 3 Tigrissel és Párduccal tesztre,azok legendás masinák és a játékosközönséget jobban érdekelte mint a KV-85 meg IS-1. ( Párduc amúgy is egy szörnyeteg, legerősebb tank az elérhetőek közül most a játékban szerintem :D ) De 1 hét után legtöbben kihúzták őket, aztán elkezdték a másik oldalt húzni és szépen oldódott. Balance alakulgat, az orosz fanboyok meg úgyis oroszokkal fognak játszani élesbe úgyhogy ilyen probléma nem lesz.
  • foxbat88fx
    na úgy látszik át lettünk b***va :)
    nem is ma jön a pecs :P
  • haflac
    Hétvége van ma is vagy mi van?Szünet van az iskolában?Fantasztikus mi megy tier 5-ben.Minden csata 4-15,persze vesztek.
  • carp3tm0nster
    a repülős wt részre gondoltam... nem a cbt-re...
  • patchaou
    Én ezért is várom mert pont fordítva van nálam a ping és az fps. WoT-ban 20-30 fps (bokorban zoomolva kevesebb) és 70 körüli ping, míg WT-ben 13-20 közötti ping és 60-70 fps XD
  • patchaou
    Talán mert nem 100k játékos izzaszt egy szervert XD Majd fog az is ha a GF is beindul.
  • bigmano
    Mert CBT és jóval kevesebben játszák.......?
  • carp3tm0nster
    faszikám, akkor a Warthunder miért nem laggol?
  • lammaer
    Nem hangsúlyozza senki.
  • patchaou
    Mégis hol van az kihangsúlyozva, hogy realisztikus a játék?
  • Bratyex
    Oké csak akkor nem kéne kihangsúlyozni hogy realisztikus a játék, meg a terv szerint másolnak le egy az egyben mindent kívülről belülről!
  • lammaer
    Ezt már sokszor körbejártk: ha a valóságnak megfelelően csinálják, akkor pillanatok alatt kihal a historical battle. Mert nyuilvánvalóan mindenki az átlőhetetlen tigrissel megy majd, senki sem fog futófraget játszani a t34-ben.

Lásd WT, ahol a múltkoriban olvastam, hogyha német tankkal mész akkor áll a nagy sor, mert orosz oldalon nincs senki.

BALANCEOLNI muszáj, hiába nem történelemhű. A JÁTÉKEGYENSÚLY előrébb való.
  • lammaer
    Többek közt ezért nem CWzek. 3 purdé van, ha hazaérek 6-ra, van 30 percem hogy szabadfoglalkozást tartsak, utána 6:30-tól 8:30-ig "munka" (fürdetés, etetés, mese, lefektetés).
    Nekem ne villogjanak hogy jaj ég a ház, gyere megmenteni a területet - mert ez csak egy játék, nem érhet fel a való élettel.

Aztán amikor eljön az én időm, akkor meg hadd csináljam ami nekem tetszik.

Az asszony amúgy néha nekem is puffog (főleg hétvégén ha reggel pizsiben tologatom egy kicsit az internetes tankokat), de alapvetően kompromisszumot kötöttünk. Pl azt már megszokta ha egy csatát elindítok, akkor addig nem megyek reggelizni amíg vége nincs vagy ki nem lőnek. Szóval ilyenkor meg szokta nézni a monitort hogy éppen hogy áll a meccs :)
  • haflac
    Az 1 lövéssel elintézhető tankokról az esetek 80%-ban MIÉRT PATTAN LE?Ez vicc.Mintha ilyenkor hirtelen lenne páncélja.
  • Zegi Norbi HUN
    Jah