418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nekem Logitech G600 + G510 kombóm van, akár egy teljes napi wotozásomat betudnám makrózni :) másnap elinditom és egésznap játszik a gép, csak annyi a bibi hogy más pályán csinálja ugyanazt a mozdulatsort. Jah és a wg sose tudja bebizonyítani hogy makróztam vagy elmeháborodott vagyok. -
zsupeti #305298 Nekem egy A4 X7 es egerem van,amihez van egy Oscar nevű program,és gond nélkül tudok bármilyen gombot társítani az egérhez. -
Oddball29 #305297 Hagyjátok a centit a picsába. Nem kell xvm. -
lexlutor #305296 most ezen mit izgulsz? nezz ra egy het mulva. -
bigmano #305295 Nálam is ezt mutatta a noobmeter reggel 135 csatát mentem a stuggal ami ráadásul nem is volt a garázsomban.......... -
visszaszívom
a francokat javult meg
-
lehet kicsit félreérthető voltam
naszóval
olyan tankok is szerepeltek a statisztikában, amik nekem nincsenek is jelenleg a garázsban
volt pl. 5 csatám Stug III G-vel meg Pz IV H-val
nálam ilyenek nincsenek
mellesleg azóta már megjavult
-
EmR3 #305292 Majd ha mész vele T10-11 csatába spotolni az azért nem lesz ennyire vicces. -
Hihetetlen mennyi lövést képes pattintani ez a tank, vagy csak az enemy volt a balf*sz. :) A végén nagyon mákos volt az a T30 hogy 2x is belőtte a kupoládat előtte pedig meg se tudott karcolni... -
haflac #305290
Mintha változott volna a löwe MM-je.Az előző verzióban minden második csata tier 10 volt,most meg sokkal ritkábban van ott.Ilyet más is észrevett? -
SovereignXY #305289 http://wotreplays.com/site/783977#south_coast-sovereignx-centurion_mk_7_1 -
SovereignXY #305288 Ilyen sem volt még!
Ace tanker úgy hogy kikaptunk! :D
Defeat
Battle: South Coast
Vehicle: Centurion Mk. 7/1
Experience received: 2 154
Credits received: 84 484 (compensation for damage caused by allies: 174)
Battle achievements: High Caliber, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker"
6.500 dameg 6 kill. Minjárt adok replayet :) -
VanDaal #305287 Eddig nem tudtam eldönteni, hogy a winchester csere, vagy a 9.0 okozta-e a gondot, mert a kettő nálam egybe esett. De ha a játékban változtattak meg valamit, és amiatt nem működik, akkor sajnos nagyobb a gond, mert azzal nem igazán lehet mit kezdeni felhasználói oldalról :( -
haflac #305286 Túléltem malinovkán a hosszú töltési idő alatti kritikus 1 percet,ez lett a végeredménye:
Győzelem!
Csata: Malinovka
Jármű: Löwe
Szerzett tapasztalat: 2 046
Szerzett kredit: 154 257
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Hasonló a problémám csak én az egér gyorsgombjára a tűzoltó készüléket akartam tenni, de hiába állítom be az irányításnál, csak sima gombra engedi a game. -
Simulacrum #305284 Kíváncsi lennék azért az ellenfél is ugyanezeket írná-e le? :D :D Egyértelműen az artykkal nyertétek meg a csatát. Jó példája a replay annak is, mikor végig az emberrel van az RNG. Jó csata volt, okos játékkal.
Nekem amúgy tetszik az új Malinovka, tetszik az új Pearl River, de pont Severogorks nem. Szerintem az teljesen jó volt úgy ahogy volt, pontosabban meddel én nagyon szerettem. Nagyon jókat lehetett spotolni, most az elveszett. Kimondottan heavy játékra optimalizálták ezt a térképet. -
VanDaal #305283 Technikai segítségre lenne szükségem. Csak közvetve kapcsolódik a WoT-hoz, de remélem, valaki fog tudni segíteni:
Új winchester került a gépembe, windows, driverek, (elvileg) minden ami kell feltelepítve. Viszont azóta a WoT-ban nem működnek az egerem funkció gombjai. Bajlódtam kicsit az egér telepítőjével, utána működött a dolog... aznap. Másnap kezdődött elölről az egész. Újabb szöszmötölés után sikerült ismét elérnem, hogy tudjak az egérről is sniper nézetbe váltani, ne csak a billentyűzetről. Majd mára ismét "megszűntek létezni" a funkciógombjaim, de most már hiába állítgattam bármit is, egyelőre sehogy sem sikerült működésre bírnom őket a WoT-ban...
Tudom, apróságnak tűnhet, de nagyon megszoktam már, hogy egérről váltok sniper nézetbe, és nem billentyűzetről, úgyhogy igencsak hiányzik ez az apró kényelmi funkció :) -
TrükkösIvan #305282 Ezért írtam tegnap is, a 2x csatákat én már le sem szoktam menni, csak azokon a tankokon, amiket húzok, és több csatám is van velük aznap, függetlenül az eredménytől. -
TrükkösIvan #305281 Nah ezért mondom, mennyire irányított az egész random. 1. csata, 1800 dmg körül su85-el, necces csata, kv1 lő, eltalálja gunner, még így is becélzom, kör szélére megy lövés, mellé. Még 1 lövésre van idő, páros halál. Maradt még tankjuk, ágyúknak annyi, bukta. Síma ügy, faszból gondoltam, hogy lehet nyerni. Prémiummal 1188 exp. Azonnal 2. csata, 1 szem találat, 15-3-as győzelem, 2x szorzóval 546 exp. És nálam ez megy folyamatosan minden tankkal, 1. csata bukta, 2. meg ilyen. Van kivétel, 3-4 csata 30 tankon, ha megyek duplázókat. Meg van olyan is, hogy elsőre győzelem, fenti 2. csata mintájára... -
bigmano #305280 [img]http://wotinfo.net/en/signature/EU/504917517/batchat/signature.png[/img][/url]]Hát ez érdekes -
Úgy látszik ma medekkel jó napom van:) Végre meg van a STA-val az Ace Tanker. Nem szerettem Severegorosk mapot, de így átalakítás után szerintem nagyon jó lett. Végre nem lőnek halomra az artyk meg a túl oldalon kempelők. Ez az új map meg is ajándékozott az Ace Tankerrel:)
Replay
-
Végre megvettem a WZ-120-at. Nem vártam meg, h akciós legyen és nagyon megérte. Nem bántam meg. Igaz a gun depressionje 0 és sokszor hiányzik is még pár fok, de az a löveg, ami rajta van... Ezzel az alfával nagyon ütős. Ha ilyen lesz a 121 is, egyik kedvenc medem lesz. Aki teheti próbálja ki a WZ-t, abszolút fun. Nagyon mozgékony és a páncélzata sem teljesen haszontalan.
Előző csatában 6k-t lőttem, annyira nem volt izgalmas, de aki látni szeretné egy A-44 tornyát a levegőben manőverezni, az megnézheti. Szép kis ammo rack volt. Szegény full hpról pukkant el és ami az érdekesség, h kb. 50-el mentem és úgy találtam telibe. Nem kell sokat belepörgetni, mert ez rögtön az elején van Karélia dombjánál. Szegény nem jutott fel:D
Replay -
Da dream enemy team :)
-
Ó csak kicsit remegtem az idegtől a végén :)
Nem az M a lényeg hanem a csata vége ahol a tudjuk kik akiknek nem mondjuk ki a nevüket odatették magukat a siker érdekében.
http://wotreplays.com/site/783510#arctic_region-batyu-vk_4502_p_ausf_b
-
stork13 #305275 Örök igazság:
Ha egyszer a lemmingtrain elindul, szállj fel rá, mert lemaradsz. Mint most is.
-
pecaboy #305274 Olvass vissza, a tamas323 által írtakat próbáld. 305265. hsz. -
pecaboy #305273 Köszi! Nekem végre tökéletesen működik, szaggatásmentes a sniper módra átváltás is, és nagyon felpörgött a játék! :) Fel is vettem a normál grafika maximumára, és így se szaggat, megvan a stabil 30. Majd kipróbálom fejlesztett grafóval is.
Korábban az eredeti sniper nézet is szaggatott, most ez egyáltalán nem.
Örök hála! :)
-
TrükkösIvan #305272 Hát nálam ezek a módosítások semmit sem értek. A ködöstől még lassabb lett, a procis bazirgálástól is. A mappa törlése talán ért valamit, úgy tünt, de mégsem. A laggos led nálam bevilágít időnként pirosan, és akkor beesik az fps 25-re, ha sniper nézetben tekergetem a nézést le föl, akkor meg 25 alá is, aztán észhez tér. Ez mondjuk lehet csak számolási hiba, nem tűnik szakadozottnak egyébként a játék. Szóval szerintem ez szerveroldali gebasz szimplán. Egyébként másnál is ugrál az fps játékon belül? Nálam hol 70-80, hol meg csak 30, pedig csak állok egy dombon, semmi sem történik. Az tuti bugos, ha meghal valaki, jön a robbanás beesik az fps. És azt vettem észre, minél közelebb, annál inkább. -
haflac #305271 Csütörtök éjszaka és félelmetes mi megy.Karelia normál modban,a komplett csapat irány jobbra,CSAk én egyedül löwével ballra.Nuku segítség.4 tankot tartottam fel,mire leesett nekik,hogy csak jómagam vagyok ott,akkor viszont pillanatok alatt szétkaptak.És csak 800-al sebeztem kevesebbet mint a V....(ismert magyar klán), E-50-es lemming tag.Vicces. -
Dani271 #305270 Köszi!
-
halálom után zsidóztam ! ki kérem magamnak -
haflac #305268 Hát ez nagyon jó.Mire betöltötte malinovkát normál csatában,addigra kilőtték a löwét.Több mint egy perc ment le a meccsből. -
16.4.2014
- A játék még sokáig fogja támogatnia Dx9et.
- Az új Panzer IV Ausf.G oldalán a páncél a páncél modell része.
- Storm megerősíti: 12 tank buffolva lesz, 8 tank pedig nerfelve a 9.1ben.
- A 9.0ban a megsemmisülő tankok hanjáról: Storm nem tudja "realisztikus"-e. Az emberek felének a tetszik, a másik fele azt mondja csak egy "pukkanás" nem robbanás. A hang egy 152mm lövedék robbanása alapján van.
- Csak egy kliens lesz de majd az indítóban kilehet választani hogy letöltse-e a HD modelleket. Legalábbis így tervezik.
- A HD tankok a normál renderrel laposan néznek ki mert a régi modelleken az árnyék a textúrán volt most viszont élőben van számolva. A fejlesztők megpróbálnak valamit kitalálni.
- Az automata grafika algoritmusa "bonyolult". A részleteket nem oszthatják meg.
- Az lehet hogy csak bug hogy az M4 105mm és 76mm újratöltési ideje csak a jobb toronynál lett nerfelve.
- Az "ugráló" ikonok a minimapon adatmennyiség sóporlás miatt van.
- Úgy tűnik rossz a megvilágítás a "swamp" pályán.
- Storm gondolkodik az ötleten hogy sötétebb legyen a legényég ikonjainak a háttere a jobb olvashatóság érdekében.
- A játékosok 75%ánál be van kapcsolva a támadás és ütközet mód.
- Van egy bug ami miatt a számítógép bekapcsolása után a WoTban az első pár csata rosszab FPS-el fut. Ezt javítják majd.
- Nem lesz FPs-el kapcsolatos hotfix. A világítás problémákkal kapcsolatban viszont lehet.
- Lehet majd szakaszban játszani történelmi csatákat.
- Lesz új fű leképező rendszer.
- Még idén lesz rendes több mag támogatás SLI/GPU ra.
- Amerikai HD tankoknál a Patton és Pershingnek prioritása van.
- A roaming még nem kerül be mert még sok mindent tesztelniük kell.
- Az az ötlet hogy a kupola gyenge pont repeszpáncélként viselkedjen nem lett elfogadva.
- Úgy tűnik azok az esetek amikor egy 150mmes lövedék sebzés nélkül megy át egy könnyű tank felfüggesztésén, pontosak
- Ezzel a buffolásra esélyes tankokkal kapcsolatban - Storm: "Sok szerepel a listán"
- A fejtetőre forduló tankok és a Havok valószínű a 9.2ben kerülnek be.
- a fejlesztők még nem tesztelték a tankok fejreállását
- Storm megerősíti: a lefelé hajlási szög a Panzer IV-nél a 9.0 változtatásokban csak akkor érvényes mikor oldalra céloz (Szoknya)
- Panzer IV/V és Panzer IV Hydro nem lesz buffolva
- a jelek szerint nem lesz új Video beállítás a 9.1-ben, de a fejlesztők dolgoznak az optimalizáción
- a tankok pontossága csökkentve lesz (SS: ez nagy, kivéve ha megint csak Storm hülyéskedik, mint az arti nerffes duma)
- M6A2E1 nem lesz buffolva
- T-54 nem lesz sem buffolva sem nerfelve a 9.1-ben a jelek szerint
- sok hibajelentést kapnak az Nvidia M sorozatával grafikai hibákról (GT650M pl.), a fejlesztők kivizsgálják
- habár az alacsony szintű tankok a történelmi csatákban bónusz pénzszerzéssel rendelkeznek, az alacsony szintű prémium tankok nem kapnak külön bónuszt a történelmi csatákban, annyit kapnak, mint normálisan (a jelek szerint tervben volt a megemelés, de elvetették) -
zsan666 #305266 "A zsidózást a csapattárs sem tolerálja, avagy ne kínáld fel a nemiszerved szopogatásra, mert a féltékenység ől!"
-
tamas323 #305265 Figyelem Figyelem!!!! a laggra itt a megoldás végre 2 nap idegeskedés után! és bizony megint a programozok voltak a szerencsétlenek...a köd full bugos erre itt a megoldás:
http://wothungary.hu/news.php?item.866.8 nálam +10-15 fps
és mivel a célkereszt is bugos (amúgy)
http://wothungary.hu/news.php?extend.884
erre ez a legjobb ( az összeset megpróbáltam)! ÉS NINCS ARKÁD NÉZETBŐL SNIPERBE VALÓ VÁLTÁS ÁLTALI HALÁL! ennyi.
Amikor bejelentettem ezt a probmélmát persze, hogy netemmel volt a baj...a nagy f*szt...na jó játékot
-
TrükkösIvan #305264 A zene kikapcsolása nálam is sokat dobott fps-en. -
TrükkösIvan #305263 Április 5.-én kértem, invite kód. 1x már bemásoltam ide, de nem hinném bárki használta:
VR6SP-WHWF9-7DEPD-3PTS4 -
pecaboy #305262 Úgy néz ki, meglett a bűnös: be volt kapcsolva a játék zenéje. Kikapcsoltam, megnőtt az fps. -
matyashun:D -
Szpecnyaz #305260 Ok, mi is a nicked?