418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Igen, 1 éve raktam fel, amig nem akartam frissíteni kifogástalanul működött.
  • atee73
    ezzel a driverrel probald
  • atee73
    Hali

kerdesek....

-64 bit-es drivert toltottel le??
    -microsoft visual c es .net framwork frissitesek fent vannak??
    -most raktad bele a vga-t vagy eddig is mukodott??( mivel ez a jelenseg utalhat arra is hogy nem kap eleg feszultseget a kartya)
    -alaplapi driverek fent vannak???
    tobb reszlet kene a geprol.....
  • madmanic
    Valamelyik nap T9 es csatában 10(!) arty volt...
  • szabii98
    nincs patch óta több arty btw?
    vagy valami.. mert a 9.0 első napján vagy 10x arty szedett ki, tegnap is jól megszórtak erlenbergen
  • bekescsaba
    Sziasztok!

Segítség kellene, hátha valaki jártas ebben a témában.

Van a gépemben egy ATI hd 5670-es kártya, és egy Win 7 64 bites op rendszerem hozzá.

Tegnap frissítettem a wotot, de kevés volt az FPS-em, ezért végigjártam a mások által tanácsolt teljesítményjavító lépéseket, köztük a videokártya frissítést.

Találtam is a kártyámhot eg yújabb frissítést, leszedtem, az ATI Catalist Center el is kezdte telepíteni, majd kiírta ezt a hibaüzenetet:

Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen.

Utána olvastam, írták, hogy le kell szedni a régi driver maradékait. AZ AMD oldalán találtam ezt, ahol az írták, hogy ezt "amd clean uputility" futassam le telepítés előtt, ez leszedi a régi drivert maradékát, és utána a friss könnyedén települ.
    Megtettem, hiszen ASUS alaplapom van, AMD termék a kártyámon kívűl nincsen a gépben.

Miután lefuttattam,ugyanúgy kaptam a fenti hibaüzenetet, megspékelve azzal, hogy a gép most már nem látja a kártyát, se a a windows 7 eszközkezelője, se az Everest.

Egy alapértelmezet 16 mega bájtos VGA kártyát írt videovezérlőnek.

Mit tudok tenni, hogy megtalálja a kártyát, hogy lássa a z Op rendszer? A hardver hozzáadása se segített, Driwer Sweeperrel és CC Cleanerrel is áttakarítottam a gépet, de nem hajlandó telepíteni a Catalistot, se mást, és nem látszik a kártya.

Tipp? Valami ötlet?

Előre is köszönöm.

Aki megoldja, annak postázok valami finomat.
  • Toweliee
    Bekerült a patchel a Khrakov pálya?
  • szakasz
    az a stat egyenlőre hiányzik.
  • tomasgo
    Sziasztok. Kérdésem lenne ami elég sürgős. Jelenleg meg lehet venni a t2light tankot 350goldért.
    Ha megcsinálom a havi küldetést akkor ha a garázsban áll a t2light kapót 750 goldot + garázst ?
  • Simulacrum
    Kíváncsi leszek májustól vissza áll el az artyk aránya a régi szintre, mert most 5-ből négy csatában oldalanként van 3-3 legalább. Mindig megjegyzem, ha egy oldalon van 5 arty, mert akkor van esély a Burdára és tegnap volt olyan, pedig ilyen már 1-2 hónapja tuti nem volt.
  • mijki
    Szívesen! :)
  • VanDaal
    Köszönöm!
  • mijki
    Engine_config.xml
  • VanDaal
    Valaki lenne olyan jó, és feltöltené valahova az eredeti engine_config XML fájlt a WoT/Res mappából?
    Leszedtem az FTR-ről az állítólagos bugfixet, de azóta megerősítették, hogy a crashelést nem szünteti meg, de legalább az FPS-em kevesebb lett tőle.
  • kisokka
    Üdv! Jacktor MOD pack-al működnek most is Gnomefather módosított hangjai?
  • mijki
    Hali!

Az XVM configodat feltudnád rakni mondjuk DropBox-ra? Az enyémet nem hajlandó elfogadni ez a vacak.

Előre is köszi!
  • MightyKopiati
    Meg lesz a böjtje:) Easter is coming! :D
  • popey8
    Ja és ez se nem company, se nem team battle . Ez színtiszta random, mindössze 2 vagy 3 kör platoonban, a többi egyedül.
  • popey8
    Porszem a gépezetben

• popey8
    Ezek szerint az, h nem mutatja az összesített stat nem az xvm hibája lenne?
  • Master91
    XVM 5.2.1-test2 (WoT client 0.9.0)
    http://www.modxvm.com/en/download-xvm/

XVM-5.2.1-test2:
    [FIXES]
    * players panels was not shown after battle loading
    * fixed displaying of elements on minimap
    [NEW FUNCTIONS]
    * new option login/saveLastServer - save last server (disabled by default)
  • davidbog
    Nálam is ugyanez van. Érdekes tegnap, tegnap előtt még nem csinált ilyet.
  • AlucardHuN
    Igen, a túlzásba vitt tüzérkedés legalább annyira elítélendő és büntetnivaló mint a goldspam. Remélem ezt hallottad Foxy x] :D
  • Plata
    Mi a fene van a játékkal,már másodszor vág ki,és utána nem is enged vissza amíg a csata le nem zajlott,5 killnél tartok,robogok az ellenséges bázisra erre ki vág,és ha vissza mennék kivág.Csak akkor enged be amikor már a csatának vége.
  • JeffDunham
    köszönöm szépen
  • pecaboy
    Szuper arty mod, köszi! Jól működik úgy, ahogy írtam (azt a 3 fájlt kellett bemásolni/felülírni, hogy a régebbi arcade és sniper mod menjen).
    Ha még jobban szidják majd az artysokat, az neked lesz köszönhető :D
    Mivel azonban félig én oldottam meg a problémát, csak virtuálisan tudok esernyőt és gyémánt orrot küldeni.
    http://imagestore1.cotcot.hu/39_0_5109_223638cf696251949812d5176ee34321_0154b5_701.jpg
    http://piercingideasmag.com/wp-content/uploads/2013/05/nose-piercing-diamond.jpg
  • Greenscape
    A regi accommal teszteltem, hogy laggol e az uj driverrel is plusz optimalizaltam a jatekot es egy ilyen csataval sikerult inditani.

[IMG][/IMG]

Replay itt ha valakit erdekel.
  • pecaboy
    Bocs, lehet, h rosszat mondtam.
    A fájl ugyanaz: PMOD.json
    Van egy ilyen rész:

// Distancing camera at start of battle and after destroying the tank.
    "onStartDeadDistance": {

// true - enable the module.
    "enable": true,

// Distancing camera when entering the the fight.
    // minimum - 1, maximum - 400, standard - 2.
    "startDistance": 2,

// Distancing camera after destroying the tank.
    // minimum - 1, maximum - 400, standard - 15.
    "deadDistance": 15
    },

Tehát: startDistance melletti számot írd át annyira, amennyire nem sajnálod :) Mondjuk ha normál távolit akarsz, 15-re. Annyi van a deadDistance értéknél is, azaz amikor meghalsz.
  • pecaboy
    Nekem a vitiris minimal sight is ugyanezt csinálta (plusz az általam idegesítőnek talált kislépcsős sniper zoom volt benne), amíg át nem írtam. De neki ez úgy tűnik, nem segít.
  • popey8
    Nem tudom ismered-e az itt lévő modokat. Ha jól emlékszem a noscroll mod tudja azt, amit te szeretnél. Én is használom többek közt emiatt. Az xml fájlban a defzoomval nevű sor szabályozza a dolgot, ha jól emlékszem.
  • pecaboy
    A Jimbo önmagában nem csinál ilyet. Tehát nézd meg, hogy milyen fájlok vannak a vitiris max zoomban. Vannak szerkeszthetőek, az xml-ek, és a json-ok is. Ezekben kell lennie a megoldásnak. Aztán ha megvan, írd át a játék mappájában.
  • JeffDunham
    Vitiris max zoom és Jimbo van fent.
  • Master91
    Fingom sincs, én az egészet berakom :D
  • pecaboy
    A Jimbóban mondjuk nincs is ilyen file. :D
    Szerintem egymás után két célzómodot raktál fel, és ez okozza a gondot.
  • pecaboy
    Először áruld el, hogy ebből mit rakjak fel úgy, hogy csak az arty nézetet módosítsa. Gondolom, crosshair_panel_strategic.swf és crosshair_strategic.swf.
    Deegiessetting.xml kell? Vagy egyéb file?
    Csak mert az eddigi arcade+sniper célzót meg akarom tartani, azzal a legjobb az fps.
  • Master91
    nope

1 férfi sose sír

csak hátha 1-2 megtérült lelket elgondolkodtatok hogy ARANY ÉS TÜZÉRKEDÉS = kurvulás, és talán nem fog goldot tölteni

valahogy többet lövöldöznek vele mint 2-3 hónappal ezelőtt
    ha így haladunk mindenki mindenre aranyat fog lőni, akkor mi lesz ?

tüzérekről nem is beszélve, teljesen vissza szoktak a nerf előtti korszakra
  • foxbat88fx
    miket látok? :)
    csak nem sírsz? :D
  • madmanic
    lehet menni aludni.

EU1 en kezdődik a laggparádé...
  • Master91
    + 1 sor így zárás képp a rinyáláshoz :D

kemény 3.5 perc alatt törölték ki a csapatomat Cliffen

lövésem sincs hogy csinálták, de mikor észre vettem hogy 4 zöld pötty van csak a térképen már akkor 0<8 volt az állás

és nem tudom hogy hol pusztult ez az összes barom, de legalább repült a tornyom :D
  • JeffDunham
    5-ön van, és ezt csinálja. :/