418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• 505thZajcev[PT]
    Elrettento pelda akart ez lenni?
  • Simulacrum
    Én is örülnék, ha megoldanák a kettes szerver lagját is, mert nekem az egyes nem fekszik. Én, aki végig a kettesen játszottam, amióta elindult a következőket jegyeztem meg az EU1-ről:

Sok lila platoon. EU2-őn mondjuk egy héten egyszer futottam bele lila platoonba valamelyik oldalon, itt ma is több volt. 3 lila játékos 80%-ban megnyeri a random csatát érzésem szerint. Tudom ilyen sosem lesz, de nagyon tetszene egy olyan mód, hogy csak egyedül lehetne menni benne. Tehát egyik oldalra se rakna szakaszt.

Nagyon sok bitang gyenge játékos. Ezt már próbálták itt cáfolni, de állítom EU2-őn T9, T10-ben nagyon ritka volt az olyan, hogy valaki végig afk, olyan meg hogy csapattársat lő, direkt megfullad ilyenekre nem is emlékszem, pedig sokat játszom.

Szóval az EU1 játékosállománya teljesen más, mint a kettesé. Nagyon jó játékosok és rendkívül rosszak egyvelege. Ez EU2 meg olyan közepes érzésre. Egy full randomban, egyedül játszónak szerintem sokkal jobban fekszik ez, mint a szélsőségek.
  • suba53
    Felejtsd el az elődjénél, a hellcat-nél megszokott játékstílust.
    Az ágyúja nem rossz, de lomha nem fordulékony. Hátul kell vele maradni, és onnan osztani.
  • Destydeme
    ÁÁÁ.Csak tudod másik"barátom"(azért 2.5év alatt sokszor olvastalak)sztem nem..
    Max megférnek egymás mellett,főleg ha megférnek..Ez 1 "hit game",ez meg "arcade".
    Ha nem ua,sztem szándékosan nem az lesz,akkor mindkettő megfér..
    Annyira nem gáz,csak sajnálom,h van "1 jó" téma és mégsem élvezem,vagyis nem játszom vele a jövőben...

Néha vannak jó csaták,vesztes is,de a többségre nem igaz..Sőt mostanában kezdem azt látni,(biztos kurva jó vok),h ha xy helyre mész időben tűzerővel,akkor win...

• foxbat88fx
    kék vagyok :D
  • AlucardHuN
    Alapfelszerelés "experteknek": gold mindenre+ álcaháló a camp-hez Ja és a t32-őt nem lehet belőni 170 pennel:D
  • Destydeme
    Mit hol álmodtam?

Lila vagy,expert...

A "sírásod"nem érdekel..Tudod mi a munkám..Nem értem a kérdésed...Vagy udvarolsz?Én tanultam pszichológiát.

Újra olvastam a hsz-ed..Te nem tanultál...én igen!

Any question?
  • foxbat88fx
    a HB egyik legjobb tankja egyértelműen a.....
  • TomDantes
    Multkor egy ugyan ilyen SP--vel találkoztam, aki szintén végig gold ammo-val lőtt, és pattogott rólam( IS6, csak a front-omat lőtte) pár lövéssel elkaptam, aztán még nagyon mérges is volt valamiért az illető. Lehet hogy pont ő volt, fene, kár hogy hülye vagyok és nem teszek el replay-eket, vissza nézhetném. Mégis mennyi az esély hogy több ugyan olyan debil SP-s játékos van? Jó hát tudom: nagy. Igen nagy.
  • NoparaWot
    Köszi! Remélem lesz türelmem hozzá :D
  • Malarki
    Új csillag nő a rajzfilm egén...
    A kedvencem amikor azt mondja, hogy ezért van rajta álcafestés mert "kemény tank". De a 470-es sebzés se rossz. Nem bírtam végig nézni.

Komolyan, most már azon filózok hogy én is csinálok pér videót, ennyit én is össze tudnék hozni...
  • foxbat88fx
    LOL csak most vettem észre hogy ilyen is van a játékban :D
  • Malarki
    Én is most húzom. A legfontosabb szabály itt még jobban érvényes: SOHA, SEHOVA NE MENJ EGYEDÜL!! Se tűzereje, se páncélja nincs, 1v1-ben bármilyen tank le tudja nyomni. Támogató tanknak középtávra viszont elég tűrhető. Az ágyúja lópikula, se pen se dmg és még lassú is. Egyetlen jó dolog benne a lövegsüllyedés, erre kell építeni.
    Igazából vicces tank, mert szerintem egy rakás trágya, de mégis elég jó köröket szoktam vele menni.
  • NoparaWot
    Nem túl bíztató hírek.. :D Köszi, igyekszem óvatosan játszani vele :D
  • Szpecnyaz
    Sírok XD.
  • Destydeme
    Akkor megbeszéltük barátom:Graphics:"ATI Mobility Radeon ..."Ezek a kártyák,tovább nem megyek,mindent elmondanak..

Gondolom akkor még nem járt a szájuk,h How terrible...

Az idejét nem tudom,de nem lehetett rossz anno..3gb ig fejleszthető 667 mhz..24X cd,3usb 2.0!!!!!

Ennyit a témáról, de persze nem náluk a hiba!
  • patchaou
    EU1
  • Kronos79
    Én sokat voltam vele T9-ben. Szerintem nem szar TD, de inkább sniperkedj vele. T9-ben sokat úgysem tudsz tenni.
  • stoppos
    Amúgy abszolút egyetértek. Abban lehet bízni esetleg, hogy most ha jönnek a konkurenciák, talán összekapják magukat.
  • hNeo2
    T-home Eu2 lagra van már megoldás?
  • patchaou
    Nézd meg vele a statom, 4 csatát mentem vele és 4-szer adtam el XD
  • foxbat88fx
    lila? Te ezt hol álmodtad? :D
  • Destydeme
    De te lila vagy..

Ez azt jelenti,mintha főtiszt lennél 1 seregben...

Aki példát mutat,ad,segít,oltalmaz,véd,támogat..
    Nem öl...
  • Toweliee
    Ember téged várlak, két perccel azután értem vissza ahogy kiléptél.
  • TrükkösIvan
    TrükkösIvan
    ma 20:25 | privát | válasz | #305658
    Valaki jöjjön már síma szakaszba légyszi, nekem mégiscsak kellen 1 garázshely.
    Rivanka néven keress
    Ez volt 50 perce. Ezt ugatom mi a baj, unom botokat
  • NoparaWot
    Valami jó tanács T25/2-höz ? Mindenképpen kiszeretném húzni ezt az ágat, de sok rosszat hallottam már erről a tankról, az itteniek véleményére is kíváncsi lennék :P
  • foxbat88fx
    ezt mond annak az 5 barom 100 wn8-as "embernek" :D
  • stoppos
    Ez. :)
  • Destydeme
    Hi.
    Ezt el sem olvastam...
    Ha velem lettél volna én lőlek ki..:(

1 lila játékos ilyet nem tesz,egyszerűen ilyet nem tehet és kész!!!
  • Dani271
    A random önjelölt field commanderje, csodálom a lelkesedésedet :D

Kár húznod ezen magad, nem rajtad múlt. Szerintem erre az érzésre törekedj, ha nyersz, ha vesztesz.
  • TrükkösIvan
    Szakaszba jöjjön már valamelyik nagyarcú. Kellene 1 garázshely. Fos 53% winrattel, és választhat tankot...
  • pecaboy
    Passz, de kis keresgéléssel biztos megtalálod :)
    Nálam is ugyanez van, engem nem zavar.
  • Attiska
    Köszönöm. :)

Ha ennyire benne vagy a témában, erre nincs ötleted?
  • Destydeme
    Tessék:
    Vereség!

Karelia

Jármű: Rhm.-Borsig Waffenträger(prém nélkül)

Exp: 1 257

Credits: 50 360

Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom:

Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x5)
    WN8: 5043 (100) WN6: 3722 EFF: 2926

Ez olyan jó kis csata lehetett volna...Elmondtam mkinek mit kéne tenni...Volt 2 aki nem akarta megtenni...Nem is tette meg...
  • pecaboy
    res_mods/0.9.0/scripts/client/mods mappa, PMOD.json fájl.
    Ezt a részt keresd:
    "battleGui": {

// true - enable the module.
    "enable": false,

// Players panel state when counting up the fight.
    // Possible values ​​- noen, short, medium, medium2, large.
    "playersPanelState": "medium",

"sixSensDuration": 2
    },
  • foxbat88fx
    "Vagy mondhatnám Fitz_The _Tankdestroyer&Benjamin Breeg barátom,akik simán csinálnak team sebzést,killt,mert egyszerűen"muszáj",vagy megunták,akkor miről beszélünk....?Saját nevem nem írom,nem sokan ismernek wotos accal.."

Te miről beszélsz????
    tegnap 5 társam lőttem ki csapat módban, és mind ezt egy csatán belül
  • pecaboy
    Kösz, már nem kell több - összeszedtem 61-et, az egyelőre elég :)
  • hNeo2
    miért nem csinál már valamit a T-online és a WG?
  • Destydeme
    Hi.Lehet ciki,de mi az a T60..

Engem csak a pofátlan hazugságuk zavar(mint az ország 23 éve..).Én se ismernék el semmilyen hibát,ha a sok sajnos azt kell mondanom idióta fizet ezért...Ezek szerint minden szép és jó....Új tankok,új pálya elég is a patch-be.

Nekem nem kell hd+csilli-villi..Bőven elég (lenne)ha nem lövök át az ellen tankon sebzés nélkül..A csúcs az volt,amikor 1 éve kb Jtigerrel Abbey-n védtem a bázist és jött foglalni 1 Masu...eltűnt..visszanéztem 197 méterről tűnt el.

1-2 emberkét ismerek itt:Ha az Emr3(lehet rosszul írom) típusú emberkék,akik +2éve a Su85ről adtak jó tanácsokat,azt mondják(lehet ma volt,nem tudom)"Lehet le kéne rontanom a statom a faxba.."

Ez azért elszomorító...

Vagy mondhatnám Fitz_The _Tankdestroyer&Benjamin Breeg barátom,akik simán csinálnak team sebzést,killt,mert egyszerűen"muszáj",vagy megunták,akkor miről beszélünk....?Saját nevem nem írom,nem sokan ismernek wotos accal..

Aláírom aki azt mondja,h jó csaták tier 7-8ban elvétve vannak,de nem feljebb..Jó(lett volna vmi skill),h elérd a tier 10 tankot,ne legyen elég,h kiseggeled és majd más kifarmolja neked azzal,h "te elbújsz,a többi meg nyer helyetted"..

Mindenkinek vannak olyan csaták,h a top tank elbújik,nem csinál semmit,afk stb..Ezek rendszerint bukók..Erre még jön az Fps esés stb.

Az 1 szuper kis játék lenne,ha némi kötelező"skillt"(vagy tudást)raknának akár már a tier 6 tank eléréséhez is..mire elérsz tier 10be legalább képben vagy,mit is kell tenned...

Pedig ez szinte minden játékban benne van..mármint,h az adott "levelt"átlépd.
  • foxbat88fx
    húúú nekem is tele van rockkal meg metállal a gép :)
    csak kell újdonság is :D
    elájsz kúper, árcs enemí, billi ájdol, bon dzsovi, csildren of bodom, dio, evanszkensz, hammerfall, ájrón méiden (LEGJOBB), manovár, metalika, nájtvis, mudvéjn, rammstein, pantera, rájz egeinszt, szabaton, szlikpnot, witin temptéjsön....

de ha magyar kell akkor ott a
    akela, avatar, blues company, ismerős arcok, kárpátia, moby dick, omen, ossian, p.mobil, pokolgép, sing-sing, tankcsapda, tunyogi, vikidál, tűzmadár :)