banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Én is örülnék, ha megoldanák a kettes szerver lagját is, mert nekem az egyes nem fekszik. Én, aki végig a kettesen játszottam, amióta elindult a következőket jegyeztem meg az EU1-ről:

Sok lila platoon. EU2-őn mondjuk egy héten egyszer futottam bele lila platoonba valamelyik oldalon, itt ma is több volt. 3 lila játékos 80%-ban megnyeri a random csatát érzésem szerint. Tudom ilyen sosem lesz, de nagyon tetszene egy olyan mód, hogy csak egyedül lehetne menni benne. Tehát egyik oldalra se rakna szakaszt.

Nagyon sok bitang gyenge játékos. Ezt már próbálták itt cáfolni, de állítom EU2-őn T9, T10-ben nagyon ritka volt az olyan, hogy valaki végig afk, olyan meg hogy csapattársat lő, direkt megfullad ilyenekre nem is emlékszem, pedig sokat játszom.

Szóval az EU1 játékosállománya teljesen más, mint a kettesé. Nagyon jó játékosok és rendkívül rosszak egyvelege. Ez EU2 meg olyan közepes érzésre. Egy full randomban, egyedül játszónak szerintem sokkal jobban fekszik ez, mint a szélsőségek.