banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Valaki elárulná mit értettem félre az IS6-tal? Mikor tavaly le volt értékelve megvettem, aztán rámtört az undor és jó fél évig nem játszottam. Most ugye nekiültem pár hete de ezt a gépet nem tudom működésre bírni.

Előtte néztem videókat meg olvastam mekkora fasza páncélzat, közel menni meg brawler meg sidescrape. Nos 20 csata után 36% wn.

Az hogy minden t9 átlő adott, elfogadom. Az hogy minden t8 átlő nos oké, legyen, mindenki 200+ pennel rohangál. Viszont amikor t7-ek snapshottal szemből na az már nem normális. Előbb megalázott egy dickermax goldammoval meg arl44 a 200 penes ágyújával. T6-ok, idegesítő. Persze az én hibám, azt gondoltam a mellettem lévő kv4-el nyomjuk a frontot de inkább végignézte majd megölette magát.

Szóval nem értem mitől említik statjavítónak, használjam mint medium?