418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #305660 Kösz! Nem nagyon néztem gift shopot eddig. -
Attiska #305659 Srácok, a playerspanel méretének alapállapotát hol lehet állítani az xvm-ben? Feltettem az Aslain's XVM-et, szép és jó, de a playerspanel large méretű benne, án jobban szeretném a medium2-t, és minden csata előtt kézzel átállítani macera. -
TrükkösIvan #305658 Valaki jöjjön már síma szakaszba légyszi, nekem mégiscsak kellen 1 garázshely. -
Bratyex #305657 Oké, de WT-ben meg engedik, ezért lep meg a dolog. -
pecaboy #305656 Rosszkor születtél :P
http://hu.wikipedia.org/wiki/88_(sz%C3%A1m) -
yossarianHUN #305655 Ez valami google-fordítós szöveg volt? Egyébként azért, mert valami többszörösen áttételes módon náci jelkép (igen, szerintem is faszság). -
stoppos #305654 Anno betában egy ibm t60-nal toltam. kellett ugyan tweaker hozzá, de elszaladgált rajt... Nem hiszem, hogy most lenne esélyem vele... -
Oddball29 #305653 88-HH-Heil Hitler. Aryan Brotherhood. -
Bratyex #305652 Wot miért nem engedik meg hogy a nevem mellé "88" beírjam? (születési dátum) -
pecaboy #305651 Még pár ramstájn, és elég is lesz, kösz mindenkinek :) -
pecaboy #305650 A Gojira valahogy nem jött be, az Apocalypticától viszont a Not Strong Enough tetszik! -
yossarianHUN #305649 Gift Shopban lehet kapni, kb. 3 ezer forintért. -
Kronos79 #305648 Az előbb találkoztam egy ilyen TD-vel. Su-85I volt a sziluett mellé írva. Ez majd egyszer csak lesz? -
Destydeme #305647 Persze barátom,nem is ezt mondtam,nem is ezért lett véve anno,csak ha már véve lett,akkor kicsit bele lett"piszkálva",h mégis mi legyen 1 kicsit jobb. :)
Azt próbáltam burkoltan írni,h sztem patchről-patchre emelkedik a gépigény.Hiába állítanak mást...
Azért írtam,h 2012 novemberi a laptop(lenovo 580Ah),akkor még nagyon szépen vitte,vagyis nem a hd tankok miatt van az fps esés.
Ránéztem most a gépigényre :)A hivatalos Ge 6600 már felugrott 6800ra,meg tán Ati x/1800 vagy mit írnak..
Igen minden bizonnyal elindul 3fps-el..
Azért én kicsit haragszom,mert maga az élmény miatt még ha ki is égek(most épp klánból léptem ki,lehet végleg,cw-sem hoz lázba,de ez most mindegy),időnként a 2.vh feeling miatt belépek.Azért az egyértelmű,h ha nem ez a téma lenne feldolgozva közel sem lenne 70millió regisztrált játékos(1 éves adat).Ehhez képest rengeteg a panasz,jogosan,h játszhatatlan..A How terrible"meg az lenne",ha vki a közelből szájba vágná a kis majmot..
Maga az állításod természetesen igaz.
Az asztali gép processzora 1 5000-es Am2es AMD,amit 8 éve vettem.Normál felhasználásra ma is tökéletes...
-
pecaboy #305646 Bizony, ez is eszembe jutott! :)
Lassan betelik a vinyóm :P -
pecaboy #305645 Kiválóak, köszi! Az első kettőt ismertem is, csak a címüket nem tudtam. Sabatontól inkább a Panzer Battaliont húztam le, a Within Temptationtól a Paradise-t. -
A rámmstejn is meg teszi :)
-
TomDantes #305643 Hát, azért a laptop akármilyen erős nem épp játékra való, hasonló kaliberű asztali gépen biztos jobban futna. -
Én is szeretem őket, nagyon jók:) Erre, meg Linkin Park-ra a legjobb játszani:P -
AlucardHuN #305641 Áhh tényleg apocalyptica. Nem semmi amit ők csellóval produkállnak :D -
Destydeme #305640 Hi.
Van már megoldás a Benji által említett tank kilövéskor keletkező kemény fps esésre?(Nálam 10-15re esik).Mivel ilyenkor tök jó "csatazajt hallok",gondolom amiatt lesz az egész.Audio törlés nélkül is van opció?
(Am a"síráshoz"én is tudok csatlakozni:2 gépen megy a wot,az asztali az egyértelmű,régi gép..A laptop viszont 2012 novemberi 2x2.4Intel proc(direkt emiatt a"xar"miatt a magas proc órajel).8gb rendszer ram+ Geforce Gt 2gb videókártya.Amikor vettem,max beállítás mellett volt 50-70 fps,mára már minimumon megy.Még nem gáz,mert a csata alatt nem érdekel az árnyék,élsimítás,lánctalp effekt stb,de ha ez így megy tovább,akkor részemről ennyi.Nem lesz viszont sírás.
)
"irigylem"azokat,akik a patch-ek után sem tapasztalnak minőségi esést(fps). -
Toweliee #305639 Erre lassúztam gimibe (-: -
Pares #305638 Gojira, és csodálkozom, hogy az Apocalypticát senki nem említette... -
pecaboy #305637 Ez k*rvajó :D
Girls und Panzer sorozat Panzerlied-értelmezése :)
Tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=fSnTaRHYpyA -
AlucardHuN #305636 "evanesszenszt" "hemörfólt" "disztörbd" "nájtvis" "ofszpring" stb Ezen most jót röhögtem:D Amúgy egytől egyig mind jóféle amit felsoroltáll:D
Na adok kis ötletet: Drowning Pool: Bodies, Slipknot: Before I forget, Sabaton: Panzerkampf, csajosból Within Tempetation Hydra album
Na jó lenne még mit de más dolgom is van :D -
pecaboy #305635 Jogos :D -
pecaboy #305634 A Sabaton jó, le is szedek egy-két számot :)
Német hevivel érdekes lehet még a német páncélosinduló A halál 50 órájából:
https://www.youtube.com/watch?v=zbRvI7Sifn8
:) -
Ezért igazodik tökéletesen a játékhoz ez az összeállítás XD -
pecaboy #305632 Szepu túl gyors, szólfláj túl lassú, otep túl ordibálós, pantera túl hektikus :) -
stoppos #305631 Ott a tunein-en van egy csomó metál rádió is, lehet rájuk zúzni.
-
R3nton #305630 Ja néha napján, ha full retard mind a 2 csapat. Legjobb aktív spotter, tiszta 13-90. Amúgy jó tank, nekem is megvan, de hát baromi lassú. -
Malarki #305629 Sabaton.
Ha őket hallgatom még a statom is jobb lesz :D -
Én többnyire szeput és szólflájt hallgatok, na meg persze otepet. Mondjuk ma pantera napot tartok majd. -
pecaboy #305627 Én leszedtem pár számot jutbobról mp3-ba. Felpakoltam estére gánzenróziszt, észidíszit, evanesszenszt, hemörfólt, motörhedet, hungarikát, indesztráktibölt (disztörbd), kerozint, kikessz (ha-ver) filmzenéket, metalikát, nájtvist, prodizsit, TANKcsapdát (!! :D ), ofszpringet meg pár másikat is. Jól el leszek látva, azt hiszem :)
A magyar nyelvet meg szeressük. :)
Ha valakinek van még ötlete dinamikus rock vagy hasonló számokra, szóljon. :) -
ikarus44 #305626 Köszi! -
Kronos79 #305625 Max 15 tankot tudsz sebezni, én 12-re húztam, de szerintem a 8-10 elég lenne. -
ikarus44 #305624 A csúszkát max-ra állítsam? -
yossarianHUN #305623 Nekem is furán magasnak tűnik, de volt is ilyen panasz, hogy hivatalos fórumon a playerek fényképeket mutogattak a Tigristől, mert szerintük elcseszték a HD modell magasságát (túl nagy a rés a lánctalp, és a páncéltest között). De a devek elhárították azzal, hogy történelmileg hiteles, és kész. -
ikarus44 #305622 Köszi! -
Kronos79 #305621 Van egy olyan sor, hogy lines count. Ez minden sebzett tankon kiírja az utolsó sebzést és az össz sebzést. A spotjelzőn nem tudok segíteni.