A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #305647 Persze barátom,nem is ezt mondtam,nem is ezért lett véve anno,csak ha már véve lett,akkor kicsit bele lett"piszkálva",h mégis mi legyen 1 kicsit jobb. :)
Azt próbáltam burkoltan írni,h sztem patchről-patchre emelkedik a gépigény.Hiába állítanak mást...
Azért írtam,h 2012 novemberi a laptop(lenovo 580Ah),akkor még nagyon szépen vitte,vagyis nem a hd tankok miatt van az fps esés.
Ránéztem most a gépigényre :)A hivatalos Ge 6600 már felugrott 6800ra,meg tán Ati x/1800 vagy mit írnak..
Igen minden bizonnyal elindul 3fps-el..
Azért én kicsit haragszom,mert maga az élmény miatt még ha ki is égek(most épp klánból léptem ki,lehet végleg,cw-sem hoz lázba,de ez most mindegy),időnként a 2.vh feeling miatt belépek.Azért az egyértelmű,h ha nem ez a téma lenne feldolgozva közel sem lenne 70millió regisztrált játékos(1 éves adat).Ehhez képest rengeteg a panasz,jogosan,h játszhatatlan..A How terrible"meg az lenne",ha vki a közelből szájba vágná a kis majmot..
Maga az állításod természetesen igaz.
Az asztali gép processzora 1 5000-es Am2es AMD,amit 8 éve vettem.Normál felhasználásra ma is tökéletes...