418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #304936 Kicsit lejjebb a kolléga linkelt valamit. Itt konkrétan. -
McLarenpowa #304935 100ms a ping de nincs lagg meg ugráló tank most nálam EU1-en... T-home -
kHares #304934 Azt látom hogy költözött a server de játszhatatlan még mindig
-
stoppos #304933 Azt hiszem én akkor várok pár napot. Addigra lecsengenek ezek a bugok. -
Én ahogy nézegettem az xvm miatt dob ki és nem enged vissza míg vége nincs a csatának. Aztán újra aktiválni kell az xvm-t... -
Bartlebi #304931 hááát ez fasza! Ketten megyünk szakaszban, végre egy jónak tűnő kör, erre kidob mindegyikünket és nem is enged vissza. -
Nihili #304930 Hupsz, az általános fül alatt tényleg ott van az optika effektus ki és bekapcsolása. Én valamiért a grafikai fül alatt keresgéltem. -
Userx2 #304929 http://www.koreanrandom.com/z/sirmax/xvm-editor/XVMEditor.swf
Itt tudsz kontárkodni. Ennyire nem ismerem, pár dolgot belőttem vele. -
Toweliee #304928 Fél óránál több időt vártál? -
lexlutor #304927 xvm melyik parameterevel lehet kulon latni egyenkent a kiosztott sebzeseket? -
yossarianHUN #304926 Beállítások. -
Toweliee #304925 Nem, nekem ez túl színes. A saját configom nagyon egyszerű, semmi négyzet, kör a tank körül, csak az értékek, és az eltűnt tank utolsó ismert pozíciójának mutatása térképen. -
Nihili #304924 Sniper módba belépve zöldes árnyalatot kap a kép, nem lehet valahogy ezt az effektet kikapcsolni? -
Userx2 #304923 http:///wothungary.hu/news.php?extend.867 -
Userx2 #304922 http://http://wothungary.hu/news.php?extend.867
Ezt próbáltad már? -
Toweliee #304921 Rendben. -
Nálam eltelt egy kis idő mire működött. -
Nekem is aktiválva van, de nálam se mutat kört a mapon, meg nálam a színeket sem. Belépésnél amúgy kiír egy olyat az üzenőfalra, hogy rossz token vagy valami ilyesmi. Szerintem is az xvm-el lesz gond lesz majd frissítés hozzá gondolom. -
Bármit írok át nem változik semmi... -
lexlutor #304917 ennel tovabb szerintem nem jutott a dolog.. -
lexlutor #304916 9.0hoz szerveroldali celkeresztet tud mondani valaki? -
Toweliee #304915 Sajnos nem működik. Aktiváltam, újraindítottam és mégse. -
foxbat88fx #304914 ja mert én is találtam hasonlót az editorban... csak azt hittem elcsesztem valamit (nem szoktam konfigolni)
akkor marad a szenvedés :) köszi az infót! -
VanDaal #304913 Hosszabb pihenő után tértem vissza a napokban, és reméltem, hogy csak az én figyelmemet kerülte el a dolog, de akkor úgy néz ki, nem erről van szó. Pedig nem bántam volna, ha sikerül megúszni egy-két legénység átképzést :)
Lexlutor:
Pár hete olvastam róla, talán valamelyik FTR cikkben, hogy többek között ezzel is szeretnék növelni a történelmi csaták népszerűségét, és a kisebb, főként scout szerepet betöltő tankok respawn lehetőségével (szintén csak a történelmi csatákban), de akkor még csak ötlet szinten volt róla szó, és ezek szerint egyelőre nem is jutott ennél messzebb a dolog. -
Simulacrum #304912 Megnéztem, elvileg a config fájlokban engedélyezve vannak a körök, vonalak berajzolásai mégsem mutatja nálam sem. Gyanús, hogy az xvmben van valami bug most. -
Chaffee #304911 Ilyen a sors keserű csók ami fáj -
Simulacrum #304910 Itt kell belépni fölül a jobb sarokban és aktiválni csak úgy lesznek láthatóak az értékek. -
foxbat88fx #304909 na nekem is ez a bajom....
megy az xvm, vannak színek, meg mutatja a mapon a tank neveket stb...
de nincs kör kocka meg hogy merre nézek :S
de senki nem akar segíteni xDD -
Pares #304908 Szerintem nincs. A hivatalos oldalon sem olvastam róla semmit, csak megemlítették volna...
http://worldoftanks.eu/en/news/guide/historical-battles-basic-guide/ -
Simulacrum #304907 Sok szidást hallok Komarin esetében. Azt abszolút elismerem, hogy régen jobb volt (a bázisok elhelyezkedése miatt), de szerintem meddel és lighttal rettentően jól játszható.
Semmi extra ez a mellékelt csata, csak azért raktam fel, hogy megmutassam hupilila csapattársak mellett is lehet alkotni. Brutál jó játékosokból állt a gárda, de így is jutott sebzés bőven. Kicsit szunyókáltak biztos.
Komarin Pattonnal
-
Toweliee #304906 Mi a megoldás arra, hogyha az xvm mutat mindenfélét, kivéve a színeket és az értékeket? A térképbeállítás jó, bázisfoglalás jelzése jó. -
Notepad++-al most vagyok az xvmc-ben. Hol kell beállítani hogy legyen a mapon, kör, kocka meg vonal? -
lexlutor #304904 en ilyenrol sosem hallottam. -
VanDaal #304903 Valaki rendelkezik információval ezt illetően? -
Userx2 #304902 Telepítése:
-Miután letöltötted és bemásoltad a res_mods mappába, be kell jelentkezni a www.modxvm.com oldalra a World of Tanks neveddel/e-mail címeddel és jelszavaddal. A képernyő tetejénél a "Sign in" feliratnál.( A WG accountod alapján azonosít be a rendszer)
- következő lépésként kattints a "Activate statistics" gombra.
-Erre azért van szükség, mert kéthetente meg kell ismételni a bejelentkezési folyamatot, ezáltal frissülni fog az xvm statisztikád.
-jelentős FPS veszteséggel jár a használata 10-15 Fps.
Működik. :-)
-
A WG elismeri társoldalnak az XVM-et, valamint amikor loginolni akartam az xvm-es oldalon,akkor a wg honlapjára vitt és ott kellett, szóval szerintem nyugodtan.
-
stoppos #304900 Úgy is lehet, csak attól régebben megbolondult az update. Nem tudom, most mi a helyzet vele. -
Simulacrum #304899 Jogos, nem olvastam el rendesen a kiírást. Csak a nevem küldik el nekik, más adatomat nem. -
Kronos79 #304898 Én az eredeti blog oldalról szoktam leszedni és aszerint az eredeti audio mappába kell berakni. Most nem onnan szedtem. Megnéztem közben a blogon lévőt is és ott is az általam eddig használt módon kell bemásolni a fájlokat.
XVM-nél pedig kiderült, hogy be kell lépni a játékba és csak akkor aktiválódik. Én előbb replayeken teszteltem a modokat, mielőtt valahol crashel a játék. -
Marmint milyen adatot adsz meg nekik ?
Mivel a wot oldalon lepsz be es utana semmilyen adatot senkinek nem kell megadni.