418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Frissíteni kéne esetleg...
  • OnkleTonto
    HEEELP!

Pár nap kihagyás után örömmel fogadtam az újabb patchet. Majd felraktam az előzőleg is használt Jimbo gamers modpackot, és megőrülök, mert nincsen sniper mód, hiába tekerem a rohadt görgőt az egéren. Tudja vki a megoldást?
  • Savaran
    Történelmi csatában a ferdinand az eredeti 88mm/L71 ágyújával nem OP egy kicsit? mert ha igen visszaveszem :)
  • Toweliee
    Lehet szerezni 1 nap prémet és egy garázs slotot.
  • patchaou
    Mondjuk beállításokban teljes képernyő.. De ha mindenáron billentyűzettel akarod, akkor Alt és Enter egyszerre.
  • AlucardHuN
    Hmm valaki nem emlékszik melyik gomb az amelyik eltünteti az ablakot wotban meg a tálcát? Mert az nálam fps csökkenést okozott. Amúgy a normál grafika olyan ronda lett hogy az kritikán aluli...
  • TomDantes
    Ja, mondjuk igen, akár lehetne is...de...így is elég bonyolult az MM rendszer, szóval figyelje a tier-t, figyelje a járművek egyensúlyát, miből hány kerüljön egy oldalra, stb, meg még az eff. értéket is...kizárt. Ha meg is csinálnák, vagy az lenne, hogy szigorúan figyeli ezt a sok mindent az MM és lehet várni egy fél évet mire be tesz a csatába...vagy nem figyeli olyan szigorúan az MM..és...akkor meg tök mindegy lenne, ugyan az lenne mint most.
  • ikarus44
    Valakinél előszokott fordulni a következő?:Belépek a csatába, és percekig 999 ping rajtam kívül nincs tank, csak 2.-3. újraindításnál, de még akkor is ki van fagyva, és ha van egy kis szerencséd, akkor úgy 3-4 perc után talán magához tér a játék...
  • Nihili
    Egy képesség alapú MM esetében nem feltétlen arra kell gondolni, hogy unicum vs unicum, vagy paradicsom vs paradicsom csapatokat osztana le a rendszer. Hanem, hogy a jó és a rossz játékosokat egyenlő arányban dobná szét az MM a csapatok közt, ezzel is törekdeve az egyensúlyra. De egyébként tényleg lerágott csont, meg többször is közölték már, hogy egyáltalán nem terveznek hasonlót sem, szal felesleges rajta filózni.
  • tamas323
    Sziasztok! nem tudnátok valami megoldást erre az aim lag-ra mert nálam teljesen jól fut a játék addig amíg nem célzok be és szinte teljesen leáll akkorát laggol:/....
  • Scheff
    "Ja persze értem én, mindenki azt szeretné, ha Tigrésében ülve tucatszám mészárolhatná az ellenséges tankokat...szóval lehet egyensúlyozni, de normális egyensúlyt lehetetlen belőni a történelmi csatákban, mert a történelemben se volt egyensúly. "

Szerintem a németekkel pont, hogy tucatszám mészárolhatja az ember az ellenséget. Csatánként 3-4 tankot lövök ki vele, ami szerintem elég imba. Ennél is többet akartok? :D

• 3636
    Hali! Egy kis segítség kellene,vagy valami ötlet! Amióta bejött a 9.0 azóta 20 fps-el szenvedek.8.11-ben a játék 50-70 fps körül futott. Már a beállításoknál visszavettem a grafikát,újra raktam a játékot,frissítettem a videókártya drivert és semmi változás nem történt. Game boostert is használom,de semmi. Nem vagyok PC guru ezért minden ötletnek örülnék.
    Alaplap:ASROCK FM2A75 Pro4-M (http://ipon.hu/webshop/product/asrock_fm2a75_pro4_m/290734)

proci: AMD Trinity A10-5700 (4 mag) (http://prohardver.hu/teszt/ket_65_wattos_trinity_a10-5700_es_a8-5500/az_a10-5700_es_a8-5500.html)

Videókártya: GIGABYTE HD7870 2GB (http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r787oc_2gd_hd7870_2gb_gddr5_pcie/201966)
  • TomDantes
    Egyrészt ilyet nem fognak csinálni.
    Másrészt nincs olyan mérőszám, ami mindenki elfogadna, ami alapján be lehetne sorolni a játékosokat.
    Harmadrészt egyik mérőszám se jelent semmit, a jeleneg népszerű wn8 alapján ultalila hiperszuper játékosok is csinálnak olyan hülyeségeket, hogy hanyat lehet tőlük esni.
    Negyedrészt vannak módszerek, amikkel fel lehet húzni a satot valamilyen mértékben, hogy az illető jobb játékos legyen a stat alapján, pedig valójában teljesen rossz marad.
    Ötödrészt: Miért hiszi azt mindenki hogy NEKI pont kedvezne egy ilyen féle besorolás? És ha a hülyék közé sorol be a játék az eff. érték alapján? Akkor mi van?
    Hatodrészt: Ez ezerszer lefutott téma, ezerszer lerágott csont.

Amúgy a történelmi csatákra az lehetne egy megoldás, hogy esetleg szakasz-ban, platoon-ban lehetne menni. Egy összeszokott jobb játékosokból álló német csapat, simán nyerhetne.
  • lexlutor
    mega mostani matchmaker is szar, miert varsz toluk egy fenyevvel bonyolultabb dolgot? meg ezt a patchets em siekrult megcsinalni egy honap teszteles alatt.
  • Dani271
    "De játékosok észbeli problémáit sehogy nem lehet kiegyensúlyozni."
    Eff, wn, vagy bármi értelmes függvénnyel számolt érték alapján összerakott csapatok.
  • TomDantes
    Nem az a baj hogy gyengék a németek. A baj az, hogy nincs csapatmunka, az oroszok meg túlerőben vannak, és ledarálják a vérvörös Tiger II-ben feszítő siemkawarriror-okat. Ha a német tankok összedolgoznak simán megnyerhetnék az orszokkal vagy az USA-val szemben.

Még a teszten láttam, vagyunk vagy négyen németek tucatnyi USA Hellcat ellen, és mi van? Négyen négy felé megyünk. Zseniális.

A másik dolog.

Történelmi csatát akartatok? Na, akkor történelmileg mi a reális? Nézzük csak meg. Voltak a erős német tankok, meg a hatalmas túlerőben lévő ellenség, akik...ledarálták a németeket. Előbb-utóbb mindenképp. Na akkor? Probléma? Ez a történelmileg reális csata!

De értem én, ez egy játék, és úgy kell alakítani a balance-t hogy élvezetes legyen mind két félnek. De játékosok észbeli problémáit sehogy nem lehet kiegyensúlyozni. Magukat a tankokat meg...de hát nem gyengék a német tankok. Mégis milyen legyen az egyensúly? Ja persze értem én, mindenki azt szeretné, ha Tigrésében ülve tucatszám mészárolhatná az ellenséges tankokat...szóval lehet egyensúlyozni, de normális egyensúlyt lehetetlen belőni a történelmi csatákban, mert a történelemben se volt egyensúly.

De mindezt már akkor lehetett sejteni, amikor még csak hír volt a történelmi csatákról...de többség ezt akarta. Hát akkor...tessék.

Amúgy én se megyek történelmi csatába, már tesztszerveren elegem lett belőle. Sajnos.
  • Master91
    Próbáld ezt, tweakerrel én nem kapcsoltam ki, de eltűnt a füst + villanás:

nem fejlesztett grafikába levittem a csúszkát az extra effekteknél ( vagy mi a neve, ha dobtok 1 srceenshottot arról a beállítás részről akkor meg mondom pontosan )

És úgy full jó már nekem, még talán jobb is mint volt :D
  • patchaou
    Nálam (meg a többieknél a klánban) pikpakk lejött, a telepítés viszont eltartott vagy negyed órát.
  • foxbat88fx
    de jóóóóóó :)
    köszi! gusztustalan ez az új garázs :D
  • ikarus44
    Amikor a nagy hazai WOT videósok mondták hogy a németek egy kicsit erősek, már akkor tudtam hogy a WG nem fogja hagyni hogy a Németek valamiben is jók legyenek...
  • lexlutor
    kosz
  • popey8
    Először a németek voltak túl erősek, most meg túl gyengévé tették őket. Tipikus WG. GJ! Mondjuk én sztem ki sem fogom ezt a sz@rt próbálni. Marhaságnak tartom. Nemzet csatát vs nemzet vagy mi a szöszt se mentem egyet se.

Nézzétek mit találtam. A mod készítő vicces kedvében volt:D

• ikarus44
    Valakinél előszokott fordulni a következő?:Belépek a csatába, és percekig 999 ping rajtam kívül nincs tank, csak 2.-3. újraindításnál, de még akkor is ki van fagyva, és ha van egy kis szerencséd, akkor úgy 3-4 perc után talán magához tér a játék...
  • viper07
    hát akkor innentől én is mással próbálkozom, mondjuk amcsikkal :)
  • Frankie69
    Ha minden igaz, ez segít a problémádon.
    régi garázs 9.0 alatt
  • Toweliee
    Igen igen én voltam múltkor is, és nem jutott eszembe, hogy elmentsem a linket, köszönöm!

ToCsEk neked is!
  • foxbat88fx
    szinte az összes HB-ben a német a leggyengébb :)
    Kursk-nál még van esélye... de többiben esélytelen a "nagy" német gépezet
    a sok hülye meg mind némettel vár 5-10 perceket hogy beléphessen egy vereségre XD
  • popey8
    Asszem pont neked linkeltem múltkor. El kéne menteni a linket:)

Tessék.

Ezt töltsd le: Transparent Camouflage (by camo pattern) (v1.1.6)
  • Pares
    6 csatát játszottam az Ardenneken Panther/ M10-el, 1 győzelem. Ahhoz hogy 4-5-en legyőzzék a háromszoros túlerőt, jó játékosok kellenek a csapatba. Ez egyszer volt adott a 6 csata során. Többre nem is voltam kíváncsi.
  • ToCsEk
    ez kell neked
  • viper07
    Bocs én vok a balfasz, jtigert írtam, de nem arra gondoltam :)
  • viper07
    esetleg szívesen megnéznék egy csatát, ahol német oldalon vagy és nyersz ilyen felállásban.
  • ToCsEk
    zsír köszi az infót azóta már megy :D
    megoldottam a célkereszt bugot raktam fel másik 32es zoomot :D
    5artyból 4 meglett
  • viper07
    Te ez a 3. német mintha JP lenne ...
    Ez a felállás maradhatsz Te együtt, német részről nyerhetetlen.
  • Toweliee
    Sziasztok, van már olyan mod, ami eltünteti a tankok camo festését, és az eredeti színt mutatja úgy, hogy a camo festés álcaértéke megmaradt?
  • foxbat88fx
    kezdem sajnálni a németeket
    enyhén megvannak alázva :DDD
  • ikarus44
  • foxbat88fx
    egyrészt nincs is JT HB-n....
    másrészt elég könnyű leverni az amcsikat...
    csupán együtt kell maradniuk a németeknek a bázis közelében....
    neked spotolnod kell a KT-n meg epic OP gun van
  • Simulacrum
    Ilyen csapatot se láttam még, talán két narancs játékos volt nálunk, a többiek zöldek. Brutálisan megmutatja ez a replay azt, hogy milyen, mikor mindenki teszi a dolgát. Nem tart sokáig a videó. :)

Zöld banda lecsap
  • viper07
    Taktikai tanácsra lenne szükségem. 3 történelmi csatát mentem Panter/M10 tankkal. Mi németek 5 !!! -en voltunk az enemy 15 -en . Nálunk egy Tiger II, 1 Panther/M10, egy Panther, és kettő Jagdtiger. Milyen takikával van esélyünk a 3 másodpercenlént tüzelő 9 db Hellcat, a 2 db Jumbo, faszom tudja mennyi Wolverein és így tovább ? 3-an befglaltak 12 -en köröztek körülöttünk. Abnormális arány az 5 vs 15.