418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #306102 Ez az, anyázzál is még. Ettől egyből igazad lesz. 
Amúgy ez meg nem ,,sírós" topic, hanem World of Tanks.
Ja, és a lényeget persze úgyse fogod fel, hogy a mod-ok a mod készítőire tartoznak.
És...sírás helyett, fognád magad és felnéznél a wothungary.hu-ra még akár működőképes mod-ok tucatjait is találhatnád. De persze inkább sírás, a fejlesztők kurvaanyját, meg még anyázzál még egyet csak úgy extrába.
Ez sokkal jobb megoldás.
Csak én rohadtul unom a rohadt sírásotokat, pláne hogy az esetek többségében még csak nem is jogos. -
Greenscape #306101 Ebben igazad van.
De! Szerintem 3 ev alatt nagyjabol kirajzolodott nekik, hogy milyen modokat hasznalnak, szeretnek a jatekosok. Ha kicsit is erdekelne oket, hogy lehetne meg jobban kiszolgalni a playereket akkor maguk is osszedobhattak volna 5-6 modot ami ki-bekapcsolhato lenne igeny szerint. Minden pach-el egyutt jonne ki es nem kellene szerencsetlenkedni napokig sokszor napokig mire mukodik minden.
Ez szerintem nem egy egetvero dolog lenne a fejlesztoknek ha az amatorok orak alatt osszedobnak egyet. -
Destydeme #306100 "Köszönöm,h megengeded,h szóvá tegyem itt a fórumon,h nem működik a suftnituning...Nem a wg-nek írtam "
Neked is... -
Destydeme #306099 Köszönöm,h megengeded,h szóvá tegyem itt a fórumon,h nem működik a suftnituning...Nem a wg-nek írtam hülye gyerek,hanem ide a sírósba.
Mi az,h segghülye vagy?Édesanyáddal beszélj ilyen hangnemben...
-
lammaer #306098 KIvételesen sztem Dantesné a pont - a WG megcsinálta a moddolás lehetőségét (hidd el a modolhatóság beépítése a játékba nagyobb meló mint egy mod megcsinálása), pont azért hogy a játékosok olyanná faraghassák a játékot amilyenre akarják.
Az hogy releasenként updatelni kell a modokat tök normális (hiszen a játék kódja változik), az meg hogy egy mod hibásan működik tényleg nem a WG dolga.
Tudod, ha az utcát elsöprik előttem, én se fogok ágállni hogy ne söpörgessenek ott, mert én akarom csinálni... -
"A fejtetőre forduló tankok és a Havok valószínű a 9.2ben kerülnek be. "
Hihííí nyárra lehet ittlesz a havok :D -
TomDantes #306096 De ha ezt a rém egyszerű dolgot sem vagy képes felfogni...hát akkor...mit mondjak erre? Hogy segghülye vagy? Aki nem érti meg,hogy nem a fejlesztők tehetnek arról ha egy mod nem megfelelően működik MIVEL NEM ŐK KÉSZÍTIK...hihetetlen. -
TomDantes #306095 Figyelj, ha veszel egy autót, és az elromlik, az a gyártó felelőssége.
Ám ha otthon a sufniban elkezded barkácsolni, egy kis sufnitunning meg hasonlók, és utána romlik ez az meg a tiéd.
Lefordítva: ha például összeomlik a szerver, ha bugos a játék, ha rossz egy tank vagy pálya modell, stb, az a fejlesztők felelőssége.
Ha nem működik egy mod: az a mod készítőinek a felelőssége, és nem a játék fejlesztőié. -
Destydeme #306094 Azért te sem vagy semmi hallod-e..
Van 1 játék,amiből elképesztő bevételük van...Tudják,h hasznos,szép és praktikus módokat csinálnak hozzá(nem a vedd le a növényzetet típusú módról beszélek),1x volt vmi próbálkozásuk 1 zoom célkört beépíteni,ami nevetséges lett és ennyi,nem képesek ekkora profit mellett ennyit megtenni.
De ha nem ezt mondom,akkor jön az eltűnik a tank az orrom elől,vagy a 2x átlőttem rajta és nem sebzett,a patchről patch-re egyre komolyabb gépigény,miközben ők nem..ők nem...Akkor a sok majom a fórumon csak kitalálja.Persze ez sem az ő saruk,sőt semmi..
Na elég is volt most veled beszélgetni... -
Malarki #306093 Nem, nem, nem, amit először linkeltem az nem írja a chatbe. Nekem is az van fent. -
TomDantes #306092 Lehet én értem félre, de az a problémád, hogy a mod-okkal van gond. Ez nem fejlesztők felelőssége, hanem a modok készítőié. Beszarás már komolyan... -
stoppos #306091 Ja, de írja... Ott a képen, hogy a chat ablak felett írja. Ehh.. Ki kell szednem majd akkor valahogy. -
Destydeme #306090 Hi.Ezt már néztem,a bekapott találatokat nekem nem mutatja.:)
Pedig pont az kéne,h a szemem sarkából lássam,h állok még.. :) -
Destydeme #306089 Megnézem mit küldtél..
Most olyanom volt:Lorraine....Nagy piros betűk a minitor közepén... -2400hp+ ég a tank felirat...végig 0 hp-t mutatott,vagyis vakon harcoltam,amig el nem fogyott.
-
+ tegyük hozzá hogy a patchelés se egyszerű feladat ( 10 óra mire feltelepít )
-
Malarki #306087 Ez nem írja. Ez írja(legalább is a kép alapján) -
Destydeme #306086 Nem.Azért a fejlesztőké a hiba,mert 3 éve csak a szívják az euro milliókat,de nem tudnak patchről-patchre úgy kiadni 1 játékot,h ne legyen macera.A szokásos hiba,hiba hátánt,már ne is említsük.
(Nálam a legújabb:Neked biztos nincs ilyen hibád,de nálam még mindig működik,h kilőnek 1 tankot és 10fps lesz+ 2 sec áll,időnként úgy tűnik mki...)
Ennyi.
-
Ez jó lesz? :D -
stoppos #306084 Ez írja még a chatbe? Mert már megint nem emlékszem mit kell átállítani benne. :) -
Igen tök logikus, hogy az egyik csatába át ütöm még az Is7-et is szemből és sebzem, következő csatába Hellcatről pattanok :DD
-
Malarki #306082 Én ezt használom
Semmi problémát nem okoz nálam. -
TomDantes #306081 Azért is a fejlesztők a hibásak mert a nem általuk készített mod-okkal problémák vannak?
Nálunk meg, esik az eső. A kurva anyját a fejlesztőknek. Mégis hogy képzelik?
-
bigmano #306080 Próbáld ki az Aslain modpack installert én 8.10 óta csak azt használom,egyszerűen bepipálod miket akarsz használni és magától feltelepíti,készít back up-ot is..... -
Én ezt preferálom. Bár ez nem dmg panel (én a Loca félét használom), csak simán a chat helyén értesít a találatokról. Mondjuk most bugzik, mert a nemzeti crew hangok nem működnek. Mindegy milyen tankban ülsz (Japán, kínai, francia stb.) oroszul beszél a csóka. -
Destydeme #306078 Hi.Olyan dmg panel kéne,ami mutatja a bal alsó sarokban,h én milyen sérülést kaptam..Gondolom azt látom a szemem sarkából és abból tudom,h meglőttek és hogy állok hp ügyben.
Az előbb olyan Vitiris modat sikerült lekapnom,h eltűntek a tank kontúrok...Ott állt a tank tőlem 5 méterre és nem tudtam,h friendly or foe...a kis térképből láttam..de a tankot nem is láttam,beleolvadt a hegybe pl...
Szal bekaphatja wg a celebrate 3rd anniversary xarját,h 3 év után még mindig nincs olyan patch,h klikk..letölt..2x klikk indul ez a ...+ugye akkor mkinek egységes kezelőfelülete lenne...(mehetne a bann a csalóknak)
Ehelyett 1 hét mire az ember összevadássza a módjait...ezt már más is írta ide.
Az én vitiris dmg panelom,nem mutatja csak az okozott sebzést,a kapottat nem..így a csata hevében nem látom,mennyit bírok még...
Azért thx.
-
Sziasztok!
Projectmunkámhoz kérnék tőletek segítséget!
Egy kérdőívet kéne kitölteni, kb 3 perc az egész és lehet még a téma is érdekelne titeket!
Köszönöm!
https://docs.google.com/forms/d/1kpQg9A7BXeiPs0cICpdnUo_qIDs-I2_vQgkGYhwQlUA/viewform?usp=send_form -
Karelgott #306076 T71-el alvagyok. Azzal elég változatos és jó köröket lehet menni. Az ágyúja sem utolsó. Jó camo, gyors... -
bigmano #306075 Igen én is így látom nagyon sokat van tier X-ben,és mivel csökkent az artyk száma így a mozgástered is csökkent ezeken a relative kicsi pályákon.
De azért még lehet vele menni szép köröket..... -
Destydeme #306074 Hát nem tudom,ez a 1390 már nem az a 1390...Ez az elc + tank anno sztem ritka xar lépés volt...(1éve).
Tier 8 light tank,nem sok jót takar,pláne,h ennyi gyökér tier 10es van...
Lorraine-t vettem elő 1.5 év után,de a napi dupla bőven elég vele(winrate csak úgy esik)...Nem lenne az sem rossz ha nem 10-10 tier 10 ellen menne és az Amx 1390 dettó.Sok sikert. -
Karelgott #306073 Elgondolkodtató, lehet nem húzom tovább... -
tamas323 #306072 a 13 75 amúgy szarabb mint a 12 t;) én alig várom a 13 90 et de azt kihúzni ezzel a szarral-.- a wz 132 nek sokkal jobb az álcája... -
Toweliee #306071 Ez volt a megoldás, köszönöm!! -
stoppos #306070 Hát most csak ötletelek, de talán a <scrollSensitivity> 5 </scrollSensitivity>
vedd lejjeb.. -
lammaer #306069 Te még gondolom mindíg ott tartasz hogy a nyuszi tojást tojik és a kisbabát a gólya hozza....
2*15 véletlenszerűen összerakott véletlenszerű tudással rendelkező ember mióta tud csapatjátékot játszani? -
Toweliee #306068 Köszi, nekem is ez van, a probléma az, hogy túl nagyokat lép a zoom. A snipernél beállítottam a lépéseket, ennél nem tudom, hogy kell. Vagy messziről látom saját tankom vagy nem látom, max a löveg végét. Ha a két lépés közötti táv meg lenne felezve, az lenne az ideális. -
Destydeme #306067 Gondolom tier7 ami gyönyörűen fog menni tier 10ben,szal ma már azt mondanám,h az.Arra talán még megfelel,a kérdés,h mennyi füves pályán leszel vele.
Az arty-kra és ellen light kis tankjaira lesz veszélyes,semmi másra. -
Karelgott #306066 És ez inkább ilyen passzív spotter? -
Destydeme #306065 Mondjuk repair,6th sense,álca nem árt ha van a legénységnek. -
Destydeme #306064 Sztem tökéletes,mikor használtam az volt a nyerő. -
Karelgott #306063 Felszerelésben mit tegyek az amx 12t-re?
periszkóp,venti,álca?