banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Nem az a baj hogy gyengék a németek. A baj az, hogy nincs csapatmunka, az oroszok meg túlerőben vannak, és ledarálják a vérvörös Tiger II-ben feszítő siemkawarriror-okat. Ha a német tankok összedolgoznak simán megnyerhetnék az orszokkal vagy az USA-val szemben.

Még a teszten láttam, vagyunk vagy négyen németek tucatnyi USA Hellcat ellen, és mi van? Négyen négy felé megyünk. Zseniális.

A másik dolog.

Történelmi csatát akartatok? Na, akkor történelmileg mi a reális? Nézzük csak meg. Voltak a erős német tankok, meg a hatalmas túlerőben lévő ellenség, akik...ledarálták a németeket. Előbb-utóbb mindenképp. Na akkor? Probléma? Ez a történelmileg reális csata!

De értem én, ez egy játék, és úgy kell alakítani a balance-t hogy élvezetes legyen mind két félnek. De játékosok észbeli problémáit sehogy nem lehet kiegyensúlyozni. Magukat a tankokat meg...de hát nem gyengék a német tankok. Mégis milyen legyen az egyensúly? Ja persze értem én, mindenki azt szeretné, ha Tigrésében ülve tucatszám mészárolhatná az ellenséges tankokat...szóval lehet egyensúlyozni, de normális egyensúlyt lehetetlen belőni a történelmi csatákban, mert a történelemben se volt egyensúly.

De mindezt már akkor lehetett sejteni, amikor még csak hír volt a történelmi csatákról...de többség ezt akarta. Hát akkor...tessék.

Amúgy én se megyek történelmi csatába, már tesztszerveren elegem lett belőle. Sajnos.