418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szakasz
    úristen, ne legyentek már ekkora ba...szok.

nem olvastok híreket ???

9.0 patch van, délig leglább állni fognak a szerverek.
  • j0nNyKa
    azt én is elolvasnám, ahogy a tonline megválaszolja, hogy mitől szarok a wot szerverek :)
    azért, mert a magyarok magas %-a tréonline user, még nem a tréonline a hiba okozója :)
  • Axon
    Engem sem enged be a szerver. Látom másnak is van ilyen problémája. Ez tervezett leállás (mondjuk egy patch miatt) vagy csak a szokásos balfaszoskodásuk.
  • R3nton
    Nyilván, csak előtte le fog menni a CNN-en és a BBC-n. Utána megrohamozzák őket. Amúgy semmit nem fognak visszaadni, azt fogják írni, hogy néha előfordulnak kisebb lagok, amúgy meg nálad van a hiba.
  • Zegi Norbi HUN
    Meddig fog állni a szerver?:)
  • madmanic
    Ha valaki felvenné a kapcsolatot a tonline al, a választ legyen olyan kedves megosztani, most már érdekel, hogy mi okozza ezt a laggot. thx.
  • LSSAHPAUL
    Én is t-online-os vagyok, játszhatatlan a game, tegnap csak 3 csatát mentem de annyi szidást kaptam hogy félő hogy banolnak lassan noob játékért :), szal írtam a wg-nek hogy pengesse vissza a goldomat 4 nap prém ára, csinálja meg a szerverét, ha nem tudja akkor a maradék 8 napot is pengesse vissza goldba és tegyen vissza standard accountra. Csatoltam az utsó 3 nap PingPlotter-es tesztjeit mindkét eu szeróra. (csak az utsó kettővel van baj, 20%;40% packet loss a 2 wargaminges helyre)
    Még nem válaszoltak, de tuti lesz vagy 3 nap mire 'precedens' döntést hoznak, mert gondolom ha ezt kifizetik akkor boldog boldogtalan írni fog nekik :)
  • Gyuszopapa
    Már én is megszoktam,csak így a színük és statjuk értéke konvergál a nullához hiába húzták fel ennyire.Hellcat-el utoljára akkor lőttem goldot amikor kifogyott az alaplőszer.Miden járműbe rakok 2-3-at de talán a 2900 csata alatt ha 20-30-at talán ha kilőttem.
    Mivel nem költök a játékra így nem igazán engedhetem meg hogy gold lőszert használjak a másik meg az hogy megoldom a szituációkat alappal is mert az eszemet és az ügyességemet használom.
  • patchaou
    Ezt már megszoktam. Ha tizensokezer csatást látok hellcatben, akkor 99,99% hogy goldot lő még egy tier 4-es med-be is...
  • Gyuszopapa
    Úristen mennyi lila és kék játékost látok de nagy részük statpadder vagy pedószinten játszik.20000 csata átlagjárműszint 2,54.
    Orosz szakasz 3 T-49-el jöttek szerszámot növeszteni,5-ös szintű csatában szórták az aranyat vele a másik szakasz 2 KV-1 szintén csak arannyal spammelt nem elég nekik az átütésük 5-ös szintre?T-49-el még 1 darab aranyat se lőttem el még hetesek ellen se nemhogy 5-ösökre pazaroljam,KV-1-el szintúgy.
    Amúgy király tankot húzok AMX 40 ,az aranyat szóró KV-1 3 aranylőszerét pattintottam vele,biztos ideges lett.
  • Bartlebi
    Ezt mondom én is!
  • Bartlebi
    Max a T-online-tól kérhetsz érte prem napot, mert úgy tűnik csak azok laggolnak akiknek ez a szolgáltatójuk. Én nem tartozom közéjük és nálam nincs is lagg.
  • patchaou
    Ezzel az erővel a type tulajoknak dupla gold járna vissza...
  • patchaou
    Jajj bocsi, előző kommentem már lehet hogy nem aktuális, most látom hogy van még pár oldal...
  • patchaou
    Ez a kukumalac lehet hogy tényleg az "izmoskígyó"
  • AlucardHuN
    Noob1s-t nerfelni, eszednél vagy te? Ígyis nehéz a tierbeli heavy-ket két lövésből kilőni.
  • popey8
    Hm érdekes. Komoly probléma lehet a Telekomnál, ha már Németo.-ban is panaszkodnak rá. Lehet megérne tényleg itt is egy bejelentést.
  • JeffDunham
    Legnagyobb baklövésem volt nekem is a Churchill GC. Tudtam hogy a Churchill-ből át lehet menni, előre gyűjtöttem rá az xp-t. Az új patch napján megvettem. Hiba volt. Később jutottam el az AT-7-ig, mint ahogy az ágon haladtam volna. Jó ágyú, de sz@rt sem ér a tank. Meg merem kockáztatni hogy az ARL V39 még jobb nála, pedig aztán...
  • popey8
    Én már beszéltem ezzel kapcsolatban egy Thomis ismerőssel:D Azt mondta, h be lehet jelenteni a lag és ping problémákat, de sok esetben még jegyzőkönyvbe sem kerül, mert a Thomi a szerződésben csak egy min. fel- és letöltési értékre vállal garanciát, válaszidőre nem. Ezért sok esetben nem foglalkoznak ezzel, persze tisztelet a kivételnek (amikor is náluk van csúnya szerver gebasz). Válaszidő problémát csak hálózat korszerűsítéssel lehetne kompenzálni. Sok helyen azonban nincs pénz lecserélni a jó öreg rézkábeleket.

lexlutor: tényleg az egyik a legjobb a tierjében, csak ne kelljen elmozdulni a bázisról:D Amúgy azzal nyertem 2k goldot anno, a lövege T6-ban odabasz.
  • hartman76
    Nem csak magyar probléma.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/355431-811-katastrophale-fpslags-zielen-unmoeglich/page__st__360
  • bornofakone
    pf :DDD
  • lexlutor
    akkor is a legjobb, h a churchill gc-hez nem nyulnak, mert az egyik legjobb a tierjeben :DDDDD
  • bornofakone
    Csak h a pinges témához is hozzá szóljak :D (most ilyen kedvem van)

Tréonline-s vagyok én is, szintúgy giga spike-k vannak, bár tegnapig még tűrhető volt, ma 4-től egyszerűen játszhatatlan volt a game. Prémem van, dupla xp-s nap...de muszáj voltam abbahagyni 10+ game után mert már leírhatatlanul szar volt...

Szombat óta pedig megszámolni se tudom hány olyan csatát vesztettem el, ami 1 lövésen múlt 1v1 és pl. t30-al lövök majd kiderül h a tank addigra már máshol volt és utána már meg is haltam. Vagy tiszta hit helyett már csak a láncának a csúcsát tudtam elkapni és kill meg zsírós sebzés helyett 1 track-lt enemy lőtt rám.
  • bornofakone
    Pont h nem kár, mert pl. a jó kis autobounce-s UFP-jét nerfelték le....(tomato man-ek ellen tökéletes volt, mivel autoaim-el lőttek sok esetben a lövés ezt a részt érte, illetve ha 1 lövés is csak arra téved és ez miatt nem vesztek hp-t már megéri, de nem, most még azt is nerfelik, viszont a hiperszuperultrapontos HD modellezés közbe elfelejtették h a kupola jóval nagyobb arányaiban mint a valódi tankon...akkor most mi a helyzet?!

Amúgy meg azt írták egyenlőre megnézik elég lesz-e neki ez a nerf, ha nem akk na úgy mégis mihez nyúlnak hozzá? Hát persze a dpm-hez.
    Igazából sokkal égetőbb dolguk is lenne (kv1s, t57, WT, t18 stb) de nem baj a tutira op tankokat kár is nerfelni, nerfeljük a slightly op-t :D

Tudom HD szutyok lesz ez is, és később már nem akarnak foglalkozni vele, de akkor is. Komolyan az ideg el tud kapni mikor olyan tankokat nerfelnek amelyek nem sok vizet zavarnak, és még azt a pici örömöt is kiölik belőle...csak nehogy a hype-olt op tankoknak baja essen, mert tomatoman nem spammol goldot vele többet és akk nem lesz tele a zsebe WG bácsinak :(
  • ximix #304552
    Tipp
    Pár napja linkeltem miszerint a thome hálózatokat fejleszt lehet átirányították a hálózatokat addig másfelé.

http://www.telekom.hu/rolunk/vallalatrol/kozerdeku_informaciok

Nekem 5. van csak összesen, ez nem semmi .
  • Dani271
    Felvetetsz egy hibajegyet, és csatoltatod a pingplottert.
    Mást nem tudsz. Valszeg elfogyott a foglalt sávszél a telia-tól, és garasoskodnak :D
    Sok sikert!
  • JeffDunham
    Amíg egy Stuggal csak szemből tudsz operálni, addig a Comet "mozgékony" med. Annak az a dolga hogy oldalról csipegessen.

Meg azért nem árt észben tartani hogy az egyik TD a másik MED. Teljesen más játékstílus. Utáltam a Cometet. Láttam QB-t játszani vele. Mondom baszki ez ilyet is tud?! Visszavettem legénységet húzni, azóta is meg van...
  • GabeE3e
    Tortoise "nerf" annyi,hogy megkapja a HD modellt,tehát részletesebben ki lesz dolgozva a páncélzata,mint minden tanknak ami HD-modellt kap.

Kár is rá szót fecsérelni.
  • JeffDunham
    Szintén T-online, 150-es ping. Megyek előre, lag, jövök visszafelé ezerrel. Meg sem tudok fordulni ennyi idő alatt. :D Be sem kapcsoltam ma a játékot.

Még valami. Verzió váltáskor szoktak adni +1 nap prémet (ha van). Akinek nincs, érdemes most előfizetnie 1 napra mert kettő lesz belőle. Ha fél napot modolással fog b@szakodni, akkor is marad ingyen egy fél. Bár ennek az érvelésnek ellent mond a józan ész, mert oltári lagok várhatók.
  • Jakuza1
    Na igen vannak furcsasagok a jatekban. Lasd Stug3 150 pennel t5-ben, mikozben mondjuk egy tier7-es comet agyuja 148.
    Oh hat persze hogy tud 200 feletti pent, de golddal, hogy hadd menjen bele a penz. Es persze kozben aa rendes tankok egyre kevesebb penzt hoznak, foleg ha nincs premium.

Pont nem veletlenul jegyeztem meg, korabban, hogy a fejleszteseknek es egyeb hasonlo furcsagoknak, inkabb a penz beveteli oldala, mintsem a logikus es atgondolt fejlesztesek letrehozasanak a celja.
  • lexlutor
    ezekutan arra leszek igazan kivancsi, megis mit fognak buffolni? es persze mennyivel?
    gondolom lesz egy nemet tank, h ne legyen hoborges az kap majd 10 meter latotavot, meg 15 hp-t :P
  • bornofakone
    Vicc :)
    Még véletlenül se azokat a tankokat nerfeljük amelyeknél szükség is lenne rá, áá, ott van a pici tortoise, elvileg az "slightly" op...:)

Nerfeljük a páncélját, és ha az se elég neki, majd jöhet a dpm. (kíváncsi vagyok mikor tűnik fel nekik h nagyobb az a rohadt kupola a játékban mint a való életben, csak ha már HD szutyok modell, meg valósághűbb páncél meg stb.)

Ja amúgy bocs h így kirohanok, de úgy szeretem mikor olyan tankokat nerfelnek amelyek így se jeleskednek hű de jól (oké tényleg dpm az best, de ennyi, abból kell élnie a tanknak, meg a hp-ból mivel azt a mocskos nagy kupolát alig tudom eldugni...) és aztán ott van ilyen t57 vagy WT....véletlenül se nerfeljük őket, ááá :)

Milyen régen írták h vk4502B-t buffolják mert szar statisztikailag se teljesít jól...most meg se buff, se nerf-t nem kap (mit akarnak azon még nerfelni?! :DD 1 béta kori szökevény, ami nem a mostani high pen-s/gold-s korszakhoz lett kitalálva)

(reagáltam 1 picit az ftr-n olvasott 9.1-s szöveghez is :D)
  • Jakuza1
    Hagyjad mar ettol ennek koze nincs az RTSMMO-hoz, de meg az osszehasonlitas is eleg tulzo.

Attol hogy gondolkodsz valamin attol nem kell stratyegiai jateknak lennie valaminek.
    Amugy meg az a gaz ha nem hasznalod a fejed es az lehet a legutolso FPS is, mert nem lehet mindent zsigerbol (reflex stb) megoldani.
  • Antimat
    Hm, és nekem is T-Home.
    Mondjuk nem változtat a dolgon, más netszolgáltatóhoz így hirtelen nem tudok átmenni.
  • ximix #304542
    Nem vagyunk egyformák.

Valakinél kimerül abban, hogy nyom egy "w" meg egér bal klikket
    Valaki meg fejben játssza le, hogy ha oda kimegyek és az enemy ott áll akkor észre vehet-e, takar e annyit a bokor, betud-e lőni ide az arty ha most amott áll, ide tudnak e suportolnia barátok, az a mélyedés eltakarja-e a hullt, goldal fog lőni........
    Ez neveztem magamba taktikának vagy stratégiának
  • Simulacrum
    Akkor a kérdés adódik. Tud a T-online tenni valamit az ügy érdekében? Érdemes nekik írni, ha igen pontosan mit kellene?
  • DarkDays
    Köszönöm az infót,közbe én is kérdezősködtem,és a legtöbb ember t-fos
  • Antimat
    Komolyan ezen gondolkozom már.
  • Jakuza1
    "amolyan RTSMMO"

Lol es ezt te komolyan is gondoltad ? :P
  • tothgyorgy
    1x lehet, de erős a gyanúm, lesz még ilyen.
    Legalábbis nekem ez a 2. 300, csak az első régebben volt. Nem emlékszem mikor, rosszul meg inkább nem mondom. Figyelni kell, majd szólnak mikor lehet megint.