418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    Pedig jó az IS6 erős a páncélja. Beforgatva, t8-asok rendszerint még gold ammo-val is pattannak. Ha nem tudják hogy hova kell lőni. Akik tudják rendszerint át is viszik. azt figyeltem meg,. ha átlőnek, sokszor a tornyot lövik át, nem a frontot. De főleg városi pályákon, rosszabb játékosok ellen, iszonyat sok lövést lehet vele lepattintani. És igazi gold mágnes, mivel ha az AP pattan, már tölti is be a gold-ot mentalitás van érvényben.

• szakasz
    ez jó duma, "van ilyen delta.dll file", persze hogy van, mert a malware azt használja, de a wot biztosan nem.

a wot alatt nincs .ddl file, ebben biztos lehetsz.

http://www.malwareremovalguides.info/pup-optional-delta-a-removal-guide/
  • SzocsA
    Ezek mik? törölhetem őket a fenébe?
    Amúgy a felső 4et ami nincs bepipálva azt a wot használja, megnéztem van ilyen delta.ddl file.
  • szakasz
    ezt hogy érted hogy láttad játszani ? ott ültél mellette ?

esetleg replay:ja, hát az nem valós, nézd meg a saját replayedet, a sniper nézetből ki-be ugrál a visszajátszás közben, semmi köze ahhoz amit csináltál a valóságban.
  • EmR3
    Majd egyszer próbáld ki egyszerűen külső nézetből vagy sima auto aimmal ha nincs idő kivárni míg teljesen beszűkül a célkereszt.

Továbbra is állítom, hogy ez urban legend.
  • lexlutor
    szetcseszi a jatekot a gold? ez neked meg kerdes ezutan a mondat utan??
    "Az imént jött szembe egy KV-4, már töltöttem is a goldot. Sikerült a lövegpajzsát vagy négyszer átlőni, maradt is 70HP-je."
  • Simulacrum
    Erről már itt is volt többször szó, hogy a snapshotot sokszor direkt beadja a játék. Sok lila játékost láttam már direkt úgy játszani, hogy vagy nem igazán használ sniper nézetet vagy mielőtt lőne kijön belőle és úgy lövi meg az ellent, mert így érdekes módon beadja a játék az átütést. Valószínűleg ez direkt a gyenge játékosok miatt van így, bár azt hiszem ez hivatalosan nincs így kimondva, de én magam is sokszor tapasztaltam már ezt a jelenséget.
  • AlucardHuN
    Gondolom ezek "arany ifjak" voltak:D Másik Is6-al nem fog elkezdeni weakspotozni.
  • popey8
    Eddig is ódákat zengtem a WZ-120-ról, de mostanra aztán tényleg azt mondom, h a WoT egyik legjobb medje, a 0-hoz közelítő gun depression ellenére. Sokszor tornázgatni kell vele, de meghálálja.
    6k dmg és 6 kill kellett az Ace Tankerhez. Imádom, h olyan mozgékony, egy pillanat alatt a seggébe kerültem az ellennek. Nem volt egy adrenalin bomba kör, de én élveztem. 500-at meddel beledurrantani az ellen fenekébe, megfizethetetlen érzés:)

Replay

• Master91
    Lengyel Tier 1 tank , egyenlőre még próbálják balancolni

• KaCsaxyz
    Hasonlo cipoben jarok, csak nekem masik jateknal durcul a gep. Elsore en is tapra gyanakodtam, de a csere nem segitett. Valoszinu proci melegszik tul. Vga kartya eseten elvileg "csak" kekhalal van. Egy sima takaritas jo esetben segiteni fog, de artani biztos nem art. Hutoventi leszed a procirol. Venti takaritassal ovatosan, ha torik belole egy darab az sajna kuka. Proci hutonel ecsettel/hajszaritoval/suritett levegovel (kombinacio a legjobb) kitakaritani a lamellakat. Ha mar ott jarsz a vga kari hutojet is tisztitani (csak a ventit, ne nyulj mashoz ha nem vagy gyakorlott).
    Ez a holnapi programom, elore utalom, 40-50 perc melo
  • Oddball29
    Pontosan ugyanazt kell vele csinálni, mint a többi nem lándzsaorrú orosz hevivel. Rád célzó ágyúhoz képest 40 fokba a testet és előre-hátra riszálni.
  • Pales27
    tiger I-el 10 perc alatt nem sikerült
  • Pares
    Sokat. Nem éri meg. Nekem legalábbis sehogy se sikerült bejutnom, pedig többször is megpróbáltam, de 5-10 perc várakozás után feladtam. Panther/M10-el viszont szinte azonnal bejutottam...
  • kHares
    Hahaha, szembejött másik 2 IS6. Egyik megállás nélkül tüzel átlő. Oké, kicsit befordítja, akkor nekem jó szögben áll az oldalsó ufp része bumm de nem ütjük át. Jön a másik feléfordulok snapshottal átlő. Sima 175 pennel.
    No comment, megyek aludni
  • kHares
    Valaki elárulná mit értettem félre az IS6-tal? Mikor tavaly le volt értékelve megvettem, aztán rámtört az undor és jó fél évig nem játszottam. Most ugye nekiültem pár hete de ezt a gépet nem tudom működésre bírni.

Előtte néztem videókat meg olvastam mekkora fasza páncélzat, közel menni meg brawler meg sidescrape. Nos 20 csata után 36% wn.

Az hogy minden t9 átlő adott, elfogadom. Az hogy minden t8 átlő nos oké, legyen, mindenki 200+ pennel rohangál. Viszont amikor t7-ek snapshottal szemből na az már nem normális. Előbb megalázott egy dickermax goldammoval meg arl44 a 200 penes ágyújával. T6-ok, idegesítő. Persze az én hibám, azt gondoltam a mellettem lévő kv4-el nyomjuk a frontot de inkább végignézte majd megölette magát.

Szóval nem értem mitől említik statjavítónak, használjam mint medium?
  • Pales27
    KT-vel mennyit kell várni átlagosan, hogy bedobjon történelmi csatára?
  • Simulacrum
    Zöld-kék csapattal nem tudtatok győzni a sárga-narancs gárda ellen?
  • OnkleTonto
    Ennek mi köze ahhoz, hogy a gold nem megy át pl a vezető nyílásánál, ahol azért illene.
    De ha ennyire szétcseszi a gold a játékot, akkor ezen az alapon ugyanolyan szétcseszés bármit használni ami egy kis előnyt is ad a többiekkel szemben (álcaháló, festés, egyéni skillek stb...)
  • yossarianHUN
    Ha nem tudtad gold nélkül sebezni, meg is érdemled.
  • Master91
    "Minden mindegy alapon lerohant, lőttem a hasát-rikosé, lőttem a lövegpajzsot-rikosé, lőttem a vezetőnyílást-didnotpenetrét, aztán meghaltam mert ő kilőtt."

Isten se bottal ver.

Amúgy azért mert szét cseszed a játékot a goldal !
  • Master91
    felraktad gnomes hangokat ?
  • foxbat88fx
    gecc milyet szakadtam a röhögéstől XD
  • OnkleTonto
    Miért nem kell goldozni?
  • stork13
    Bekapcsolt a low hp-s tankok virtuális védőszentje. :D
    Ez akkor jó ha a f@sz másik végén vagy, nem ilyenkor.

A goldammo meg eléggé fétis dolog itt, az artyhoz hasonlóan. A játék része, használd egészséggel és ne hallgass a vinnyogókra.
  • a6m2mszero
    vagy a táp megy tönkre, akkor tesz ilyet a gép. Nézd meg a BIOS-ba hogy nem ugrál e a feszültség ha igen akkor gyors csere mert kifüstöli a gépet.
  • Master91
    Jól tette.

Nem kell goldozni, használd a képességeidet (van?) és úgy győzd le.
  • OnkleTonto
    T29-el csapattam ma sokat.
    Az imént jött szembe egy KV-4, már töltöttem is a goldot. Sikerült a lövegpajzsát vagy négyszer átlőni, maradt is 70HP-je. Minden mindegy alapon lerohant, lőttem a hasát-rikosé, lőttem a lövegpajzsot-rikosé, lőttem a vezetőnyílást-didnotpenetrét, aztán meghaltam mert ő kilőtt.
    Na mi a csalás ha nem ez??? :D:D:D
  • TomDantes
    Ja elhiszem, tankosoknak szar map, de nem minden map lehet ugyanúgy jó mindenkinek. Az TD-s map. Máshol meg az E100-nak jobb.
  • szakasz
    túlmelegszik valamelyik fő alkatrész (proci, vga), vagy memória hiba, de inkább az első
  • sempike
    A legjobb köröm eddig a t-34-1 -el. A csata nagy részén spotoltam. Akkor kezdtem el a vadászatot, amikor a csapatom háromnegyede kb 20mp alatt elhalálozott. 6 kill lett a vége.
    Asszem mára be is fejeztem a játékot

• Tessellia
    Nem vagy egyedül vele.
  • x3rb
    Köszönöm a gyors választ
  • lexlutor
    3 meccs alatt nem tudta leszinkronizalni az aranyam es a kozos xp-t..
  • Nihili
    Nem természetes, de ez a 9.0 patch kicsit bugosra sikeredett. Remélhetőleg mihamarabb érkezik egy hotfix. De olvasd el ezt: #306138
  • x3rb
    Természetes az wotban hogy folyton ki-kidob a játék desktopra ?
    Pár napja játszom, de ez elég idegesítő. Gépem megvan hozzá és ahogy rágugliztam a hibára látom többen is panaszkodnak.
    Van esetleg erre valami megoldás?
    Ping/fps megfelelő. Semmi lag, csak egyszer csak ledob.

• Simulacrum
    Gondolom nem magadnak spotoltad, hanem más neked, illetve valószínűleg nem közelharcoltál, hanem kicsit messzebbről lőttél.
    A kulcs ahogy mondták a spotsebzés és a közelharc, illetve hogy magadnak spotolj ha tudsz.
  • Szpecnyaz
    Én minden sírósra gondoltam :D.
  • Kronos79
    Ez tényleg jó. Már csak azt szeretném tudni, hogy melyik modtól jön csata után fekete kép? A Centurion I-gyel szinte mindig ez jön.
  • JeffDunham
    Konkrétan FoxyMaxi-ra gondoltál? Mint leggyengébb láncszemre? Áááááá túl konok, kitartó. Már hányszor írtuk neki hogy menjen el, stb stb, de hidd el mindannyiunkat túl fog élni, csak hogy bosszanthasson.