418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ikarus44
    Sziasztok!

Engem egy csata alatt többször is kidobott a játék (csak úgy bezárult) aztán nem is engedett vissza.
    Ez mitől lehet?
  • Lorder
    szívesen :)
  • popey8
    Ok. Kösz az infót. Majd később kipróbálom.
  • Lorder
    én is csak 3 dolgot kapcsoltam ki:
    Smoke from the exhaust pipe -> Kipufogó füst
    Smoke and flames when firing -> Füst és lángok amikor lősz
    Clouds -> Felhők
  • JeffDunham
    Tegnap modoltam én is, el is felejtettem itt írni hogy a Tweaker kiveszi. Tényleg **** módon idegesítő volt.
  • Destydeme
    Hi all.
    Eddig csak laptopon nézem ezt a"szuper"játékot,win7.
    Xp-n mik a tapasztalatok,mennyire lett játszhatatlan?
  • popey8
    Azt nem tudod, melyik pontosan beállítás szedi ki? Nem akarnék mindent kikapcsolni.
  • KaCsaxyz
    FPS problemaval kuzdoknek SilentStalker tollabol:
    Update on the Performance Issues of mine in 9.0
  • Lorder
    WOT Tweaker 9.0-val :) eddig nem használtam még, de van benne pár hasznos offolható effekt amire nincs szükség ilyen a vaku is :D megváltás lett :)
  • Tono34
    Ezt kellene még megcsinálni artikra + néhány TD-re :D
  • ikarus44
    Sziasztok!

Engem egy csata alatt többször is kidobott a játék (csak úgy bezárult) aztán nem is engedett vissza.
    Ez mitől lehet?
  • seriousthreat
    most is fogok egy picikét streamelni :)

http://www.twitch.tv/serious_threat/
  • popey8
    Ne szívass! Hogy?
  • lexlutor
    hogy???
  • Lorder
    vééégre sikerült kiszedni a vakut sniper nézetbe :DD
  • lexlutor
    Hellcat statpadder mehetnek vissza kv1sezni egy darabig:

http://ftr.wot-news.com/2014/04/17/crashing-m18-hellcat-bug-beware/
  • popey8
    Igen, ha azt a fájlt nem rakod át/nem a Loca félét használod, akkor nem fog működni a mod.
  • popey8
    Á kellett volna többet aludni:D

*mivel az az xvm saját minimap.swf fájljával van összekötve.
  • pecaboy
    És ha felrakom a Locát, de a minimap-swf-et meghagyom Aslainosnak? Gondolom, elvesznek a minimapon a körök, miegyebek...?
  • pecaboy
    OK, köszi.
    Az Aslain-féle modot remélem nemsokára kijavítják, és akkor benne lesz minden, ami a Loca-ban is (körök, vonalak stb.). Addig nincs spotjelző, sebaj, kibírom :)
  • LSSAHPAUL
    Ha nem fogadtátok meg azt az újdonsült tanácsot hogy moddolás előtt a res könyvtárból 4-5 könyvtárat át kell másolni a resmodba, akkor nagyon könnyen meglehet tudni hogy gebasz lesz e egy mod felrakásával vagy nem, ugyanis ha azt írja ki hogy ez a file már létezik akkor ha felülírod akkor az eddigi valamelyik mod nem fog tökéletesen müködni, ha meg nem írod felül akkor az új :) és az esetek 90%-ban egymás írogatják felül. Ráadásul ha swf vagy pyc fileról van szó még az 'összesgyúrás' se nagyon lehetséges, legalábbis én nem tudom hogy kéne, pyc-et nem is ismerem mi lehet :)
  • popey8
    A hiába írsz át bármit részt úgy értettem, h amíg a Loca van fent (konkrétan a minimap.swf fájl a közös) az xvm-be hiába módosítasz bármit a minimappal kapcsolatban nem fog működni. Mmap.xml fájlban lehet konfigurálni a Loca modot, de mint mondtam abban nincs benne a spotlást kijelző ikon, mivel ez a minimappal van összekötve.
  • popey8
    Locaval ne is próbálkozz, ha kell a spotolt ellen jelző ikon is. Hiába írsz át bármit, ill. nincs is ilyen opció. Ugyanazt az .swf-t fájlt használja, mint az xvm, ezért hiába van fent az xvm, nem fognak megjelenni az ikonok. A mmap.xml fájlban sincs erre vonatkozó beállítás. Le is írta vmikor, h ezt nem tudja vagy akarja (már nem emlékszem) implementálni. Én a Loca féle minimap modot használom már nagyon régóta (régen az xvm-be benne se volt ez a minimapos buherálás) és nekem nem is hiányzik a spotolást jelző ikon. Bőven elég az utolsó pozíció kijelzése, mert már abból is látod, h ki volt felspotolva és ki nem.
  • Lorder
    nyugi nem csak a te szemedet égeti ki ez a hülye sniper effekt :) én is várok valami eltüntetős csodára :D egyébként szerintem nem az xvm okozza meg a gyenge gépek az fps gondot. Nekem sincs egy gyenge gépem, klántársamnak meg felső kategóriás proci+vga-val rendelkezik és fix 25!!! fps-e van, és a vicc az hogy mindegy mit állít be grafikailag mindig 25 :D
  • pecaboy
    Átírtam, hogy a csillagot mutassa, de így se megy.
  • calalevado
    nekem semmilyen mod nincs most fent és a patch óta bizony addig tölt a játék csatakezdéskor hogy már csak én vagyok a kezdőkörbe. A többiek mind elindultak...Ha így haladnak a lassabb gépek tulajait kinyírják a "szépségért". A grafot így is levettem alacsonyra. Szépek tényleg amik már HD-ba vannak tankok.
  • stoppos
    Értem. akkor valamit felülírt a másik.
  • pecaboy
    Aslainnál a csillag helyett ilyen égők vagy mik vannak, azokat hiányolom, amikor használom a Locastant. Kipróbálom Locastan alatt, hogy a playerspanelben átírom az égőket csillagokra.
  • madmanic
    Ez annyira OP, hogy már gusztustalan.. pfejjj..
  • stoppos
    A jobb felső részen alatt nem a kis csillagokat értetted? Vagy magán a minimapon?
  • pecaboy
    Konkrétan melyiket? A Locastan ugyanis nem xvm-et használ. Ha fel van rakva, az Aslain "villanykörtéi" nem működnek.
  • Pales27
    Köszönöm! Nekem xvm nélkül is esett átlag 5-10 fpst sajnos, ezért vissza kellett állnom a régi grafra.
  • popey8
    Ja lehet, kapják be. Nem akarok vakut:D Remélem nem csak engem zavar ennyire és lesz rá eltüntető mod. Hihetetlen, h nem látod hova megy a lövedék és az ellen tankját hogy milyen irányba kezd el mozogni.
  • patchaou
    Az Én öreg vackomon durván zabálta az fps-t. XVM nélkül ahol volt 35-45-fps, xvm-el ugyanott már csak 20-28.
  • popey8
    FPS-t nem tudom, de lehetséges, mert nekem elég erős gépem van, Windstorm mapon 30 alatt vagyok sok helyen (szinte már szaggat). A többi mapon is észrevettem fps csökkenést, de nem ennyire drasztikusat. Ez lehet az optimalizálatlanság vagy az xvm miatt is vagy egyszerre a 2. Konkrétan nem tudom, mert xvm nélkül még nem is indítottam el csatát. Lehet kipróbálom ma modok nélkül mennyi az fps, bár nekem az xvm szinte létszükséglet, szal úgy is fent hagyom.

1. megváltozott az xvm.xc helye, 2. aktiválni kell a stat kijelzést

Itt mindent megtalálsz.
  • Sunsetjoy
    Ezt szerintem a sniper nézet zöld színezésére értették, azt lehet kikapcsolni a beállításokban.
  • stoppos
    Hát editáld azt a filét magadnak.
  • pecaboy
    Hmmm...
    Leszedtem az Aslainos xvm-et, de ott nincsenek körök meg vonalak a minimapon. Ezért felraktam a Locastan minimapot, de így meg eltűnt a spotolt ellenség jelzése a jobb felső részen... 22-es csapdája.
  • Pales27
    wothungaryn azt olvastam regisztrálni kell az xvmet, meg hogy 10-15 fps-t ront
  • Gyuszopapa
    Az xvm nem működik nállam pedig mindent megcsináltam és aktiváltam is.
    Valaki tud megoldást.