418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hat ez eleg gaznak tunik. -
nekem is leszedett 2.4 gigát. -
Ez végre valami hír, jó lenne, ha vége lenne a lagpartynak, legyen az a T-Home vagy a WG hibája. -
ilsalon #304613 T-LAG probléma.
T-nél dolgozom és véletlenül azon az osztályon is találtam egy acélfetisisztát, ahol esetleg lehet fogalmuk arról, mitől van ez. Hát nincs fogalmuk, ellenben nézegetik a problémát más ügyből kifolyólag. -
Nem, csak itt emlegette valaki, hogy 12 óráig úgyse lesz semmi. -
kHares #304611 Most pingeltem a google-t, eddig még nem csináltam szóval nem tudom mennyire normális eredmény. Ha esetleg más is megnézné megköszönném, lehet tényleg a t-online a hunyó.
-
Ja, mert ott a hir.
Version 9.0 Release on Wednesday 16th April! -
DarkDays #304609 Nekem már tölti lefelé. -
Cyon #304608 Hát itt nem lesz ma 9.0, legalábbis a visszaszámláló megint 25 órát mutat. -
Nekem a Launcher elkezdett valami 2.3 gigás frisstést leszedni most. -
elvileg 10 órakor letölthető lesz? a tegnapi számláló szerint igen. -
szakasz #304605 nem akkora balfékek, kb 1 hete eltervezett karbantartásról van szó (9.0), 12:00-ig legalább. -
szakasz #304604 ennek a ping/lag-hoz semmi köze, a dns szerver csak a név feloldásnál kap szerepet, tehát:login1.wargaming.eu...... -et feloldja a dns szerver, utána már csak az ip alapján kommunikál. -
szerintem sem, bár alapvetően jobb lesz, mint rosszabb úgy általánosságban -
Simulacrum #304602 Nekem is ezt tanácsolták próbának. A routeremben beállítottam a Google ingyenes dns-ét de semmi változás. Mondjuk a Windows hálózatoknál nem próbáltam, de megpróbálom ott is. Gyanús, hogy nem fog segíteni. -
madmanic #304601 A szolgáltató a t-online, nem a "gép".. ( most csak szívod a vérem, ugye? )
És már megoldódott, ahogy lejjebb írtam, fel kellett oldatni az IP tiltást a szolgáltató oldalán..
ON. -
calalevado #304600 nem lehetnek ekkora balfékek hogy csinálják a prémes akciót akkor amikor be sem lehet lépni. Nesze neked 3 nap + duplázós első 10 helyezés. Éjszaka jól haladtam az E-50-el meglett a lánc + meglett majdnem a torony, gondoltam estig meglesz a nagy puska. Így persze nem hogy **nak. Ha nyertünk csatánként okádta a 2K xp-t, persze bukta estén 300. Na ilyenkor a győzelem érdekében hasznos az arany lőszer. Főleg ha 203 penes a löveg(Tier7) van fent az E-50-nek és bedobál Tier 10-be sebezni. -
És patchnél jóvá is szoktak írni egy napot. -
nem tudom egy számítógép hogy tud tonline-os lenni, de témánál maradva megnézhetnéd a google dns beállítást, kíváncsi vagyok, javít-e a helyzeten -
Marhaságok regjéhez nagyon jó a freemail :) Oda mehet a spam. Időnként belépek és kitörlöm. -
haflac #304596 Tök jó.Van 3 nap prémem,viszont nincs szerver.Ez az igazi akció. -
madmanic #304595 Nem az én gépem a tonline os, újratelepítésnél ez volt az "igény"..
Kérdésre, hogy miért nem jó, ha a t-onlineos címről mennek ki a levelek, a válasz "CSAK"...
Nem kell folytatnom, ugye..?
-
haflac #304594 Nem olyan jó tank az a type,de nem is rossz.De messze van a régi énjétől.Nem lehet vele megkerülni semmit,mert leforogják,pedig állítólag medium tank.Hú anno,hogy utáltam mikor 8-asával jöttek én meg a régi kv-val dzsanáztam.Sok esélyem nem volt. -
ja hát freemail :)
felénk már elmúlt 1990 meg ilyesmi, if you know what i mean :) -
suba53 #304592 Egy AMX40-et cincáltam szét nemrég a Covenanter Bofors gyorstüzelőjével oldalról.
De kellett bele az arany, mert egyébként meg sem kottyant neki.
Szegénykém csak nézte, ahogy porlad a HP-je. :-) -
Na, asszem ez tökéletes példa a WoT-os közösség átlagára (sry ha volt már):
-
madmanic #304590 Ha t-onlineos az előfizetés, nem lehet alapértelmezett ( kimenő ) levelezőként freemailt beállítani.
-
MalusDarkBlade #304589 Mivel az ukránok se értenek az informatikához, többek között, ebben semmi meglepő nincs. -
őő wat, nekem van beállítva (nem outlookba, windows live mailbe, gondolom egyről beszélünk)
egyébként router + tonline kombónál nagyon sokat tud dobni az ilyen lag problémákon, ha google dns szervert állítotok be (https://developers.google.com/speed/public-dns/docs/using)
valaki megnézhetné, hogy segít-e, bár továbbra is állítom, hogy a leírásaitok alapján simán a wot szerverek szarok -
madmanic #304587 Simán elképzelhetőnek tartom, hogy valami korlátozás van, ahogy t-online userként outlookba sem tudsz beállítani "külső" (freemail, gmail stb ) levelezőt mondván, a "spam" ne az ő smtp szerverüket terhelje...
Külön kellett kérnem egy ismerősön keresztül az IP feloldást, az ügyfélszolgálat meg adja a hülyét, hogy ilyen náluk nincs is...
-
nemtudommivan #304586 Van itt valaki aki segítene megfogalmazni egy levelet a supportnak ? Megváltoztatnám a jelszavam de a megadott telefonszám már nem él és szeretném azt megváltoztatni. Az angol tudásom nem elég ehhez bénázni meg nem akarok. -
Nem adnám el, de egy kis kompenzáció nem ártott volna, elég drasztikus változtatás után (pláne, hogy az ember pénzért vette). -
De mért kell nerfelni a Tigrist?
Még is mit akarnának rajta nerfelni? Még lassabb legyen? 7 mp-s legyen megint az újratöltése? Legyen még papírabb a páncélja?
-
Igen, képzeld el nem tudtam meddig áll, ezért is kérdeztem meg. Azt viszont nem értem, miért kell megint egyből személyeskedni. Úgy tudom ez egy fórum, ahol megtudok kérdezni dolgokat, de látom már ezt sem szabad. -
nemtudommivan #304582 Szuper a tiger1 tűzgyorsasága de továbbra sem nevezném heavynek.... -
técsé2 #304581 Hát azért 4 nappal ezelőttig teljesen jó volt a game. Átlag ping 20-40. 2 éve tolom én is és most fordult elő előszőr hogy a ping 100 fölé ugrott ami konkrétan 400-600 -t jelent. Ha 2 évig működött a t-home akkor most mi a fax van? -
Okmyx #304580 - Tiger I will be nerfed a bit
Már várható volt. Igaz a buff óta nem játszottam vele, de előtte is egy igen jó tank volt (152 meccs, 55% WR).
A Churchill GC szerintem nem olyan gáz (90 meccs, 56% WR) de az tény, hogy az ARL V39 lényegesen jobb játékélményt nyújtott nekem (186 meccs, 57% WR). -
stork13 #304579 Type-ot eladni bűn, kellemesen növeli az account valós pénzbeli értékét. :P -
Köszi az uncivilizált választ. Van aki függőségét még a munkahelyén is ki akarja elégíteni, addig amíg a többiek kimennek cigiszünetre. Ilyenkor nincs idő olvasgatni, hogy mégis miért nem mennek a szerverek. -
Nyugi, addig még legalább 6-an meg szokták kérdezni.