418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #305500 Igen, 1 éve raktam fel, amig nem akartam frissíteni kifogástalanul működött. -
atee73 #305499 ezzel a driverrel probald -
atee73 #305498 Hali
kerdesek....
-64 bit-es drivert toltottel le??
-microsoft visual c es .net framwork frissitesek fent vannak??
-most raktad bele a vga-t vagy eddig is mukodott??( mivel ez a jelenseg utalhat arra is hogy nem kap eleg feszultseget a kartya)
-alaplapi driverek fent vannak???
tobb reszlet kene a geprol..... -
madmanic #305497 Valamelyik nap T9 es csatában 10(!) arty volt... -
nincs patch óta több arty btw?
vagy valami.. mert a 9.0 első napján vagy 10x arty szedett ki, tegnap is jól megszórtak erlenbergen -
bekescsaba #305495 Sziasztok!
Segítség kellene, hátha valaki jártas ebben a témában.
Van a gépemben egy ATI hd 5670-es kártya, és egy Win 7 64 bites op rendszerem hozzá.
Tegnap frissítettem a wotot, de kevés volt az FPS-em, ezért végigjártam a mások által tanácsolt teljesítményjavító lépéseket, köztük a videokártya frissítést.
Találtam is a kártyámhot eg yújabb frissítést, leszedtem, az ATI Catalist Center el is kezdte telepíteni, majd kiírta ezt a hibaüzenetet:
Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen.
Utána olvastam, írták, hogy le kell szedni a régi driver maradékait. AZ AMD oldalán találtam ezt, ahol az írták, hogy ezt "amd clean uputility" futassam le telepítés előtt, ez leszedi a régi drivert maradékát, és utána a friss könnyedén települ.
Megtettem, hiszen ASUS alaplapom van, AMD termék a kártyámon kívűl nincsen a gépben.
Miután lefuttattam,ugyanúgy kaptam a fenti hibaüzenetet, megspékelve azzal, hogy a gép most már nem látja a kártyát, se a a windows 7 eszközkezelője, se az Everest.
Egy alapértelmezet 16 mega bájtos VGA kártyát írt videovezérlőnek.
Mit tudok tenni, hogy megtalálja a kártyát, hogy lássa a z Op rendszer? A hardver hozzáadása se segített, Driwer Sweeperrel és CC Cleanerrel is áttakarítottam a gépet, de nem hajlandó telepíteni a Catalistot, se mást, és nem látszik a kártya.
Tipp? Valami ötlet?
Előre is köszönöm.
Aki megoldja, annak postázok valami finomat. -
Toweliee #305494 Bekerült a patchel a Khrakov pálya? -
szakasz #305493 az a stat egyenlőre hiányzik. -
Sziasztok. Kérdésem lenne ami elég sürgős. Jelenleg meg lehet venni a t2light tankot 350goldért.
Ha megcsinálom a havi küldetést akkor ha a garázsban áll a t2light kapót 750 goldot + garázst ? -
Simulacrum #305491 Kíváncsi leszek májustól vissza áll el az artyk aránya a régi szintre, mert most 5-ből négy csatában oldalanként van 3-3 legalább. Mindig megjegyzem, ha egy oldalon van 5 arty, mert akkor van esély a Burdára és tegnap volt olyan, pedig ilyen már 1-2 hónapja tuti nem volt. -
Szívesen! :) -
VanDaal #305489 Köszönöm! -
Engine_config.xml -
VanDaal #305487 Valaki lenne olyan jó, és feltöltené valahova az eredeti engine_config XML fájlt a WoT/Res mappából?
Leszedtem az FTR-ről az állítólagos bugfixet, de azóta megerősítették, hogy a crashelést nem szünteti meg, de legalább az FPS-em kevesebb lett tőle. -
kisokka #305486 Üdv! Jacktor MOD pack-al működnek most is Gnomefather módosított hangjai? -
Hali!
Az XVM configodat feltudnád rakni mondjuk DropBox-ra? Az enyémet nem hajlandó elfogadni ez a vacak.
Előre is köszi! -
Meg lesz a böjtje:) Easter is coming! :D -
Ja és ez se nem company, se nem team battle . Ez színtiszta random, mindössze 2 vagy 3 kör platoonban, a többi egyedül. -
Porszem a gépezetben 
-
Ezek szerint az, h nem mutatja az összesített stat nem az xvm hibája lenne? -
XVM 5.2.1-test2 (WoT client 0.9.0)
http://www.modxvm.com/en/download-xvm/
XVM-5.2.1-test2:
[FIXES]
* players panels was not shown after battle loading
* fixed displaying of elements on minimap
[NEW FUNCTIONS]
* new option login/saveLastServer - save last server (disabled by default) -
davidbog #305479 Nálam is ugyanez van. Érdekes tegnap, tegnap előtt még nem csinált ilyet. -
AlucardHuN #305478 Igen, a túlzásba vitt tüzérkedés legalább annyira elítélendő és büntetnivaló mint a goldspam. Remélem ezt hallottad Foxy x] :D -
Plata #305477 Mi a fene van a játékkal,már másodszor vág ki,és utána nem is enged vissza amíg a csata le nem zajlott,5 killnél tartok,robogok az ellenséges bázisra erre ki vág,és ha vissza mennék kivág.Csak akkor enged be amikor már a csatának vége. -
köszönöm szépen -
pecaboy #305475 Szuper arty mod, köszi! Jól működik úgy, ahogy írtam (azt a 3 fájlt kellett bemásolni/felülírni, hogy a régebbi arcade és sniper mod menjen).
Ha még jobban szidják majd az artysokat, az neked lesz köszönhető :D
Mivel azonban félig én oldottam meg a problémát, csak virtuálisan tudok esernyőt és gyémánt orrot küldeni.
http://imagestore1.cotcot.hu/39_0_5109_223638cf696251949812d5176ee34321_0154b5_701.jpg
http://piercingideasmag.com/wp-content/uploads/2013/05/nose-piercing-diamond.jpg -
Greenscape #305474 A regi accommal teszteltem, hogy laggol e az uj driverrel is plusz optimalizaltam a jatekot es egy ilyen csataval sikerult inditani.
[IMG][/IMG]
Replay itt ha valakit erdekel. -
pecaboy #305473 Bocs, lehet, h rosszat mondtam.
A fájl ugyanaz: PMOD.json
Van egy ilyen rész:
// Distancing camera at start of battle and after destroying the tank.
"onStartDeadDistance": {
// true - enable the module.
"enable": true,
// Distancing camera when entering the the fight.
// minimum - 1, maximum - 400, standard - 2.
"startDistance": 2,
// Distancing camera after destroying the tank.
// minimum - 1, maximum - 400, standard - 15.
"deadDistance": 15
},
Tehát: startDistance melletti számot írd át annyira, amennyire nem sajnálod :) Mondjuk ha normál távolit akarsz, 15-re. Annyi van a deadDistance értéknél is, azaz amikor meghalsz. -
pecaboy #305472 Nekem a vitiris minimal sight is ugyanezt csinálta (plusz az általam idegesítőnek talált kislépcsős sniper zoom volt benne), amíg át nem írtam. De neki ez úgy tűnik, nem segít. -
Nem tudom ismered-e az itt lévő modokat. Ha jól emlékszem a noscroll mod tudja azt, amit te szeretnél. Én is használom többek közt emiatt. Az xml fájlban a defzoomval nevű sor szabályozza a dolgot, ha jól emlékszem. -
pecaboy #305470 A Jimbo önmagában nem csinál ilyet. Tehát nézd meg, hogy milyen fájlok vannak a vitiris max zoomban. Vannak szerkeszthetőek, az xml-ek, és a json-ok is. Ezekben kell lennie a megoldásnak. Aztán ha megvan, írd át a játék mappájában. -
Vitiris max zoom és Jimbo van fent. -
Fingom sincs, én az egészet berakom :D -
pecaboy #305467 A Jimbóban mondjuk nincs is ilyen file. :D
Szerintem egymás után két célzómodot raktál fel, és ez okozza a gondot. -
pecaboy #305466 Először áruld el, hogy ebből mit rakjak fel úgy, hogy csak az arty nézetet módosítsa. Gondolom, crosshair_panel_strategic.swf és crosshair_strategic.swf.
Deegiessetting.xml kell? Vagy egyéb file?
Csak mert az eddigi arcade+sniper célzót meg akarom tartani, azzal a legjobb az fps. -
nope
1 férfi sose sír
csak hátha 1-2 megtérült lelket elgondolkodtatok hogy ARANY ÉS TÜZÉRKEDÉS = kurvulás, és talán nem fog goldot tölteni
valahogy többet lövöldöznek vele mint 2-3 hónappal ezelőtt
ha így haladunk mindenki mindenre aranyat fog lőni, akkor mi lesz ?
tüzérekről nem is beszélve, teljesen vissza szoktak a nerf előtti korszakra -
foxbat88fx #305464 miket látok? :)
csak nem sírsz? :D -
madmanic #305463 lehet menni aludni.
EU1 en kezdődik a laggparádé... -
+ 1 sor így zárás képp a rinyáláshoz :D
kemény 3.5 perc alatt törölték ki a csapatomat Cliffen
lövésem sincs hogy csinálták, de mikor észre vettem hogy 4 zöld pötty van csak a térképen már akkor 0<8 volt az állás
és nem tudom hogy hol pusztult ez az összes barom, de legalább repült a tornyom :D -
5-ön van, és ezt csinálja. :/